Şimdi Ara

Redeem Code Nedir ? Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar .. Live'a giriyorum ne tema download edebiliyorum ne bişey kafayı yicem hepsi redeem code istio yada paralı bişeyler istio? Nedir bu Redeem code xboxın içinde bi yerdemi 25 haneli bi kod numarası istiyo. nerde bu yaw kafayı yicem

• Yapay Zekanın Yanıtı

Redeem Code Nedir?

Redeem code, genellikle promosyonlar veya ödüllerle ilişkilendirilen bir koddur. Bu kod, belirli ürün veya hizmetlere erişmenizi veya bunları kullanmanızı sağlar. "Redeem" kelimesi, İngilizce'de "kurtarmak" veya "kullanmak" anlamına gelir.

Redeem Code Nasıl Kullanılır?

Bir redeem code'u kullanmak için genellikle bir web sitesini veya uygulamayı ziyaret etmeniz ve kodu ilgili alana girmeniz gerekir. Kod girildikten sonra, ödülünüz veya hizmetiniz hemen kullanılabilir veya hesabınıza eklenir.

Redeem Code Çeşitleri

Redeem code'ları çeşitli şekillerde olabilir:

• Promosyon Kodları: İndirim veya ücretsiz ürünler sunar.
    • Hediye Kartları: Belirli bir miktarda para değerindedir ve ürün veya hizmetler için kullanılabilir.
    • Aktivasyon Kodları: Yazılım veya dijital hizmetleri etkinleştirmek için kullanılır.
    • Oyun Kodları: Oyun içi öğelerin veya özelliklerin kilidini açar.

Redeem Code Kullanmanın Faydaları

Redeem code'ları kullanmak şu faydaları sağlar:

• Ürünlerde ve hizmetlerde tasarruf etmek.
    • Özel tekliflere erişmek.
    • Yeni özellikleri veya içerikleri denemek.
    • Oyun deneyimini geliştirmek.

Bir redeem code kullanmadan önce, kullanım koşullarını dikkatlice okuduğundan emin ol. Bazı kodlar belirli bir son kullanma tarihine veya diğer kısıtlamalara sahip olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Paralı içerik onlar, ebay den yada başka sitelerden point alıcaksın parayla, sonra bu kodu xbox live e giriceksin sana puan vericek, birnevi para puan işte, her temanın, filmin, trailerin yanında onun puan cinsinden bedeli olur, o şekilde indirebilirsin.
  • e peki hiçbişey indiremiycekmiyiz şimdi ? tema falan ?
  • karşısında free yazan herşeyi indirebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

karşısında free yazan herşeyi indirebilirsin..

tema ve gamertag resimlerin(standart resimler hariç) hepsi ücretli.
    ben hiç free görmedim..
  • Xbox Live dan hiçbirşey anlayamadım.. Bedava tema bakıyorum yok , geçen bir kişiyi silecem listeden ne olduysa saçma sapan silmedi kitlendi , herkes Live çok daha kaliteli 10 numara falan diyor ama niyeyse bana PSN çok daha güzel görünüyor.. PSN çok daha kullanışlı Bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Xbox Live dan hiçbirşey anlayamadım.. Bedava tema bakıyorum yok , geçen bir kişiyi silecem listeden ne olduysa saçma sapan silmedi kitlendi , herkes Live çok daha kaliteli 10 numara falan diyor ama niyeyse bana PSN çok daha güzel görünüyor.. PSN çok daha kullanışlı Bence..

Hocam zevk meselesi ama senin basına gelen cok nadir bir durum. Ben tek tusla arkadaslarımı partide toplama üstüne tek tusla herkesi oyuna davet etme durumlarında bile kilitlenme yasamadım dediğim gibi nadir bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    12 yıl önce açıldı
    Steam key iptali Yardım edin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Xbox Live dan hiçbirşey anlayamadım.. Bedava tema bakıyorum yok , geçen bir kişiyi silecem listeden ne olduysa saçma sapan silmedi kitlendi , herkes Live çok daha kaliteli 10 numara falan diyor ama niyeyse bana PSN çok daha güzel görünüyor.. PSN çok daha kullanışlı Bence..

Hocam zevk meselesi ama senin basına gelen cok nadir bir durum. Ben tek tusla arkadaslarımı partide toplama üstüne tek tusla herkesi oyuna davet etme durumlarında bile kilitlenme yasamadım dediğim gibi nadir bir durum.

Demek ki Kıllığı bana yapıyor.. Ya da alışamadım Sony den sonra Microsofta..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Demek ki Kıllığı bana yapıyor.. Ya da alışamadım Sony den sonra Microsofta..

Hocam alısırsın. Live'ın menüsü ve sundukları bırak iyi olmayı katlar. Arkadas listeni tek tusla cagır, tek tusla oyuna davet et falan PSN'den cok daha basit ve kullanıslı hemde çok daha gorsel. Chat kalitesini zaten yaptıysan gormussundur telefondaki gibi net konusuyorsun.

Live'dan PSN'e geçtim attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.

• Chat kalitesine kesinlikle lafım yok mükemmel kusursuz diyebilirm Gerçi Live benim için kullanışsız dahi olsa eninde sonunda hiç kullanışlı olmayacak Banlanacağım nede olsa
  • quote:

Chat kalitesine kesinlikle lafım yok mükemmel kusursuz diyebilirm Gerçi Live benim için kullanışsız dahi olsa eninde sonunda hiç kullanışlı olmayacak Banlanacağım nede olsa

Benim içinde ne kadar kullanışlı olsa sonunda kullanışsız olacak bende banlanacağım. İlkinde banlandım yakında ikincisi alacağım ondada yiyecem tekmeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.