Stalingradı koruyoruz (yani rusuz) dediniz ama elinizde hep alman silahları vardi ayrıca takım arkadaşlarıda almanca konuşuyordu.
Doğrusu Stalingradı istila ediyoruz olmalıydı :)
Bu oyunun grafiklerine 7.8 vermişssiniz. Neye göre .8 ler filan anlatırmısınız.Bir hesaplama yöntemi varsa bilelim hani 7.5 anlarım 8 de değil 7 de değil dersinizde 7.8 daha bir bilimsel duruyor
tam bana göre bir oyun listeme ekledim yalnız adamların koşuşları biraz tuhaf
oyunu merak ediyorum ama bir bakımdan da çekiniyorm acaba yüklesem mi diye ne dersiniz ?
İkinci dünya savaşı oyunlarına her daim sadığımdır nerde o eski cod lar modern savaşlar başladı mertlik bozuldu
bu oyunu AI sıkıntısı yüzünden hiç sevmedim. Zaten video incelemede belli oluyor. Nişan alırken önüme atlayan adamlar, optimizasyon sorunları, buglar oyundan soğuttu beni. Multiplayeri çok iyi diyorlar ama.
Reklamı Geç butonunun ilk kez çalıştığını gördüm :D
Oyunun en can alıcı noktasından bahsetmemişsin Gökhan. Commander/SQ Commander. Commander ile tüm orduyu yönetiyorsunuz, çok ayrı bir zevk, oyunun başından sonuna kadar radio başında emirler yağdırıp, oyunun gidişatı belirliyorsunuz. Eğer haritalarıda çok iyi biliyosanız, Commander ile oturduğunuz yerden 40 kişi bile öldürebilirsiniz :) Mortar/Arti/Rocket (2 round) . FPS oyunları içinde en zorlandığım oyun, 1 hafta oynamayla anca alışabildim. Şu anki rütbem 93 (son rütbe sanırım 100) ve her oynadığımda ayrı bir zevk alıyorum. Tek eksiği grafik motoru, Single oyun modu yok diyebiliriz, çünkü single mode CS nin botlu versiyonu :) Activision ve EA bu oyunu iyi incelemesi lazım, çıkaracakları çok dersler var, bu oyunda!
bence grafiklere 7.8 çok verilmiş ama oyun olarak bir gerçeği görmüşler 21. yy askerlerinin simülasyonu var ama 2. dünyada yok genelde hep aksiyon tarzı oyunlar vardı.kanamadan ölme mod olarak cod da da vardı multiplayer olarak bumu cod mu codu tercih ederdim tabiki ama desteklene bilecek bir grup ilerde çok daha iyi olabilirler.
Çok büyük beklentim vardı haya kırıklığına uğradım. Multiplayer için oynanır ama Single Player tam anlamıyla rezalet. Yapay zeka hiç yok. Ama ne hikmetse her attıklarını vuruyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: tek_tower
undefined
sen yine sütünü içmedin anlaşılan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme