Şimdi Ara

Redsn0w iOS 4.2.1 Jailbreak rehberi (GreenPoison RC5 Windows çıktı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
30.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taifun09

selam arkadaslar benimde bir sorunun var eger yardımcı olursanız sevinirim..ios 4.2.1 jb yapmak istedim ama hata veriyor bende hollandadan almıstım gecen yaz..

your device is actually newer (fixed) model!
    llthounh you indicated that your device was not a fixed model,its identifying itself as one.
    please re-ru this program,but indicate that you have anewer (fixed) model. ıdentification error!

Aynı hatayı bende de vermişti. 2g mc model benimki ve internette de 2g mc modellere 4.2.1 jb olmuyor yazıyor bende 4.1 e düşürdüm yaptım
  • vallah suan bende düsüre bilsem yaparım bana bu konuda yardımcı olurmusun nasıl düşürüyorrr
  • selam.

Cihazı aldığında 4.2.1 diye biraz üzülmüştüm, ama heralde yakında çıkar jb diye teselli ettim kendimi. fakat hala bi jb çıkmadı heralde 4.2.1 olan sürümler için.

Bilen var mı ? çıkıp çıkmadığını
  • Ben de şunu sorayım...
    4.1 'li 3GS'm var, 4.2.1 düşünüyorum. 06.15 baseband, ama cihazın sim kilitli olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Var mı kısa yolu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Ben de şunu sorayım...
    4.1 'li 3GS'm var, 4.2.1 düşünüyorum. 06.15 baseband, ama cihazın sim kilitli olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Var mı kısa yolu arkadaşlar?

http://www.jailbreak-me.info/index.php
  • Redsn0w 0.9.6b6 sıda varmıs ama fark var mıdır ki
  • Yok anlatamadım sanırım, dediğim şey cihaz factory unlock mu yoksa kilitli mi...
    Olay bu.
    Şimdi 4.2.1 yapsam, SHSH kaydı da yok, sıkıntı yaşayabilirim.
  • biride bana yardım edebilirmi ben 4.2.1 yaptım ama jb yapamıyorum hata verıyor tekrar 4.1 nasıl ala birim veya nasıl jb yapabilirim ben sadece indirrigim oyunları atıp oynamak istiyorum cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taifun09

biride bana yardım edebilirmi ben 4.2.1 yaptım ama jb yapamıyorum hata verıyor tekrar 4.1 nasıl ala birim veya nasıl jb yapabilirim ben sadece indirrigim oyunları atıp oynamak istiyorum cevap verirseniz sevinirim

Nasıl bir hata veriyor, programı acın ipsw 4.2.1 dosyasını gösterin devam diyin, cihaz kapalı olsun ilk 3 sn sadece kapama tusu diger 10 saniye kapama tusu ve home tusuna basılı tutun, son olarakta kapama tusundan cekin elinizi sadece home tusunda kalsın, gerisini program halledecek. süreleri yalnıs söylemiş olaiblirim, programda yazıyor zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Yok anlatamadım sanırım, dediğim şey cihaz factory unlock mu yoksa kilitli mi...
    Olay bu.
    Şimdi 4.2.1 yapsam, SHSH kaydı da yok, sıkıntı yaşayabilirim.

vallaha nerden aldıgınıza baglı, diyeceğimde bilseniz yurti içi mi dısı mı oldugunu söylerdiniz en basta zaten

• hata bu yaptım söyledegizi ama herseferinde aynısı oluyor evet cihaz yurt dışından alındı..your device is actually newer (fixed) model!
    llthounh you indicated that your device was not a fixed model,its identifying itself as one.
    please re-ru this program,but indicate that you have anewer (fixed) model. ıdentification error! HATA burası oluyor cevap veren olursa hemen seniri yarın sabah işe gideceem ve fazla vaktim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taifun09 -- 31 Ocak 2011; 23:34:20 >
  • Merhabalar. Jb işinden iyi anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Benim cihazın eski boot yani untetheret jb olabilecek durumda. Şimdi yönergeleri izleyerek jb yapmadan önce sormak istediğim; cihazımdaki rehber notlar mesajlar eski uygulamar vs. hemen her şey silinecekmi ? yoksa kaydetmenin bir yolu varmı ? varsa anlatırsanız sevinirim. Ona göre işlemlere başlıycam. teşekkür ederim :)
  • İyi geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yeni bir iphone 4 kullanıcısıyım ve genpadan aldım cihazı. Aldığımdan beri (1 ayı geçmiştir) olduğu şekilde, jbsiz kullanıyorum ama jb'yi de denemek istiyorum bir taraftan. Untethered versiyonunun çıkmasını bekliyordum ama şimdiden bir fikir sahibi olmak adına tethered olanı uygulamaya kadar verdim.

İlk sayfada anlatılan redsn0w 0.9.6b4 tethered jb'nin, iphone 4'lerde yol açtığı herhangi bir sıkıntı var mı? Sensör problemi, ses ayarı vs. Yani bu jb'yi yaparsam karşılaşacağım bir sorun var mı?(tethered olması dışında).

