Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

youtube premium hesabı var annemin , dediğinizi bende düşündüm bakalım 38 mb güncelleme gelmiş yükledim ne olacak .. haber ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yaptığınız güncellemenin ben taa ..... Güncelleme geldi diye sevindik youtube yine donuyor

• la1end38 L kullanıcısına yanıt

O zaman 12.5.8 e devam.

youtube sorunu devam ediyor geçici olarak vanced kurdum

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi vs. nasıl peki denediniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Youtube donma sorunu aylardır devem ediyor. En az 3-5 ay olmuştur. Bir türlü düzeltemediler.

• Yeni güncellemeden sonra donma sorunu olmuyor.Yarım saattir hiç donmadan oynuyor.Sıkıntı yok

• Beyler bu telefonlara imei atılınca güncelleme ve reset sonrası imei gidiyor mu ?

• Gün itibariyle 3700 tl'ye 8/128 gb yurtdışı versiyonunu alarak (1 aylık ikinci el) ben de aranıza katıldım. Bilmiyorum iyi mi kötü mü yaptım ama bu fiyatlara böyle bir telefon hayal gibi geldi bana şu devirde.

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum bende fazla para vermeye gerek yok o yüzden sorum şu , bu telefonun kayıtlı bir şekilde satanlardan aldığımızda custom rom yüklersek imei gidiyor mu ?

Bunu yazmaya geldim bildiğin daha kötü oldu paso donuyor

• 12.5.8 de pozisyon aldık bekliyoruz bakalım durmadan 13.0.3 bildirimi gelip duruyor çare miui 14 herhalde

• güncelleme bildirimlerinden sıkılanlar için:

Ciiyoutube
    Xiaomi Telefonlarda Güncellemeleri Kalıcı Kapatma Güncelleme Bildiriminden Kurtulma Kesin Çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=w2P-JfrwKpE&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

13.0.3 bendeki global cihaza ilk gelen 13 güncellemesiydi ve Whatsapp ve benzeri programlarda sesli görüşmelerde ses kesilmesi sıkıntıları oluyordu, aynı şekilde youtube ta da sıkıntılar vardı. Fakat sonra gelen 13.0.8 ve 13.0.10 güncellemeleriyle bu sorunlar giderildi.

• yuxxel kullanıcısına yanıt

bize ne zaman gelir acaba

• yuxxel kullanıcısına yanıt

13.0.10 dada özellikle watsup görüşmeleri çok sıkıntı yaratmakta.Bırrrr diye yüksek ses ile ya konuşma bölünmekte veya ses kesilmekte.Benim için açık ara en iyi versiyon 13.08.0 dan önce herkesin sorun yaşadığı yazılımdı.Pil muazzam olmuştu.Ne android sistem ne hücre beklemede nede diğer telefonun kendi kaynak kullanan başlıklar hiç pil tüketimi yapmıyordu.Misal %100-%30 ekran süresi ne yaparsanız yapın 8 saatin altına düşmüyordu.Fazlası var eksiği yoktu.Gece ne bırakırsanız pil o kalmakta idi.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,13.0.3 yazılımı ile ilgili net bilgi alamıyorum.Tavsiye eder misiniz ? (YouTube ve WhatsApp problemi hariç)

• Baldbani kullanıcısına yanıt

Güncelleme geldikten sonra ne yaparsan yap format atmadan kaldıramazsın o bildirimi ...

• denediniz mi hocam videodaki yöntemi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, bende denedim maalesef olumlu sonuç alamadım.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.