< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 10 Şubat 2019; 0:26:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 10 Şubat 2019; 0:26:38 > |
Daha geçen hafta 55 inç 4K awox 2280 TL +75 Tl wp ile satıldı.Bence çok sıcak sayılmaz.
|
Hocam biri video atmışta kanal geçişleri yavaş geldi bana. 3-4 sn civarı. Sizde de aynı mı acaba? Bir de ekran çok parlıyor sanki ips panel olduğundan mı acaba? Kumanda da youtube ve netflix yanyanaymış. Çok hoşuma gitti. Diğer Dts filmlerde sorun çıkmadı değil mi yani Dts desteği de var o zaman. O da çok iyi.
|
Bu tv 7020nin tamamen aynısı ise sıcak fırsat. 7020 kullanıyorum. Tavsiye forumundaki konu bana ait.
Awox ile regali karıştırmayın. Awoxun rakibi sunny ve axen. |
rica ederiz, tv yi alan arkadaşlar yararlanabildiyse süper.. kulaklığın ederini veya kalitesini bilmem ama umutluyum
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 9 Şubat 2019; 0:57:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 9 Şubat 2019; 23:43:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 10 Şubat 2019; 11:50:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klarkkent -- 14 Şubat 2019; 8:5:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Şubat 2019; 8:49:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|