Şimdi Ara

Red Dead Redemption ve Full HD - HD Ready

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok sıkı bir Xbox kullanıcısı değilim. Konsol bana hediye geldi.
    Red Dead Redemption, Assassin's Creed serisi ve Pes dışında fazla bir şeye bulaşmayacağım gibi.
    Bu saydığım oyunlar da bildiğiniz üzere zannedersem 1080p değil.

Şu an tüplü tv ile idare ediyorum. Full Hd bir tv almadan da, Pes dışında bir oyun tedarik etmeyi planlamıyordum.
    Ama geçtiğimiz hafta sonu dayanamadım ve Red Dead Redemption siparişi verdim. Bu sebeple biraz da araştırayım derken işte oyunun 1080p olmadığını, full hd bir tv'de upscale olaylarına gireceğinden olumsuz bir sonuç alabileciğimi öğrendim. Bu sebepten ötürü hd-ready almamın en doğru iş olacağına kanaat getirdim. Lakin bazı arkadaşlar, hd-ready tv'lerde görüntünün AA ile dolu olacağından, karıncalanma meydana geleceğinden bahsettiler.

Şimdi sormak istediğim, benzer koşullar altında bahsettiklerimi tecrübe edeniniz var ise, bu kişilerin hd-ready tv'nin bahsedilen karıncalanma olayından ne derece rahatsız olduğudur? 1080p olmayan oyunları ile yelpazesi dar olan bir oyuncu için full-hd almak çok gerekli mi? Medya için hiç kullanmayacağım tv'yi zira.

Başlığı da Red Dead Redemption üzerine açtım zaten,
    bu oyunu hd ready ile oynayan arkadaşlar var ise, durumlarından biraz bahsedebilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 24 Nisan 2012; 18:25:47 >

• Ben HD Ready TV'de oynuyorum görüntü kalıtesı tatmin ediyor beni
  • Eyvallah. Bir iki arkadaş da şimdi, karıncalanma sorununun hdmı kablonun kalitesizliğinden ötürü meydana geldiğini söyledi.
    Zannedersem hd-ready en iyi seçim olacak bu koşullarda.
  • Eğer ekran 106cm ve üzeri ise farkeder. Fakat benim gibi 80 ekran HD-ready tv de oynayacaksan hiçbir fark olmaz. Rahat ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.