Şimdi Ara

Redhack süt firmalarını hackledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RedHack korsan grubu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okul sütü-Akıl küpü" adıyla başlattığı süt dağıtım projesinin ilk gününde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenmesini protesto etti.

Süt dağıtım ihalesini alan Yörükoğlu Gıda, Gülsan Gıda ve Pınar Süt'ün sitesini hackleyen Kızıl Korsanlar, ayrıca sol içerikli müziklerin hakim olduğu bir videoyu sosyal paylaşım sitesine yükledi.

Redhack’in twitter sayfasında yazdığı "Aslında sizi hacklemedik psikolojik olarak öyle görüyorsunuz" mesaj ise dikkat çekti.

• bıkkınlık verdi bu redhack mıdır ne zıkkımsa artık...
  • Yörükoğlu ve Pınar düzeltilmiş ama Gülsan Gıda'da "sayfa yapım aşamasında" yazıyor.http://www.gulsangida.com/
  • "Aslında sizi hacklemedik psikolojik olarak öyle görüyorsunuz"

iyiymiş
  • Helal Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

"Aslında sizi hacklemedik psikolojik olarak öyle görüyorsunuz"

iyiymiş

Aynen verilen mesaj güzel
  • Gerçekten bugün hastaneye sütten zehirlenme vakası geldi baya bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asparagas
  • Bıktık bunlardan.Ne amaçlıyorlar.Devlet sitelerini hacklemşilerdi bi kere.PKK lı lan bunlar.
  • Siyaset çocukların sütüne kadar bulaştı hala başka türlü anlamaya çalışan varsa yuh artık diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susurluklee

Bıktık bunlardan.Ne amaçlıyorlar.Devlet sitelerini hacklemşilerdi bi kere.PKK lı lan bunlar.

Bu mesajın çevirisi: Akpliyim.

Ne amaçladıkları ortada. Gözdağı vermek istiyorlar. Yapılan yanlışlar tekrar yapılmasın istiyorlar. Her kim olursa olsun(devlet dahil. hem devlet kim ki ya büyütüyosunuz bu kadar?) ortada bir yanlışlık varsa, tepki verilir. Bu grup da tepki veriyor. Tepki vermek için her yol mübahtır. Hack dahil(banka hesaplarına ulaşmıyorlar, index atıyorlar sadece).

Tabii siz bilmiyor olabilirsiniz. Cahilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Bıktık bunlardan.Ne amaçlıyorlar.Devlet sitelerini hacklemşilerdi bi kere.PKK lı lan bunlar.

Ne amaçladıkları ortada. Gözdağı vermek istiyorlar. Yapılan yanlışlar tekrar yapılmasın istiyorlar. Her kim olursa olsun(devlet dahil. hem devlet kim ki ya büyütüyosunuz bu kadar?) ortada bir yanlışlık varsa, tepki verilir. Bu grup da tepki veriyor. Tepki vermek için her yol mübahtır. Hack dahil(banka hesaplarına ulaşmıyorlar, index atıyorlar sadece).

Bu arkadaşlara göre İslam 'da yalan aşırı derecede düşmanlar.Bu senin için iyi bir şey olabilir peki din ve vicdan özgürlüğüne ne kadar sığıyor?
    Yanlış anlamayın diye söylüyorum İnanmayabilirler ama inananları aşağılamaya hakları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapsaNumlz

quote:

quote:

Bu arkadaşlara göre İslam 'da yalan aşırı derecede düşmanlar.Bu senin için iyi bir şey olabilir peki din ve vicdan özgürlüğüne ne kadar sığıyor?
    Yanlış anlamayın diye söylüyorum İnanmayabilirler ama inananları aşağılamaya hakları yok.

İslam'a saldırmalarını tasvip etmiyorum. Dediğiniz gibi kimse görüşünden ötürü aşağılanamaz. Ama tepki vermeleri, seslerini çıkarmaları güzel bir şey. Belki milyonlarca Müslümanın yapamadığını yapıyorlar, belki de bize faydalı oluyorlar.

Ama konunun adamların dinleriyle alakası yok, hack konusunu tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 3 Mayıs 2012; 17:58:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CapsaNumlz

quote:

quote:

İslam'a saldırmalarını tasvip etmiyorum. Dediğiniz gibi kimse görüşünden ötürü aşağılanamaz. Ama tepki vermeleri, seslerini çıkarmaları güzel bir şey. Belki milyonlarca Müslümanın yapamadığını yapıyorlar, belki de bize faydalı oluyorlar.

Ama konunun adamların dinleriyle alakası yok, hack konusunu tartışıyoruz.

Kötü bir şey yapıyorlar demiyorum ama bu grubu desteklediğimiz taktirde tüm yaptıklarını desteklemiş oluruz.İslam ile ilgili düşüncelerini de desteklemiş oluruz.Bu yüzden karşı çıkıyorum.

• Çok iyi yapıyorlar
  • Tamam hackediler vatan kurtarıldı.
  • helal olsun utanmadan psikolojik dediler ya pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Tamam hackediler vatan kurtarıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_ozcan

bıkkınlık verdi bu redhack mıdır ne zıkkımsa artık...

niye susmak rahatına geliyo sanırım

bi şekilde bişi yapıyorlar en azından
  • Destekliyorum bunları muhalefet filan hep sustu. Bi tek bunlar bişeyler yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.