Şimdi Ara

greenpois0n RC 4 Çıktı... support for iPod Touch 2G, MC and MB, both untethered

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://cache.greenpois0n.com/dl/gp_win32_rc4.zip

RC 4 Çıktı arkadaşlar...

p0sixninja

Greenpois0n RC4 posted on
    greenpois0n - Mmmm...pois0n
    - support for iPod Touch 2G, MC and MB, both untethered.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasco1925 -- 18 Ekim 2010; 12:20:48 >

• Sonunda iPod Touch 2g MC model için çıktı .Hemen uyguladım şimdi cydia'yı yüklüyor..
  • Dün touch 2g'yi güncelleyeyim dedim. Sürümünü 4.1 e yükselttim. Yarım saat jailbreak ile uğraştım bir türlü olmadı. Ne greenpois0n nede limera1n yapamadım. Mecbur geri döndüm. İstanbula gidince denerim bunu. İnş. Olur....
  • mc ve mb ile uyumlu sorun cıkmaz
  • mc ipod touchlar oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

mc ipod touchlar oluyor mu

evet suan daha 2 dakka olmadı yaptım arkadaşın mc yi
  • Ya benim şarj cok cabuk bitiyor. Sizce mc kurayimmi bu yenisini?
    Yenisinin ozelligi ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I phone 13 PRO 128 gb
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipod touch mc lerde 4.1 ın hızı nasıl tavsıye edermısınız 3.1.3 den gecelım mı
  • Ipod touch 3g mc modelde oluyor mu bari ?
  • oluyor dıye bende soruyorum zaten..... bende de 3g olarak gecen 8gb lıklardan var... 4.1 kurup jb yapan bır akradas bıraz detay verırse cok sevınırım.
  • ios3'den 4.1'e gecince kagniya donmuyor tabi. sadece animasyonlarda(kayma, acilma kapanma vs) goreceli olarak %15 performans kaybi var diyebilirim. ios4'un klasor ve gamecenter gibi tiriviri ozellikleri lazim degilse 3.1.3'le desteklendigi yere kadar devam edin. klasor ve gamecenter disinda bir artisi yok cunku.

ekleme yapayim da yanlis anlasilmasin; bu iki ozellik disinda diger yenilikler mc modelde calismiyor. jailkbreak yapinca elle eklenirse iste bu sefer iyice yavasliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 19 Ekim 2010; 0:24:46 >
  • tşkler arkadasım,

o zaman 3.1.3 devam...
    peki 3.1.3 yeniden restore etmenın bir yolu var mı?
  • jb yaptım başarıyla,en sonra cydia diye bişey geldi,bu pil göstergesini % olarak falan nasıl ayarlamam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.