Şimdi Ara

Reenkarnasyon gerçek işte kanıtı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
14.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğmamız için sperm lazım.. Peki sperm nasıl olur? nereden gelir? Yediğimiz şeylerden gelir.. Yemek yeriz ve yediğimiz şeyler sperme dönüşür.. O halde yiyecekten sperm oluyorsa o zaman insanda o yiyeceğin içinde?? O zaman yiyecek nasıl oluşuyor? Toprak ve suyla oluşuyor.. Biz ölünce bizi toprağa gömüyorlar epey zaman geçtikten sonra o hücrelerimiz toprağa dönüşüyor sonra da yiyeceğe dönüşüyor örneğin çok zaman geçtikten sonra turşu oluyoruz o turşuyu yiyen herhangi üremeli bir canlı ilişkiye girdikten sonra tekrar biz doğuyoruz ?? Allah allah ne oluyor? Yani şuanda platon bir eşek mi ?

EDİT1: Sen öldün gömdüler.Bedenin eridi toprakla birleştin. bir teyze mezarına turşu ekti sen topraktan turşu olarak dünnyaya geldin. O turşuyu yiyen kişinin penisinde sperm oldun eğer sonrasında ilişkiye girerse bu canlı tekrar dünyadasın!!!!

EDİT2 ::: işte size ikinci kanıtım.. kyle jenner çoğu insan bilir bakın instgramına kelebek fotoğrafları atıyo neden ? Çünkü kyle Jenner oluşturan bir turşu var !!! ve turşunun içinde bir sürü ölmüş kelebek hücreleri de var peki nasıl turşunun içinde kelebek hücreleri var ? Şöyle turşu topraktan hücreleri hortumlarken kelebek hücrelerini de hortumlamış dolayısıyla turşunun içinde kelebek hücreleri de var ve ardından kyle Jenner kendini kelebek sanıyor bazı insanlar olur ben şuyum ben buyum der egosu yüksektir hepsi turşuya bağlı yani turşu hangi hücreleri hortumlama esnasında çekerse siz o sunuz.

EDİT3 ;;;;
    TÜRKİYEDEKİ İNSAN ÇOĞUNLU NEDEN AKLI ZAYIF ?

Arkadaşlar bu reenkarne olmayı artık anlamışsınızdır hatırlamak için EDİT1 ' i oku. Türkiyede çoğu insan kendisinden başkasının aklı zayıf olduğunu düşünür yani aklı zayıflarda kendi aralarında mertebe oluşturur bu daha aklı zayıf bunun aklı yarım bunun aklı yok gibi mertebeler oluşturmuşlardır.
    Çoğunlukla böyle düşünürler ben zekiyim ben güzelim ben yakışıklıyım yani hep ben ben bu da türkiyenin egosunu gösterir.Peki türkiyede durum neden böyledir ? Bunların tek sebebi yediğimiz turşulardır(Anlaşılması için diyorum) Yani yediğimiz yiyeceklerdir. Yemek yemek zorundayız. Bu reenkarne işini sadece dünyaya geri dönme olarak ele almayın bu reenkarne konusu çok geniş alanı kapsar.Dış güçler bize şunları yaptı. Yapıyor oldukları bir operasyon var. Yiyeceklerin çoğunluğunu dışardan alırız abur cuburlarda öyle neredeyse tamamı dışarıdan gelir. Bağımlıyız dış güçlere aç kalmamak için. Türkiyeyi oluşturan insanların çoğu aptal salak beynemaz demiştik işte bunun sebebi dış güçlerden aldığımız turşular!!! (anlaşılması için) yani yiyecekler.. Onların eşek domuz ölüleri gömülü halde olduğu ve üstünü toprakla örttükleri tarlaları var. Bu çeşitli hayvanların olduğu tarla aslında Türkiyeyi oluşturan insanlar. Çünkü o eşekler inekler öldüğünde o tarlaya gömmüşer bize de o tarladan turşular(besinler) satıyorlar ne oluyor aldığımız turşunun içinde köpek kedi fil at eşek öküz gibi birçok hayvan var !!! Dolayısıyla ne oluyor ? Biz bunları yedikçe vücdumuzu oluşturan hücrelerde hayvana benzemeye başlıyo onların saldırganlıklarını alıyoruz yani özelliklerini alıyoruz. İşte türkiyenin bu kadar sefil pis durumda olmasının sebebi yediğimiz turşular (besinler) dendir. Dışarı çıktığınızda pek çoğunuz görüyosunuz yüzü eli maymun eşeğe benzeyen adamlar içi göcük çamur suratlılar kızlarda fare tipliler minyon tavşanlar aptal suratlılar gibi birçok insanımız var. Ve aklı kıt beyni eşekler tarafından ele geçirilmiş birçok insanımızda var hepsinin sebebebi turşu!!! Bundan dolayıdırki insanlarımız acı çekiyor. çözüm çok basit turşu(besin) almayı kesmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreayhan274 -- 31 Ekim 2018; 16:56:2 >

