Şimdi Ara

Redsnow B1'den B4'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ios 5.0.1 telefonumu RedSn0w 0.9.10b1 ile sorunsuz bir şekilde jailbreak yapmıştım. RedSn0w 0.9.10b4e tekrar jailbreak yapsam şuanda telefonuma app storedan, installousdan ve cydiadan yüklediğim programlar silinir mi? Tekrar jailbreak yapma nedenim ise app storeda update and install problemleri yaşamam.

• hayır silinmez. gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz
  • Redsn0w 0.9.10b4'ü açın, Jailbreak butonuna basın, Install Cydia varasayılan olarak işaretli geliyor. Çeki kaldırın, hiçbir sorun yaşamazsınız. Cydia'nın tekrar yüklenmesini iptal etmeyi unutmayın yeter...
  • b1 ile b4 arasında bir fark var mı? Güncellemek gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

b1 ile b4 arasında bir fark var mı? Güncellemek gerekir mi?

evet var, launchctl bug'ını düzeltiyor (bazı önemli uygulamaların çalışmasını engelliyor) ve iBooks çalışıyor. Üşeniyorsanız Corona'yı yükleyin Saurik'in söylediğine göre redsn0w'un üzerine güncelleme yapmak için yüklenebilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

b1 ile b4 arasında bir fark var mı? Güncellemek gerekir mi?

hocam b4 ile gelen en büyük fark, iBooks uygulamasının tekrar çalışmasıdır. b3'e kadar olan sürümlerle jb yapanlarda iBooks açılırken hata verip kapanıyordu. Onun dışında ufak tefek bug'lar da giderilmiştir tabiki.
  • Bende şimdi ile defa b4 ile jailbreak yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyle bir sikinti cikmisti bende cydia yi tekrar uzerine kurdugu icin cydidan indirdigim programlari kaldirmak icin cydia package listesinde goremiyordum bende isimlerini bildigim icin yukleyip yine sikiyordum oyle gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 25 Ocak 2012; 7:52:09 >
  • Yukarıdaki Msj in son cümlesini anlayan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuhh sabah sabah töbe töbee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Yukarıdaki Msj in son cümlesini anlayan var mı ?

isimlerini bildiği için o şekilde silebiliyormuş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Yukarıdaki Msj in son cümlesini anlayan var mı ?

"siliyordum" yazarken k ve l harfleri yanyana olunca birazcık yanlış harfe basma sorunu olmuş.
  • teşekkürler arkadaşlar geçtim sorunsuz bir şekilde ;)
  • şimdi ibooksu app store dan mı indirelim yoksa başka bi yerden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion077 -- 26 Ocak 2012; 11:04:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.