Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
262.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yado1907

co-op ne zaman geliyor

update yapabilenler co-op modunu oynayabiliyor mu

co-op haziran ayı içerisinde gelecek sanırım
  • Bu oyunu acilen oynamam lazım
  • ps3 alabilirim alırsam bu oyunu da ekledim listeme
  • oyunu tavsiye ediyor musunuz? gta iv'ü çok beğenerek oynuyorum halen! ne diyorsunuz şimdi hemen almaya değer mi yoksa fiyatının düşmesini mi bekleyelim?
  • arkadaslar bu oyunu full hd monitor ya da tv de oynayan var mı? Varsa grafikleri nasıl gozukuyor? Cunku kutusunda 720p yazmasına ragmen oyun aslında 640p olarak yapılmıs. Yalnız xbox versiyonu 720p de calısıyor. Oyun iyi gozukuyor mu? Soruyorum cunku benim monitorumun cozunurlugu 1920*1200 ve oyunları 720p de acınca monitor ayarından 1 e 1 yapınca ben de grafiklerde normalden biraz daha bozulma oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

arkadaslar bu oyunu full hd monitor ya da tv de oynayan var mı? Varsa grafikleri nasıl gozukuyor? Cunku kutusunda 720p yazmasına ragmen oyun aslında 640p olarak yapılmıs. Yalnız xbox versiyonu 720p de calısıyor. Oyun iyi gozukuyor mu? Soruyorum cunku benim monitorumun cozunurlugu 1920*1200 ve oyunları 720p de acınca monitor ayarından 1 e 1 yapınca ben de grafiklerde normalden biraz daha bozulma oluyor.

E be kardeşim biraz forumu okusan bu soruları sormazsın be abim.Bu konunun tartışması döndü sayfalarca yahu.Sen bi bu konuya biraz göz gezdir aralarında bulursun cevabını
  • beyler oyunu %100 bitiremedim gitti, online çok güzel
  • stat bölümünden neler eksik kalmış bak ona göre yaparsın

en kötü youtubda neler yapman gerektiği yazıyor %100 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

oyunu tavsiye ediyor musunuz? gta iv'ü çok beğenerek oynuyorum halen! ne diyorsunuz şimdi hemen almaya değer mi yoksa fiyatının düşmesini mi bekleyelim?

Sorman bile hata.. Daha önce bu başlık altında bu soruyu soranların bir dayak yemedikleri kaldı. IGN'nin 98/100 verdiği bir oyun.. Tabiki değer..
  • Ben oyunu ilk xbox360 da oynadım sonra ps3 e aldım.PS3'te oyun biraz daha kırıklı ve karanlık geldi bana tabi bunlar pek de önemli şeyler değil merak edenler için söyleyeyim dedim
  • bende tek ps3 var banada karanlık geldi oyun
  • ya arkadaslar bu dead eye özelliği bende otomatik algılıyo bunu nasıl manuel yapabiliriz yokmu bilen bir arkadas sıkıldım otomatik adamların gögsüne nisan almasından
  • seceneklere git dead-eye auto-off yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusPayı

arkadaslar az önce gaptooth arazisinde dolasıyordum.adamın biri önce ıslık calıyordu.sonra my dear my love ı'm coming to you dedi.sonra altındaki tabureyi ayaklarıyla itti ve kendini agaca boynundan baglamıs vaziyette intihar etti.ss cekemedim o an cok sasırdıgım icin aklıma gelmedi

kimse gormedi galiba tekrar paylasayım dedim
  • Bende dead eye'ın manuel olması Meksika'ya geçince oldu, hiç oynamadım ayarlarla. Bilsem daha önce bakardım ayarlara, manuel daha iyiymiş...
  • multi'nin keyifli olacağını düşünürken kendimi bütün hafta sonu single player oynarken buldum

cumartesi öğleden sonra başladığım maceramda %55.4'e geldim.

şehirdeyim şu anda hikaye modu ne zaman biter ?
  • Multide haftasonu Level 50 oldum ve trophy'i aldım . Şimdi single'ı tamamlayacağım. Yalnız 5 tane prestige için 4 kere daha 50 level olmak gerekiyormuş. Bazıları hile kullanarak prestige'lerini fulllemiş Nasıl yapıldığını gösteren, Youtube'da videoları var, ama yapanların banlandığını okudum.

Ekleme ;
    Level 50 den sonra yeni prestige'e geçince, bütün at ve silahlar sıfırlanıyor. Yeniden eşşekle başbaşa kalıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 31 Mayıs 2010; 9:57:58 >
  • Multiplayer oynayanlar eklesin beni de

psn:Farrabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Multide haftasonu Level 50 oldum ve trophy'i aldım . Şimdi single'ı tamamlayacağım. Yalnız 5 tane prestige için 4 kere daha 50 level olmak gerekiyormuş. Bazıları hile kullanarak prestige'lerini fulllemiş Nasıl yapıldığını gösteren, Youtube'da videoları var, ama yapanların banlandığını okudum.

Ekleme ;
    Level 50 den sonra yeni prestige'e geçince, bütün at ve silahlar sıfırlanıyor. Yeniden eşşekle başbaşa kalıyoruz

Hangi trophyi aldın. 'How the West Was Won' mu? 'Reach the top rank for multiplayer experience.' diyor açıklamasında. Level 50 olunca mı veriyor bunu? Bu oyundan platinum trophy almayı düşünüyorum. Single trophy'ler sorun değil de online olanlar canımı sıkıyor biraz. Sadece bu oyunda değil her oyunda.

Online oynarken davetlerinizi esirgemeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Multide haftasonu Level 50 oldum ve trophy'i aldım . Şimdi single'ı tamamlayacağım. Yalnız 5 tane prestige için 4 kere daha 50 level olmak gerekiyormuş. Bazıları hile kullanarak prestige'lerini fulllemiş Nasıl yapıldığını gösteren, Youtube'da videoları var, ama yapanların banlandığını okudum.

Ekleme ;

Hangi trophyi aldın. 'How the West Was Won' mu? 'Reach the top rank for multiplayer experience.' diyor açıklamasında. Level 50 olunca mı veriyor bunu? Bu oyundan platinum trophy almayı düşünüyorum. Single trophy'ler sorun değil de online olanlar canımı sıkıyor biraz. Sadece bu oyunda değil her oyunda.

Online oynarken davetlerinizi esirgemeyin...

How the West Was Won - bu trophy'i verdi Level 50 olunca alıyorsun. Şimdi single trophyleri tamamlamayı düşünüyorum. Online trophyleri birlikte yaparız

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.