Şimdi Ara

Refleks geliştirmek için oyun sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
22.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lolde mesela gank yediğinizde flash atma için refleks ister yada birde karşına çıkan adama skill tutturma gibi vs vs refleks geliştirmek için oyun sitesi varmıdır mümkünse türk sitesi olmasın yabancıların oynadığı siteler varda araştırıp bulamadım
    lütfen trollemeyin düzgün cevap istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Refleks Geliştirme Siteleri: Hızlı Tepkiler İçin Eğlenceli ve Etkileşimli Eğitim

Günümüzün hızlı tempolu dünyasında, hızlı reflekslere sahip olmak çok önemlidir. İster sporla uğraşıyor, ister oyun oynuyor veya günlük görevleri yerine getiriyor olun, hızlı tepki verme yeteneği başarı için çok önemlidir. Refleks geliştirme siteleri, reflekslerinizi eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde geliştirmenize yardımcı olabilecek harika bir yol sunar.

Refleks geliştirme oyunları, görsel ve işitsel uyaranlara hızlı yanıt vermeni gerektiren etkileşimli aktivitelerdir. Bu oyunlar, beynini ve vücudunu daha hızlı tepki vermeye zorlar, böylece gerçek hayattaki durumlarda daha iyi performans gösterirsin.

Refleks geliştirme siteleri, farklı zorluk seviyelerinde oyunlar sunar, böylece yeni başlayanlar ve deneyimli oyuncular için bir şeyler vardır. Oyunlar, farklı şekil ve boyutlarda hareket eden nesnelere tıklamayı, ekrandaki değişen renklere tepki vermeyi veya belirli bir sırayla tuşlara basmayı içerebilir.

Düzenli olarak refleks geliştirme oyunları oynamak, reflekslerini önemli ölçüde iyileştirebilir. Sadece birkaç dakika günlük oyun, beynin ve vücudun tepki sürelerini kısaltmasına yardımcı olabilir. Ayrıca refleks geliştirme siteleri, konsantrasyonunu, görsel algını ve koordinasyonunu geliştirmene de yardımcı olabilir.

İster oyun oynama becerilerini geliştirmek, ister günlük hayatında daha hızlı tepki vermek istiyor ol, refleks geliştirme siteleri hedeflerine ulaşmanda sana yardımcı olabilir. Bu siteler, eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde reflekslerini geliştirmenin harika bir yoludur. Bugün bir refleks geliştirme sitesini ziyaret et ve reflekslerini bir sonraki seviyeye taşı!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tecrübe meselesi bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

tecrübe meselesi bunlar.

zaten dediğim tarz oyunları oynuyarak pro olacam demiyorum en azından biraz daha katkı sağlar
  • Allah aşkına kafayımı yediniz siz arkadaşlar alt tarafı bir oyun ya yazık.
  • www.leagueoflegends.com

oynayarak gelişir abicim hecarim mid lanede top tan bota koşarken lux ile stun tutturmak refleks degil dogru yön ve kullanım biçimi.dolayısıyla lux oynamadan o stunı tutturamassın.
  • Ne kadar tekrarlarsan o kadar refleksin geli?ir. Byrak siteyi, oyununa bak
  • FPS oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLTechSup

www.leagueoflegends.com

oynayarak gelişir abicim hecarim mid lanede top tan bota koşarken lux ile stun tutturmak refleks degil dogru yön ve kullanım biçimi.dolayısıyla lux oynamadan o stunı tutturamassın.

Snare olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihkub007 F kullanıcısına yanıt
    :) karıştırıyorum o zımbırtıları sürekli
  • gereksiz yorum yapmayın lütfen
  • quote:

:) karıştırıyorum o zımbırtıları sürekli

Karıştırmamak için aklında tut. Stun yiyince skill falan atamıyosun olduğun bi bakıma uyuyorsun. Ama Snare'da bi kafesin içine hapsedilmiş gibi. Skill falan atabiliyorsun ama hareket edemiyorsun. Sadece bi' tavsiye :D
  • En iyi ve eglencelisi osu oynamaktir.

http://osu.ppy.sh/
  • Eskiden jadde diye bir dans oyunu vardı. Tuşlar geliyor basıyorsun falan onu oynadım. Ondan sonra mstar denilen zımbırtıyı oynadım. İkisinde de çok iyi seviyelere gelmiştim. Benim onlarda gelişti reflekslerim. Alakası yok falan demeyin cidden reflekslerin gelişmesi lolde nerede ne yapacağına hemen karar vermeni sağlıyor.

• eyv.. Warvick ultide supression oluyo sanırım ?
  • quote:

eyv.. Warvick ultide supression oluyo sanırım ?

Aynen ww, malzahar falan onlarda suppression.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Eskiden jadde diye bir dans oyunu vardı. Tuşlar geliyor basıyorsun falan onu oynadım. Ondan sonra mstar denilen zımbırtıyı oynadım. İkisinde de çok iyi seviyelere gelmiştim. Benim onlarda gelişti reflekslerim. Alakası yok falan demeyin cidden reflekslerin gelişmesi lolde nerede ne yapacağına hemen karar vermeni sağlıyor.

olumlu bir kaç yorumdan biri forumdaki herkez kendi dünyasında konu açıp yardım alamıyoruz beni desteklediğin ve önerin için sağol refleks çok önemli lolde bence dragonu çalma gank atma skill tutturma bence hepsi refleks ve deneyimden geliyor tabi bu benim görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

En iyi ve eglencelisi osu oynamaktir.

süpermiş sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

En iyi ve eglencelisi osu oynamaktir.

twitchde adam b atarken bile bu oyunu açıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Eskiden jadde diye bir dans oyunu vardı. Tuşlar geliyor basıyorsun falan onu oynadım. Ondan sonra mstar denilen zımbırtıyı oynadım. İkisinde de çok iyi seviyelere gelmiştim. Benim onlarda gelişti reflekslerim. Alakası yok falan demeyin cidden reflekslerin gelişmesi lolde nerede ne yapacağına hemen karar vermeni sağlıyor.

Arkadaşımın 6 ya giden yeğeni bile bebe oyunu diye oynamıyor onları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.