Şimdi Ara

Reddedildim,üzgünüm,moralim bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kız,arkadaş olarak gördüğünü söyledi,tamam dedim ,

günlerdir adam gibi ders çalışamıyorum,bişey yapamıyorum

bidahada kız falan uğraşmam lisede

ama bu moral bozukluğu+üzgünlük bi türlü geçmiyor ya

kardeşinize bir tavsiye?
    (ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 25 Ekim 2010; 15:48:20 >

• Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...
  • O gülüp eğlenirken sen kendini bu şekilde strese mi sokacaksın?

Bir gün yolda yürüyoruz arkadaş ağlaya ağlaya geliyor kızdan ayrılmış bende dedim ki 250 gram için değermi bu kadar göz yaşı ? (mesela yani)

Bence salla gitsin kaybeden o olur (bilindik teselliler )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HababamAhmet

Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

adam haklı gidip gönlünü alalım..
  • quote:

Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

quote:

noluyor dedim,şimdi anladım ya

xaven

250 gram iyiymiş'de hoşlandım kızdan

o yüzden üzgünüm

nebiliyim ben asosyal bi insandım
    20 kg verdim+ saç değiştirdim vs. giyim tarzı, sosyal bir insan oldum spora başladım

tek sevdiğim kıza açılmak kaldı,afalladım tekrar asosyal olmakda istemiyorum

• bilader sen insan gibi acıklamıssın duygularını teklif etmişsin oda kabul etmemiş en azından içinde kalmadı sen bu cesareti gösterdin yani olmıcaksa bosver yarın git baskasını bul elele önünden gec bak nasıl deli oluyo senin peşinden kosmaya baslıyo üzülmeyi bırak toparla kendini o üzülsün seni kacırdıgına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • sen yine iyisin ben teklif ettim kiz seviyorum ama dalga geciyosun oynicaksin benle dedi kabul etmedi ama cidden seviyordum halada seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.