Şimdi Ara

REFURBISHED telefonlar sıcak fırsat mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • REFURBISHED yani servise gitmiş tamir olmuş gelmiş telefonlar sıcak fırsat sayılır mı?

bu telefonlara bakış açınız nedir?

örneğin şu telefon:

http://urun.n11.com/cep-telefonu/asus-zenfone-5-16-gb-cift-hatli-akilli-telefon-refurbished-P74996077?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=102_213_3096&utm_term=

garantili, faturalı ama ? aması nedir işte?

• Forumda çoğu kişi, ben de dahil olmak üzere, zamanında hepsiburada'dan yenilenmiş Atrixler aldık. Hiç bir sorun çıkmadı. Üretimden kalktıktan, 1.5 sene kullandıktan sonra kulaklıktan ses gelmiyor bahanesiyle servise yollamıştım. Para iadesi almıştım.

Kısacası hiç bir sorun çıkmadan 1.5 sene kullandım. Ben yenilenmiş garantili telefon almanın bir sakıncasının olmadığı düşüncesindeyim.
  • Arkadaşa 409 tl olanı aldık sıfırdan farksız geldi. Memnun şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kesinlikle alinmaz cunku genellikle arizali cihazlar ayni arizayi tekrar tekrar veriyo. ayrica paralel ithalatda alinmaz.

• Bence sıcak fırsat olabilir bizde refurbished mantığı tutmadı. Yenilenmiş cihazlar arızalardan dolayı parça değişimine uğramış ve firma tarafından kontrol edilmiş cihazlardır. Açıkçası ben kullandım ve kullanırımda normal cihazımda problem yaşadım ve değişime yolladım geri gönderdikleri cihaz çok daha fazla gitti ve halada kullanılmakta.
  • Her yeri gicirdayan (ozellikle plastik aksami cok olan bir modelse) bir telefonunuz olur. Parcalarin bazen isi dagitan parcalari takilmaz veya termal pedlerin naylonunu cikartmazlar o zaman isi sorunu da basiniza bela olur yan sanayi parca takilir. bunun gibi iscilik hatasi cok olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.