Şimdi Ara

Redsteel'de yeni görevler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redstell'de bar gibi bir yere geldim.Orada adamın biri silah eğitimi falan veriyor sonra barda oturan adamalardan görev alıyoruz.solda ve sağda olmak üzere iki adam var ikisinden de görev aldım.Sonra tekrar bara gittiğinde aynı adamlar oturuyordu.Tekrar adamla konuştum.Dedim heralde yeni görev verecek.Ama aynı görevi verdi.Ve ben tekrar bara dönemediğim için o koca görevi tekrar yaptım.Şimdi bu seferde sağdaki adamdan aldım görev onda da aynısı oldu aynı o adamdan daha önceden aldığım aynı görev çıktı.Şimdi ben tekrar bara nasıl dönerim.Bu birinci sorum.İkincisi ise yeni görevleri kimden alıcam ?

Ayrıca silah kullanma yeteneğini geliştir gibisinden bir şeyler yazıyor bara girince.Onu da yaptım ama her seferinde daha fazlasını istiyor.

Tam çözemedim oyunun mantığını.Birisi anlatabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 22 Şubat 2008; 19:59:30 >

• Sendeki dertten aynısı bende de var,oyun içinde aynı sorun benim de başıma geldi,Geyşaları kurtarma operasyonuna gittim,en son balkondan gelen hanım kızı da hallettikten sonra,Harry'nin barına gittim,oda özel kapıdan girip;% 80 atışisabetini tutturdum ve Harry'den shotgunu aldım,daha sonra barın lobisine gittim,oturan 3-5 insan vardı,ordaki yaşını başını almış Geyşa ile konuşurken wiimoteyi salla diyrdu;ben de salladım ve olan oldu,paat diye geyşaları kurtarma bölümünün başında kendimi buldum ve acayip bir sinirle makineyi kapattım,oyunu az kalsın kıracaktım sinirden;ama orjinal kullandığım için gözüm yemedi.

Belliki baştan oynayıp tekrar bara gelmek gerekiyor,orda insanlarla konuşurken respect level 3-4 -5 gibi ikonlar çıkıyor insanların üzerinde ve sanırım,yapmadığımız misyonu bulacaktık ;ama bulamamışız.

Hikaye olarak,bir Japan mafya babasının kızının sevgilisiyiz,ani bir baskında kız kaçırılıyor ve macera da başlıyor,aslında müzikleri çok güzel(I see dady cool gibi...)Dojo adında katana giri samuray sanatını öğrendiğimiz,ve harrynin barı gibi silah olaylarını gelştirdiğimiz yerler var,Abd ve Japonya arasında geçiyor zaten oyun,barda yaşadığım bu misyon sorunu ben %30 da iken oldu.Oyun çok uzun yani...8 saat oynamışım ve %30'dayım.

Bir kez daha bitirilen misyona ;sadece respect leveli yükseltme amaçlı gidilir;bu level puanları da yüksek olunca haliyle yetenekler ve gizlilikler açılıyor.Ama tercih meselesi,istemeden de olsa gidiliyor bizim gibi;mesela geyşaları kurtarma operasyonunda,en son gelen kızla yaptığım kılıç düellosu 5 - 6 dakika felan sürdü ve çok zordu,bi daha oralara gelmek ve kızı yenmek zor olacak.

Açıkçası bi daha denesem mi bilemiyorum,geyşaları bir kez daha kurtarmak oldukça yıpratıcı zaten,ölme eşeğim ölme durumu yani?Ama oyunu tekrar oynamak için yapacak başka bişey yok,mecburen tekrar oynayıp; barda daha dikkatli davranmak ve böylece yeni misyonlara gitmek gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Redstell'de bar gibi bir yere geldim.Orada adamın biri silah eğitimi falan veriyor sonra barda oturan adamalardan görev alıyoruz.solda ve sağda olmak üzere iki adam var ikisinden de görev aldım.Sonra tekrar bara gittiğinde aynı adamlar oturuyordu.Tekrar adamla konuştum.Dedim heralde yeni görev verecek.Ama aynı görevi verdi.Ve ben tekrar bara dönemediğim için o koca görevi tekrar yaptım.Şimdi bu seferde sağdaki adamdan aldım görev onda da aynısı oldu aynı o adamdan daha önceden aldığım aynı görev çıktı.Şimdi ben tekrar bara nasıl dönerim.Bu birinci sorum.İkincisi ise yeni görevleri kimden alıcam ?

Ayrıca silah kullanma yeteneğini geliştir gibisinden bir şeyler yazıyor bara girince.Onu da yaptım ama her seferinde daha fazlasını istiyor.

Tam çözemedim oyunun mantığını.Birisi anlatabilir mi ?

• ben de tam oradayım

geyşaları kurtardım geldim, o balkondan atlayan kız burnumdan getirdi yalnız : ))

bi daha oralara döndürürse 1 hafta elimi red steele sürmem başka oyunlar oynarım gibime geliyor .. :)
  • Red Steel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Red Steel.

haklı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

ben de tam oradayım

geyşaları kurtardım geldim, o balkondan atlayan kız burnumdan getirdi yalnız : ))

bi daha oralara döndürürse 1 hafta elimi red steele sürmem başka oyunlar oynarım gibime geliyor .. :)

Hocam tercihlerimiz ne kadar benziyor ya , D80'den sonra Wii demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

ben de tam oradayım

Hocam tercihlerimiz ne kadar benziyor ya , D80'den sonra Wii demek...

eee aklın yolu bir demek .. :)
    şaka bir yana ben de çok sevindim bu rastlantıya :)
  • işin ilginç yanı ben hepsini verdiği görevleri yaptım tekrar bara gönderdi beni çıkamıyorum
  • arkadaşlar bi sorum olacak.. şimdi ben daha bugün gidip red steel aldım ama oyunun sol el ayarını bulamadım .. yani böyle bi oyunda bunu atlamışlarmıdır yoksa benmi bulamadım.. yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.