Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ürün teknosada indirime girmiş 169 TL fiyat yanıyor
    http://www.teknosa.com/urunler/125044811/reeder-w7ic-wifi-windows-tablet
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

    Ürün incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_100479431/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 26 Aralık 2014; 3:15:12 >







  • Bir saat kadar düşündükten sonra almamaya karar verdim. Ekranının çok da iyi olmadığı söyleniyor. Servisi sorunlu vs vs...

    Yatma zamanı geçmiş. Sabah olmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman ha reedere bulaşmayın sinirlerinizi yıpratmayın servisi berbat vaktim çok uğraşırım diyenler alsın tecrubeyle sabittir sikayetvar coma da bakabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kötüyse ve HDMI cikisi da yoksa kimin isine yarayacak ki bu alet? Anca download bilgisayari olarak is yapar herhalde...

    Edit: HDMI çıkışı varmış, bu fiyata televizyona bağlamak amacıyla ben de aldım 1 adet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 27 Aralık 2014; 15:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    merhaba;


    Neye göre kötü bir ekran! sorusunun cevabı ;

    evet asus T100 , lenovo miix2 , toshiba encore serilerine göre çook kötü ekranı var ! ama bu ürünler ile bu tableti kıyaslamak hem makul değil, hemde insafsızlık olur..sınıfları belli bir grup ( +1000 TL) , reeder ise şuan ki fiyatı ile 169 TL..

    bu şekilde incelerseniz ürüne haksızlık yapıldığı sonucuna varırsınız.. şimdi çin sitelerinde bile dolaşsanız 70 $ civarına HDMİ çıkışlı , 1024*600 bile olsa ips ekrana sahip bir windows tablet göremez bulamazsınız! Dediğim gibi Çinde bile bu fiyat zor..

    evet çin üzerinden 125$ (295-300TL) veya Türkiyede ise 450 TL civarına sadece bir üst seviye ürün alabilirsiniz ama 169 TL ile 300TL arasında 2 katlık bir oran bulunuyor..

    ürünün en büyük getirisi benzerlerine göre (hometech pro tab 7 ) hdmi çıkış ve ips ekran dır.. Hometech pro tab7(hdmi yok, dünyanın en adi-en kötü tn panelli ekranı) den sonra zaten çok daha iyi bir tablet olduğunu gördüm..

    evet zaafları var 1 gb ram , 16gb hd ama bu paraya(ne aldığını ve ne yapmak için aldığını bilen birisi için) daha iyisi şimdilik yok! düne kadar 249 TL den alan arkadaşlarımız oldu.. onlar bile fiyatına göre iyi diyorlarken 169/9 taksitle Uydurukta olsa Türkiye

    garantili (servis dandik bile olsa hakkınızı aramayı bilirseniz , 2 yıl boyunca size kimse gıkını çıkaramaz , hakem heyetleri ne güne var! Hakkınızı aramayı bilmeniz önemli burada ) win 8 tablet sahibi olursunuz..

    bu paraya hatta 100-150 tl fazlasına alınacak hiçbir android tablet bundan fazlasını veremez, .exe nin ne anlma geldiğini bilen hiç kimse buna hayır diyemez!

    bende bir adet 169/9 taksitle sipariş verdim..

    alanlara hayırlı olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 26 Aralık 2014; 8:33:05 >




  • Windows tablet alacaksanız şarj girişi ayrı olsun tavsiyem. Ben 2 yıldır bu durumdan muzdaribim. Şarjı bitecek diye kullanmaya korkuyorum. Öyle şak diye de dolmuyor malum.
  • 1080p ekran var, hdmi ile görüntüyü 1080p olarak alabilir miyiz bundan? Acil cevap öyleyse hemen alacağım çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu projeksiyona baglayabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten windows tablet alma isteğim vardı fiyatı görünce heyecanlandım 1 gb ram ve 16gb bellek düşündürüyor ama bu fiyata da ancak bu olur galiba ne yapsam bilemedim ben karar verene kadar stok biter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    1080p ekran var, hdmi ile görüntüyü 1080p olarak alabilir miyiz bundan? Acil cevap öyleyse hemen alacağım çünkü.

    demi şöyle tvye bağlayacaksın bu aleti. aynı zamanda hdd ve de şarja bağlı olacak. tvye windows yüklemiş gibi olacaksın. offf

    ama olmaz bence. bu kadar ucuza halledemezsin heralde. öyle olsa kapitalizmin bug'ını bulmuş sayarım seni.
  • 16 gb hafızayla pek bir sey yapamazsınız,guncellemeler mutlaka kapalı kalacak..Onun dısında bu islemci cok iyi bu yuzden bile gideri var bu fiyata cok iyi bence
  • Bataryasi 2000mah:)bataryasi once 1 saat gider sonra 10 dakika;ucuz cin mali tablet işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var, 1080p videolarda eger internetiniz hizliysa takilma yok ve tabletin acilma hizi bile 1kac sn. Hiz olarakta gayet iyi. Ekran kalitesi film izlerken gayet yeterli, bence biraz fazla abartmislar, bitek haber sitelerinden yazi okurken ekrani biraz elle yakinlastirmak gerekiyor aynu android gibi.

