Şimdi Ara

Lenovo Yoga 2 Pro Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir notebook yada ultrabook alıcam ve gönlüm daha çok ultrabookdan yana çünkü alacağım makineyi mühendislik programları ve 3d max gibi programlarda kullanacağım.O yüzden yeni nesil oyunları çalıştıracak bişey olmasınada gerek yok.Bu nedenle rahat taşınabilir ve hızlı bir laptop olması gerek.Özellikle ssd li ve iyi bir işlemciye sahip en fazla 2500 tl fiyatında bir laptop bakıyordum ve lenovo yoga 2 pro hem 258 gb ssdli hem yüksek çözünürlüğe sahip olmasıyla dikkatimi çekti.Mobil işlemcilerin özellikleri hakkında pek bir bilgim olmadığı için işlemcisi hakkında pek birşey bilmiyorum.Bu ultrabooku kullanan yada iyi bilen varsa ısınma problemi gibi problemlerinin olup olmadığını yada aynı fiyata daha iyi bir model biliyorsanız önerilerinize açığım.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.Alacağım seri 1000 dolar.Siteside buhttp://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/yoga-laptop-series/yoga-laptop-2-pro/ . Birde son olarak lenovo nın kendi sitesinden alırsam ürün türkiyeye gelirken herhangi bir sorun yaşarmıyım gümrük vs...Alan varsa daha önce, yardım edebilirse sevinirim.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Teknik özellikleri:

Processor:4th Generation Intel Core i7-4510U Processor (2.00GHz 1600 MHz 4MB)
    Operating system:Windows 8.1 64
    Graphics:Intel® HD Graphics 4400
    Memory:8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
    Display:13.3" QHD+ LED Glossy Multi-touch with integrated camera (3200x1800)
    Pointing device:Industry Standard Multi-touch 2 button touchpad
    Hard Drive:256GB SSD
    Battery:4 Cell 54 Watt Hour Lithium-Ion
    Network Card:Intel® Wireless-N 7260 (802.11bgn)
    Bluetooth:Bluetooth Version 4.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigEng -- 27 Ocak 2015; 0:07:51 >

• Şimdi baktımda sitede yanlızca US da satılır yazıyor sanırım. n11.com sitesindede fiyatı 3400 tl . bikaç ay sonra alıcam o yüzden belki bütçeyi denkleştiririm. Fiyat hakkında alacaklar için bir bilgi olur belki :D Ürün yorumlarını bekliyorum .
    Bu arada pcdepoda 3000 tl ürünün fiyatı en ucuz pcdepoda var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigEng -- 27 Ocak 2015; 1:21:32 >

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=yoga
  • Yoga 2 pro yu hepsiburadan aldım cihaz çok güzel çok şık ve gerçekten kullanım olarak büyük rahatlık veriyor yeri geliyor tablet olarakta kullanabiliyorsun. Şimdi cihazı övdüm ama gittim geri verdim :) sebebi şuydu cihazın pil performası konusunda tatmin olmadım sitelerinde 9 saate kadar yazıyor hikaye taş çatlasa 5 zor görür ki o bile meçhul. Ayrıca şarzda kullandığında alet deli gibi ısınıyor elin yanar o derece ya benimkisinde sorun vardı bilmiyorum yada normali öyle. Bunlardan dolayı geri verdim yoksa harika bir cihaz özellikle ekranı çok güzel 3k ekranı var. Bu arada hepsiburadayada viral reklam yapayım adamlar direk cihazı 14 gün içinde beğenediğimi belirttim geri aldılar. Müşteri memnuniyeti açısından gerçekten memnun kaldım sorun çıkarırlar sanmıştım ama çıkarmadılar Türkiyede demekki güzel şeylerde oluyor. Yoga 3 pro ile bende arasında kalmıştım fakat aralarında pek fark yok nette araştırdığım kadarıyla yoga 3 pro nun tek artısı çerçe menteşesi daha sağlam ve şık ayrıyetten brodwell işlemci ile geliyor ve bundan dolayı fansız ama işlemci olarak yoga 2 pro ya göre daha yavaş bir işlemci. Sitelerinde max 7.5 saate kadar pil ömrü yazıyor fakat lenovo türkiye facebook sayfasında 9 saate kadar yazmışlardı yani kısaca pil konusunda bundan da birşey beklememek gerekir. Ha dersen ki bana 4-5 saat yeterli o zaman birşey diyemem cihazlar çok güzel al tavsiye ederim.

• Cevaplar için teşekkürler sanırım yoga 2 proyu denicem çünkü 3000 tl civarında 256 gb ssdli ve böyle bir çözünürlükte bir ultrabook bulamadım.Eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler yorumlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 24 Şubat 2015; 19:08:35 >
    Daha Fazla Göster
  • geçen yıl yoga 2 pro modelini 2400 tl gibi bi ücrete satın almıştım şimdi fiyatları artmış gördüğüm kadarıyla.

1 yıldır kullanıyorum ve keşke başka bir model alsaydım dediğim zaman hiç olmadı. Çok fazla artısı var ama eksilerini yazarsam daha faydalı olur sanırım.

Eksileri:

menteşeleri bir süre sonra esnemeye başlıyor, hafif bir boşluk hissi yaratıyor. çok geri dönüş gelmiş olacak ki yoga 3 modelinde çerçeveyi sağlamlaştırmışlar.

pil ile kullanım esnasında ekran refresh rate den kaynaklı sanırım bazen titremeler oluyor, yabancı forumlarda araştırdım bu sorundan muzdarip başka kullanıcılarda varmış.

Sonuç olarak, çok araştırıp bu modelde karar kılmıştım, şimdi alıcak olsam yine bunu alırım, memnunum.

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

ben de bu aralar ultrabook araştırıyorum, şimdiye kadar en çok bunu beğendim.
    zenbook'tan tamamen vazgeçirdi yoga 2 pro.
    ancak sitede hangi modeli almam gerektiği konusunda çok fikrim yok.

bunu aldım arkadaşlar.
    6 saattir şarjda kullanıyorum henüz bir ısınmaya rastlamadım.
    ağır bir şey çalıştırmadığımdan da olabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 30 Nisan 2015; 2:12:06 >

Mühendislik programları kullanacağım bir laptop araştırıyorum,daha çok autocad vb. tür programlar. ikisi arasında kararsız kaldım,bütçe olarak 3k'ya kadar zorlamaya çalışıcam,yorumlarınız benim için önemli,yardımcı olursanız sevinirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.