Şimdi Ara

Redpill hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece benim arkadaşlarım arasında mı yaygın yoksa son zamanlarda feminizme karşı toplumda yaygınlaşan bir şey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• red pill diye bas bas bağıran cenk hocayı karısı terk etti fıkra bu kadar

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Hocam redpillciler onu çok sevmiyor diye biliyorum. Benim arkadaşlardan redpillci olanlar ful dalga geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 11 Temmuz 2023; 20:40:59 >
  • iki tarafta bktan ve kasıntı en iyisi normal insan olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 11 Temmuz 2023; 21:5:1 >
  • Her dusunce gibi yukselen ideolojik absurt yapiya karsi, anti-populist bir dusunce yapisi olarak turedi. Dusuncenin temelde maskulenizm gibi kavramlari yuceltmesi kadinlarin feminizmi savunmasi ile ayni sey. Feministler erkek olsa redpillci. Redpillciler kadin olsa feminist olurdu yuksek ihtimal ile.Ancak, savunulan kavramlarin hepsini kabul etmemekle beraber belli noktalarda bu akimin dusuncelerini ve cikis sebebini gayet mantikli buluyorum.

• Ben hap kullanmıyorum, teşekkürler.

• Bak uzun matematik formülleri olur ya formül vardır dogrudur ama bi işe yaramaz durur öyle bu da onun gibi dedikleri doğru gibi ama pratik anlamda bunları öğrenince bi faydası olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençliğin bok yoluna gittiğinin kanıtı. Toplumda 1 feminist varsa 10 red pillci var. Bunların 5'i de %100 kadın düşmanı oluyor. Kendi laf attıkları feministlerden daha beterler.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Ben de aynısını düşünüyorum. Bir feminist YouTube kanallarını dinliyorum bir redpillcilerin.

Evet, kafamda eşeklerin **kiştigi doğrudur .

• Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

Güzel bir eleştiri olmuş hocam. Düşüncelerinize katılıyorum

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Feministlerden fazla olduklarını düşünmüyorum. Yeni yeni popülerleşen bir öğreti. Özellikle gençlerde var. Orta - üst yaşlar bilmiyor hiç

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Dostum 20 yaşından küçük neredeyse her erkek redpillci. Andrew Tate gibi bir dangalağın aldığı etkileşimden anlaman lazım. Hangi feministte böyle bir güç var?

• Rezillik.

• woke feministlik saçmalığı popüler oluyor sonra bu durum tepki oluşturuyor ve bunun antisi de popüler en son da,

redpill andrew tate osurukçulaı piyasayı sqiyor son 5 yılın özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 11 Temmuz 2023; 21:17:41 >
  • ben sjw’yim moruq almayayım sağol✋

• "öğreti" falan gibi saçma sapan triplere girenler var. tamamen saçmalık ama toy zamanlarında olan gençler için çok tehlikeli buluyorum bir karamsarlık kuyusuna atıyor adeta. internetteki niyeti amacı derdi kim olduğu belirsiz kimseden tavsiye almayın. ben mesela burda ceng ve mühendislik övüyorum çünkü bu ülkenin mühendise ihtiyacı var mühendis yetiştiremezsek tekonolojiyi tamamen ıskalamış bir "failed state" olucaz derdim amacım niyetim bu. bi adam niye tiktokta niye başkalarına "kız tavlamayı" (iğrenç bir ifade ama) öğretir bunu çözemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CowardlyCobra

Dostum 20 yaşından küçük neredeyse her erkek redpillci. Andrew Tate gibi bir dangalağın aldığı etkileşimden anlaman lazım. Hangi feministte böyle bir güç var?

Kavram daha yeni yeni duyuluyor herkesin redpillci olduğu falan yok. Andrew Tate in etkileşiminin çok olması da milletin Andrew Tate'i sevdiği ve fikirlerine katıldığı anlamına gelmiyor.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Hocam aşırılıkçı feminizme karşı redpillciler ortaya çıktı. Bence biz uzaktan seyredelim bırakalım birbirlerini yesinler

• 14 yaşında keşfetmiştim birkaç ay öncesine kadar o moddaydım,bazı öğretileri vardı monk mode onların yanında çok hafif gelirdi.Rational male çevirilerini de okudum pratikler de yaptım , s1k1cidede , buraya gel çok şey kazanacaksın ,,erkekadam , centilmen kulübü pandoras box her türlü yazı , tecrübeyi okudum.Demem o ki , işiniz zamparalık yapmak , puştluk ise gidin.Bu işlerle az kalsın ömür boyu bekarlık yeminimi bozacaktım neyse ki biraz inancım vardı ve yeminime sadıktım .geri adım attım.İşiniz yoksa öğrenin okuyun . Yaşam biçimidir fakat ben o işlerden sıyrılıp odağımı sınava ve dinime verdim.İyi ki de öyle yapmışım.Pratikte biten bir olay.Sınav döneminde kesinlikle uzak durulmalı.Uzak durmak istemeyen denesin,tecrübesini yazsın.Üniversiteye girin gerisi çorap söküğü gibi gelir.Ömür boyu bekar ,doktor olacak bir testesteron adam olma yeminime uyacağım.saygilar 

• Acytoth A kullanıcısına yanıt

Bana arkadaş redpill öğretilerini uygulanmadığım için ileride 30 yaşında ve geçmişi kirli bir kadın ile evlenecegimi söylüyor 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.