Şimdi Ara

reedpad 4 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reedpad 4 kullanan warmı tavsiye edermisiniz ? özelliklerini inceledim güzel bi tablet ama sizlerin de fikrini almak istiyorum.

ReedPAD 4 Tablet Pc

7 "Allwinner 1,5 GHz İşlemci -1 GB DDR 3 Ram -Android 4.0 -8 GBSATA -Kamera -32 GB -1024 x 600 px -Wi-Fi -Görüntülü Görüşme -2,00 Mp -Sanal Dokunmatik Ekran -Data Sim Kart -UsbMini HDMI -Siyah- Video Oynatma -1 - 6 saat -MicroSD -320 gr

reedPAD4 3G Tablet PC
    SIMCARD ile 3G desteği
    Simcard’ınız ile her zaman heryerde 3G hızında internete bağlanmanın tarifsiz keyfini sürün.,

FHD ekran
    Teknolojinin yeni harikası FHD ekran ile hayat daha canlı, renkler daha parlak.

1.5. Ghz işlemci
    İş, eğlence, sosyal ağlar… Mobil hayatın hızına yetişmek artık çok kolay.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    Android’in son sürümü olan 4.0 ICS, onbinlerce ücretsiz uygulama ile ufkunuzu açacak.

1 GB RAM & 8 GB dahili bellek
    Güçlü donanım ile şık ve ergonomik tasarımın muhteşem birleşimine hayran kalacaksınız.

reedPAD4 ile artık kendinizi hayatın akışına bırakın. Çünkü her şey elinizin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_7888 -- 28 Ekim 2012; 14:51:35 >

• Biraz hayal kırıklığı...
    Androidle Turkcell Maxi Plus 5 le tanıştım o telefonda bile internette tkılmadan dolandım... aradığım o telefonun büyük ekranlısı sadece nette gezinmek gazete okumak face twit te gezmek biraz nacız sabır istiyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Yoga 2 Pro Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.