    Bence piyasada satilan 600liralik laptoplardan bi farki yok. Hatta tam tersi +'sı var. 170tl'ye bana göre bedava, 500-1000liralik tabletlerle karsilastiranlara kulak asmayin, resmen abartmislar, sanirim android tablet pazarlamacisi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasina gore urun ama film vs. gibi islemler icin dusunuyorsaniz bulasmayin derim o gucteki batarya telefonlarda bile 1 gunu cikarmakta zorlanirken 7'tablette 3 saaten fazla dayanmayacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Eylül'deki indirimde aliexpressten 106 dolara Cube u67GT aldım. LCD'ye bağlıyorum hdmi çıkışından. Micro usb girişine de Logitech K400 klavye setini bağlıyorum. Bu şekilde gayet güzel kullanıyorum. En büyük problem klavyeyi bağladığım port aynı zamanda şarj yuvası.

    Asıl demek istediğim ise, ben indirim ile aldım dediğim cihazdan bile daha ucuza gerçek windowslu bir tablet satılıyor.
    Çinden aldığım tableti Türkçeye döndürene kadar akla karayı seçtim. Bir elimde aklıllı telefon, bir çince-Türkçe çeviri programı kurulu. Telefona ekranda yazılanları okuta okuta iş yaptım.
    Bu cihaz kötü de olsa Türkiye garantili ve ilk açılışı bari Türkçe'dir. Vallahi yeter :)
  • Windows TV Stick yerine kullanmayı düşünüyorum. Bu sebeple kaçırmayayım dedim.
    Hometech'i HDMI çıkışı olmadığından tercih etmemiştim. Bu cihaz iyi oldu.
    İyi forumlar...
  • Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Evde akılsız LCD Tv de Mause, klavye bağlantısı yapıp film, internet kullanımı, you tube vs kullanmak amacım var. Bu tablet ile akılsız LCD yi akıllandırabilirmiyim? 1080p videolarda takılma yapmadığı söyleniyor, usb HDD takıp izleyebilirmiyiz?


    Edit: Micro usb girişi aynı anda hem şarj hem cihaz bağlantısı şeklinde kullanılmıyormuş. Keşke bilen birileri olsa da tabletin arka kapağını söküp, tableti ayrı bir kutu içine alıp, pili ayrıca doldurulan, işlemcisine fan takılan bir sistem geliştirip yayınlasa da bizde uygulasak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 26 Aralık 2014; 12:01:52 >
  • yanıyor diye konu açan arkadaş hayatında bu çin malı tabletleri kaç kere kullandın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotblastmain

    11 Eylül'deki indirimde aliexpressten 106 dolara Cube u67GT aldım. LCD'ye bağlıyorum hdmi çıkışından. Micro usb girişine de Logitech K400 klavye setini bağlıyorum. Bu şekilde gayet güzel kullanıyorum. En büyük problem klavyeyi bağladığım port aynı zamanda şarj yuvası.

    Asıl demek istediğim ise, ben indirim ile aldım dediğim cihazdan bile daha ucuza gerçek windowslu bir tablet satılıyor.
    Çinden aldığım tableti Türkçeye döndürene kadar akla karayı seçtim. Bir elimde aklıllı telefon, bir çince-Türkçe çeviri programı kurulu. Telefona ekranda yazılanları okuta okuta iş yaptım.
    Bu cihaz kötü de olsa Türkiye garantili ve ilk açılışı bari Türkçe'dir. Vallahi yeter :)

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100600187&p=1#100600952

    Daha iyi islemci dahabiyi ram-2gb ramli-

    Reeder garantisi yok gibi bisey zaten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: koppa

    Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Evde akılsız LCD Tv de Mause, klavye bağlantısı yapıp film, internet kullanımı, you tube vs kullanmak amacım var. Bu tablet ile akılsız LCD yi akıllandırabilirmiyim? 1080p videolarda takılma yapmadığı söyleniyor, usb HDD takıp izleyebilirmiyiz?

    Bu tablet ile akıllandırılan tv, hali hazırda akıllı olan tv'lerden bile daha akıllı oluyor merak etmeyin. Ne cümle oldu ama :)
    1080p video denemedim, daha çok surf gibi işlerde kullandım. Bir de hanım kaçırdığı dizileri izlemek istiyordu. Televizyonun smart özelliği yeterince kullanışlı değildi. Şimdi iyi oldu ama genel olarak kullanıyorken şarj edememe sıkıntısı var. Onu da hesaba katın mutlaka. Zira şarj için kullanılan micro usb girişe mecburen kablosuz klavye setinin usb alıcısını bağlıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.