• kafalar iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yediklerimiz dışkıya dönüşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Hocam yediklerimiz dışkıya dönüşür.
    başka bişeye donusmuyor yani direk dışkı :)
  • Atomlar hep bir dongu icindedir zaten. Ama reenkarnasyon olabilmesi icin bilincin de aktarilmasi gerekir. Boyle bir sey de yoktur. Aslinda beden sadece bilincin yonettigi biyolojik bir makine bedrn olmadan da yasayabiliriz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    o zaman platon hem eşek hem fil hem odun hemde taş ?
  • Emreayhan274 kullanıcısına yanıt
    Mantık dersi nedir? Neden gereklidir?

eğer dediğin şey olsaydı, hücrelerin içinde bilincin de kaydedildiği bir yer olurdu. ki ruh, o bilinçten doğabilsin.

hücrelerin içeriğinde de böyle bir organel vb. olmadığı için konu kilit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    senin hep aynı sen olmuyorsun sürekli hücrelerin değişiyor yenileniyor peki yeni hücreler oluşunca neden sen halen eski sen kalabiliyorsun aktarım oluyor bilgi aktarımı var habibim :)
  • 2005 üyesi kullanıcısına yanıt
    Yo değil. Ama senin dönüşümün için bir istisna olabilir. Genellikle evrende bir devir daim var zaten sadece canlılar arasında değil, mesela yıldız tozları olduğumuz söyleniyor.
    "senin hep aynı sen olmuyorsun"

bunu dedikten sonra okumayacaktım ama sabırlıyımdır.

Lisede nasıldın? Biyoloji dersini dinler miyidin? Beyin Ve Omuriliği işlediysen bunu rahatlıkla anlayabilirsin. "Hafıza" denen şey sinir sistemindedir. O "Hafıza" senin spermlerine karışmaz. Ha karışsaydı o zaman senin çocuğun sen olurdun yani onun yaptığı şeyleri de anlardın diyeceğim de, bu sefer sinir hücreleri birbirlerine bağlı değil, yine çıkmazlığa gidiyor bu
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    Masumum benim gelişmiş bir canlı doğar demiyorum yine o doğar ama farklı şekilde anlaşılması için anlatayım birsürü insan öldü toprak oldu toprağa karıştılar o birsürü insan bir turşunun içinde oonu yiyen bir insan eğer ilişkiye girerse o birsürü insanın özellikleriyle beraberr çocuğu doğuruyor neden insan sürekli gelişiyor işte bu yüzden mesela çok bal yersen çalışkan olursun çünkü arılar çalışkan o kod sana da geçiyor sende çalışkan oluyorsun anladın mı şimdi garibim :D
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt
    mesela sen namaste baban kim bilir seni yapmadan önce ne yedi diyelim havuç yedi o havuçu köpek yiyip ilişkiye girse köpek olucaktın.
    Reenkarnasyon dini bir şey değil mi hocam işin içinde ruh filan da var. Ama gerçekte cansız varlıklar da işin içinde yani pek olası değil bu görüş.
  • Topraga mi donusuyor? Sacmalamissin ya.

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Bak baba Öldün gömüldün uzun zaman sonra açtılar baktılar sen yoksun kemiklerin kalmış yeni cesedindeki etler toprak oldu o toprakta yiyecek sonra insan tarafından yendi ve tekrar dünyaya geldin =?? bunu neresini anlamak zor
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt
    kelimelere takılmayalım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreayhan274

o zaman platon hem eşek hem fil hem odun hemde taş ?
    Onu gec suan vucudunda cok buyuk ihtimalle 1000lerce nedil onceki atandan bir atom bulunduruyorsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.