Niye öyle bir yemin ettiniz ki hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redpill hakkında ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

-
-
Öyle gerekiyordu
ve çok fazla şey kazandım, o duruma sürükleyecek çoğu şeyden geri durdum. İnan bana ömür boyu bekar sperm tutan erkek olmak sana çok şey kazandıracak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın bildiğin ortaçağ şövalyesiymiş bu arada. Kaçıncı yüzyıla geldik hala bakire kadın arıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12.sınıfın ilk döneminde pek ders çalışmadım ve mart gibi redpille tanistim sonra sevgili de yaptim bu sirada disiplinin neden onemli oldugunu da öğrendim ve o son aylardaki çalışmalarımla başarılı oldum sonuçlar açıklanınca sonucumu söylerim(ilk 5k bekliyorum). Redpill ilah bir öğreti değildir, redpillcilerin her dediği doğru da değildir aklınıza yatan mantıklı şeyleri hayatınıza empoze edin yeter.
Bu forumdaki kişilerin çoğu yıkık ve kız peşinde koşuyor,ağızlarından kızlar şöyle böyle lafları düşmüyor. En çok sizin çabalamanız gerekirken loser olmayı kabulleniyorsunuz sonra niye sevgilim yok,başarısızım konuları açılıyor forumda. Hak ettiğinizi alıyorsunuz merak etmeyin istediğiniz de bu değil mi
-
Redpill kadından ibaret değildir zaten, zamparalık bu işin çoğunluğundadır. Rollo tomassi gibi bu işin üstadlarından öğreneceğine, sesini programla kalınlaştıran elemanları izlerlerse olacaklar tabi ki hüsran
Aga kadınlarla muhabbetim yok kadinlar beni gram sevmez ilgi duymaz ama bu kadinlari gereksiz seytanlastiranlar bana mal gibi gelmeye basladi hele bu redpilciler iyi kafa sıkıyor allah kurtarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 11 Temmuz 2023; 21:40:6 >
truth'a mı laf atıyorsun ahahaha gece gece hiç güleceğim yoktu
-
özünde kadınlara odaklı bir öğreti o amaçla oluşmuş, bn pek doğru bulmuyorum bu kısmıını ama katıldığım kısımlar var. Önemli olan mindset'i kapabilmek. Kadınlar şöyle böyle diye genel kanılara varmaktansa mindset'i kap hangisi mantıklıysa onu yap.
Benim özümsediklerim tam anlamıyla redpill değil öyle sınıflandırmıyorum ama forumdaki loser erkekler niyeyse çok içerlemiş bu redpill öğretisine. Niye acaba ahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB316952E -- 11 Temmuz 2023; 21:47:21 > -
truth sevdiğim bir dosttur, gençlere çok güzel örnek oluyor yaptıgı challengelar ile, başka birinden bahsettim truth sandın. Kadınlar da redpill den faydalanabilir
Redpill ile tanışınca millet Kazanova olmuyor hocam. Forumdaki insanların bir kısmının önce psikolojik destek alması lazım. Şu an redpill gibi öğretiler tamamen zarar verir o kesme. Kadın düşmanı kesilirler başımıza
ben truth'u takip ediyorum, diğerleri sadece kadınlardan bahsediyor ve can sıkıcı
-
Redpillciler artık Rollo'yu sevmiyorlar diye duydum. Benim arkadaş falan bana makale okuttu Rollo'yu eleştiren. Son zamanlarda bozdu diyorlar hocam onun için
Bu forumdakiler öyle haklısınız ana odakları karı kız ama yolunu kaybedenler için güzel bir öğreti.
-
Evet çok içerlenmişler fakat sebebini anlamadım, looser takılıyorlar. Bırak kendi hallerine sen truth izlemeye devam et, salak olma salak ol 😉
evet son zamanlar bozdu hocam
-
çok komikmişsin baba terminator
-
Eyvallah. Sen de :)) selametle
Kanka sen kızlardan anlıyorsun heralde
Redpill falan bos isler . 30 una kadar tipin iyi olacak. Fırlama olacan. 30 dan sonra paraya bakıyor. Herkes icin gecerli degildir ama bu isler ama çoğunlukla böyle. Yani ornek vereyim 23 yasindasin tıp okuyorsun ama cirkinsin diyelim kızlar sana bakmaz ama 30 dan sonra statüye baktikları icin evlenmek isterler
Kadınlar seni neden sevmiyor tahmin edeyim. Efendisin ve üstüne çirkinsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X