Şimdi Ara

Reeder P8 Test Edildi Onaylanmadi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

06.04.2015 tarihinde Reeder.com.tr sitesinden aldığım telefon 3 gün sonra elime geçti.

Telefonu açtığımda dokunmatik hassasiyeti çok düşüktü normalden fazla baskı yapmak gerekiyordu mesaj yazmak falan hikaye. Siteden aynı gün mesaj göndererek telefonların hepsinin mi böyle olduğunu yoksa benim telefonda mı bir sorun olduğunu sordum. Telefonumun normal olduğu ve daha sert basmam gerektiği söylendi. 3 hafta telefonu kullanmaya çalıştıktan sonra servise gönderdim. Bugün teknik servisi aradığımda telefonun darbe aldığını vidalarının gevşediğini ve dokunmatik hassasiyetinin bu yüzden düşük olduğu ve 200 TL'ye ekranı değiştirmeleri gerektiği söylendi.

Teknosa satıyorsa vardır bir bildiği diyerek aldığım telefon artık çöp durumunda bunlara 200 TL daha kaptirmaktansa telefonu takoz olarak kullanırım daha iyi. Almadan önce forumda çok arastirmistim ama bişey bulamamıştım telefon acilmamasina rağmen telefonun içi açılmış vidasi kaybolmuş diyen bir teknik servisleri var. Aman uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın iade alma ürünü,iddia ediyorlarsa ispatlamak zorundalar,şikayet edeğim de üstlerine git iadeni alırsın
  • Şikayeti nereye yapmak gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım, bu yerli firmalar çine fason üretim yaptırıp kendi markaları altında satıyorlar da neden kaliteli bir firmaya üretim yaptırmıyorlar. Çinde dünyanın en iyi telefonu bile yapılabiliyor. Ne gerek var kendini kötü duruma düşürmeye, marka olma şansı varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.