Şimdi Ara

REDDEDİLDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sevdiğim Kız tarafından reddedildim ne yazıkki.Unutmak için ne yapabilirim.Kız ile ayni sınıftayız en çok dokunanda 4 sene ayni ortamda buluşcaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Umursamaman lazım.O ortamda diye kendini kasarsan olmaz rahat olman lazım umursamaz olucan işte.Özgüven gerektiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tak kulaklığı keyfine bak alkol sigaraya yönelme

• Hocam kesin red mi yedin ? Sebebini sor bence.sorun sende mi yoksa baskasi mi var bir ogren.ayni siniftaysaniz etkileme sansin var yani kesin red degilse hala sansin var yoksa da okul degis kurtul

• Hocam nasıl red yedin.Ben de bi kızla 2 haftadır konuşuyom ve açılmayı düşünüyorum.Sen kaç hafta konuştun kızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam nasıl red yedin.Ben de bi kızla 2 haftadır konuşuyom ve açılmayı düşünüyorum.Sen kaç hafta konuştun kızla.

3 ay.Kız zaten beni sevmiyormuş ümit yoktu arkadaşı olarak gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glaxo Smith Kline -- 12 Kasım 2016; 17:20:48 >
  • Yedim hocam ne yazıkki ümit yok dedi arkadaş olarak görüyorum dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam nasıl red yedin.Ben de bi kızla 2 haftadır konuşuyom ve açılmayı düşünüyorum.Sen kaç hafta konuştun kızla.

3 ay.Kız zaten beni sevmiyormuş ümit yoktu arkadaşı olarak gördü

3ay boyunca sadece mesajlaştınız mı yoksa birlikte sinemaya veya cafelere gittiniz mi?Bide kız sizle nasıl konuşuyodu, kendisi size direk mesaj atıyomuydu yoksa hep siz mi ilk atıyodunuz?
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Hem mesajlastik hem konuştuk.Gittik Cafeye de hocam bana dokunan şu oldu bir kere gitmiştik içkili bir mekana biraz çakır keyif oldu.Hala unutamadığı eski sevgilisinden bahsetti ağladı ben teselli ettim beni kim teselli etsinGenelde ben yazıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

Hem mesajlastik hem konuştuk.Gittik Cafeye de hocam bana dokunan şu oldu bir kere gitmiştik içkili bir mekana biraz çakır keyif oldu.Hala unutamadığı eski sevgilisinden bahsetti ağladı ben teselli ettim beni kim teselli etsinGenelde ben yazıyordum

Hocam valla zor bir durum.Bende haftaya teklif etcem umarım ben de red yemem.
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem kimseye bağlanma kaybeden sen olursun

• Reddedildim, gideni yolcu etti gözlerim ve gelene merhaba dedi bu kimsesiz dilim
  • Üniversiteye giderken yapılacak en son iş sınıftan bir kıza açılmaktır arkadaş.

Birde okulun başında... Bari 4. sınıfta deneseydin şansını :)
    Seninki gene teklifte kalmış birde çıkıp ayrılanları oluyor onlar için durum daha felaket oluyor. Okul bırakanı derse girmeyeni ne ararsan var.
  • Eğer seviyorsan gerçekten "Unutamazsın, sadece alışırsın".
  • Ben de red yedim sonra kız ikinci öğretime geçti, sadece sınavlara denk geliyorum onla, ama onu umursamadığım zaman görmemezlikten geldiğim zaman çıldırıyor.

Perşembe günü olan sınavda arkamda oturuyordu nalet, imza kağıdını ona değil de yanındakine verdim sert gene alıp masaya vurdu kağıdı sırf bana karşılık olsun diye.

Ama bu hareketler sadece beni güldürür.

Aramız niye açıldı da bu kadar gözleştik derseniz ben muhatap olmayı kestim ve numarasını sildikten sonra zoruna gitmiş (Ağlamış, inanmıyorum ama) sonra bu kızın gözü önünde numarasını başka arkadaşa sordum kafayı yedi

Beter olsun şimdi.
  • ben reddedilmelerimi üstüste eklesem buradan aya yol olur. bunun için konu mu açıyorsun. gayet normal birşey, ilk birkaç rededilme adama koyar ama sonra alışırsın
  • Alkol sigara patlat.bunca insan boşunamı içiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

Reddedildim, gideni yolcu etti gözlerim ve gelene merhaba dedi bu kimsesiz dilim

Sagopa kajmer

• Yazma Sercan, yazma.Seni arkadaşım olarak görüyorum.

• Fiziki özelliklerini yazarmısın(ten rengi saç rengi göz rengi boy kilo)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.