Şimdi Ara

Referandumdan sonra CHP Liderliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Referandumdan evet kararı çıkarsa muhtemelen CHP'yi kurultaylar ve krizler bekliyor. Kılıçdaroğlu'nun aldığı sekizinci yenilgiden sonra parti içi liderlik savaşı çıkacaktır.

Liderlik için potansiyel adaylar;

Muharrem İnce
    Gürsel Tekin
    Metin Feyzioğlu
    Mahmut Tanal
    Ümit Kocasakal

Size göre bu adaylardan hangisi partinin başına gelmeli veya Kılıçdaroğlu ile devam edilmeli midir?

NOT: Evet çıkacak, hayır çıkacak, MHP, AKP konusu değildir. Sadece CHP'yi konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 1 Nisan 2017; 19:7:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gürsel Tekin ve Metin Feyzioğlu mu? Mahmut Tanalı da ekleseydin?
  • Kocasakal mı kabasakal mı o da var. Muharrem ince var. Gürseli salla ondan bi cacık olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelledim konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y-CHP kürtçüler , aleviler , ulusalcılar arasında bölük börçük olur...
  • Teknik olarak 7 seçim kaybetmiş birinin hangi partinin başında olursa olsun bırakması lazım.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Ne saygısız karaktersiz insansınız. Tabi sizin birilerinin g**nü yalamanız lazım ki o partiyi desteklemelisiniz dimi Blok attım. Huzurluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abdullah gül akp yi hedef aldi
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BOP Eşbaşkanının koltukta kalması için, kuklalarla doldurulmuş sahte bir muhalefet partisi.
    Adı olmuş Y-CHP.
    İçinde Kürtçü'mü ararsın ? Dolu.
    Sosyalist mi ararsın ? Dolu.
    PKK destekçisi mi ararsın ? Oda var.

Tek yol HEPAR.

Referandumdan sonra CHP Liderliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 1 Nisan 2017; 21:55:16 >
  • Ben gelsem hepsinden daha iyi partiyi yönetirim.

Bu adayların başkanlığında parti yönetilemez ve iktidara gelemez.

Çünkü bunların hepsi cogunluluk malum kesim tarafından damgalanmış kişiler. Halkın çoğunluğunda bu kişilere karşı ön yargı var.

Halkın pek de bilmediği fakat siyasi, topluluk yönetimi, hitabe alanında uzman biri gelmeli partinin başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Nisan 2017; 21:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temelreiss

Ne saygısız karaktersiz insansınız. Tabi sizin birilerinin g**nü yalamanız lazım ki o partiyi desteklemelisiniz dimi Blok attım. Huzurluyum.

Chp'ye oy vermiş bir alevi olarak söylemeliyim ki arkadaş haklı.

Chp'nin içinden Abd şirketleriyle çalışan bir vekille ilgili dosyalar yayınlandı TR 705.

Chp - mhp - hdp'de boptan gerekli nasiplerini aldılar ve bop kapsamında görevlerini sürdürmekteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 1 Nisan 2017; 22:0:18 >

• Değişim bencede şart. İnsanlarda CHP nefretinden çok kılıçdaroğlu nefreti var. Ki bence kılıçdaroğlu bunu işe yaramazlığıyla hakediyor. Öte yandan CHP'ye nabza göre şerbet vermesini bilecek bir lider lazım en azından köprüyü geçene kadar. Halk din üzerinden, milli değerler üzerinden siyaset yapılmasını çok seviyor. Yukarıdaki isimlerden herhangi birinin bu işi başarabileceğini düşünmüyorum. Ama bir şekilde CHP'nin dirilmesi gerekli.

• Troller toplanmış .
  • quote:

Boşa kızmışsın. Adam haklı.

• quote:

Blok atmadan önce mesajını alıntılamak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.