Jb yapmadan önce, telefonu bilgisayara bağlayıp itunes ile backup alsam, jb işlemini yaptıktan sonra orjinaline dönmek istersem restore from backup diyerek jb öncesi nasılsa aynı duruma getirebilir miyim? Mesajlar, notlar, kişiler yani telefonumda veri olarak ne varsa.

Bir de, @BlıtzKrıeg'in sorusunu ben de merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Önemli bir ekleme: redsn0w 0.9.6b6 versiyonu çıkmış. İlk sayfada anlatımı yapılan ise 6b4. Aralarında uygulama ve özellik olarak fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 1 Şubat 2011; 0:50:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

İyi geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yeni bir iphone 4 kullanıcısıyım ve genpadan aldım cihazı. Aldığımdan beri (1 ayı geçmiştir) olduğu şekilde, jbsiz kullanıyorum ama jb'yi de denemek istiyorum bir taraftan. Untethered versiyonunun çıkmasını bekliyordum ama şimdiden bir fikir sahibi olmak adına tethered olanı uygulamaya kadar verdim.

İlk sayfada anlatılan redsn0w 0.9.6b4 tethered jb'nin, iphone 4'lerde yol açtığı herhangi bir sıkıntı var mı? Sensör problemi, ses ayarı vs. Yani bu jb'yi yaparsam karşılaşacağım bir sorun var mı?(tethered olması dışında).

Jb yapmadan önce, telefonu bilgisayara bağlayıp itunes ile backup alsam, jb işlemini yaptıktan sonra orjinaline dönmek istersem restore from backup diyerek jb öncesi nasılsa aynı duruma getirebilir miyim? Mesajlar, notlar, kişiler yani telefonumda veri olarak ne varsa.

Şimdiden teşekkürler.

Önemli bir ekleme: redsn0w 0.9.6b6 versiyonu çıkmış. İlk sayfada anlatımı yapılan ise 6b4. Aralarında uygulama ve özellik olarak fark var mı?

JB de hiç bir veri kayıbı olmaz.

iphone 4'lerde yol açtığı herhangi bir sıkıntı var mı? Sensör problemi, ses ayarı vs. Yani bu jb'yi yaparsam karşılaşacağım bir sorun var mı?(tethered olması dışında).

herhangi bir sorun olmaz.

evet back up dosyasını tekrar yüklerseniz jb den önceki halini alır.

ekleme: fark yok dendi ama ben b6 ile jb yapmıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 1 Şubat 2011; 1:49:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

İyi geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

JB de hiç bir veri kayıbı olmaz.

iphone 4'lerde yol açtığı herhangi bir sıkıntı var mı? Sensör problemi, ses ayarı vs. Yani bu jb'yi yaparsam karşılaşacağım bir sorun var mı?(tethered olması dışında).

herhangi bir sorun olmaz.

evet back up dosyasını tekrar yüklerseniz jb den önceki halini alır.

ekleme: fark yok dendi ama ben b6 ile jb yapmıstım.

Teşekkürler. Şimdi b6'yı indirip ilk jb denememe başlayacağım. İlk sayfadaki ilk mesajda anlatılanlardan başka yapmam gereken birşey yok değil mi?

• hayır yok, işlemi yaparken telefon komple kapalı olsun
  • Kusura bakmayın, pimpirikleniyorum ama, kaynakta(elmablog) yazdığına göre 9. adıma kadar telefonu kapatmıyoruz. 9. adımda "telefonun kapalı olduğundan emin olun" yazıyor. Kaynakta yazdığı gibi 9. adıma gelince mi kapatayım, en baştan mı kapatayım?
  • 9. adım pardon eklemeyi unutmuşum.
  • Merhabalar. Az önce jb işlemini bitirip birkaç oyun indirdim ancak indirme, yükleme ve sonrasında mıltitasking menüsüne girip çıkma sırasında telefon kasılıyor. Yani home tuşuna çift basınca hemen açılması gereken mt menüsü, 3-4 saniye sonra açılıyor ve ilk açıldığı anda arka planda açık olan uygulamalardan birine hemen geçiş yapamıyorum. Yine bir süre beklemem gerekiyor tıkladığım uygulamanın algılanması için. Bunun bir çözümü var mı yoksa jb yapınca bu normal midir?
  • Merhabalar. Az önce jb işlemini bitirip birkaç oyun indirdim ancak indirme, yükleme ve sonrasında mıltitasking menüsüne girip çıkma sırasında telefon kasılıyor. Yani home tuşuna çift basınca hemen açılması gereken mt menüsü, 3-4 saniye sonra açılıyor ve ilk açıldığı anda arka planda açık olan uygulamalardan birine hemen geçiş yapamıyorum. Yine bir süre beklemem gerekiyor tıkladığım uygulamanın algılanması için. Bunun bir çözümü var mı yoksa jb yapınca bu normal midir?
  • 3-4 saniye çok geç hocam,bir değişiklik olmaması lazımdı
    yani en azından bende hiç bir değişiklik yoktu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.