Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
261.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU yazısını nasıl oluyor da OYUNU olarak okuyorsunuz?.. Ana Konu, Baba Konu vs. başlıklara gönderme yapmış onu yazarken....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

kimse heycanlanmıyormu bu oyun için ya. ne düştü kalktı muhabbeti var nede kadıköye geldi gelecek muhabbeti. oyunmu kötü göründü gözünüze ne

Bence kimse söylenecek söz bulamıyor. Video yu izliyoruz ilk yorum yapan bir 'OHA' diyor sonra kimse altına uzatmak istemiyor aynı tepkiyi

Başlık oyun çıktıktan sonra Çete oluşumları için canlanacaktır eminin. Şu anda en çok üzüldüğüm şey finallerime çok yakın bir tarihte elimde olacak olması ve çok uzun bir süre ne single ne multi takılabilecemm

• oyunu alabilseydim eşşek alırdım oyunda bankacı olurdum siz de soyguna gelirdiniz

oyunda multide iyi karakter mi yoksa kötü karakter mi olmak istersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

oyunu alabilseydim eşşek alırdım oyunda bankacı olurdum siz de soyguna gelirdiniz

oyunda multide iyi karakter mi yoksa kötü karakter mi olmak istersiniz

Eli silah tutanlara, katillere, soygunculara , ahlaksızlara kötü...

Bayanlara iyi , şevkatli, yardımsever, halka robin hood tarzı kötüden zenginden alıp fakire veren bir karakter olacağım.

ggde ön sipariş çıkmış. 114 tl imiş. 09.05.2010-20.05.2010 arası gelmesi bekleniyormuş oyunun

• bizim çete yine şekilli valla..

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Mayıs 2010; 16:39:31 >

• Bu oyunu bekleyen arkadaslardan Call of Juarez oynamamıs olanlar varsa oynamalarını tavsıye ederım. Gecenlerde Zavvi den kargo dahıl 22 TL ye aldım ve muthıs keyıflı bır western fps olmuş.

Bu oyunu beklerken call of juarez ıle ellerınız nasır tutsun kı atı rahat sürün
  • önce bir yalnız takılırım baktım olmuyor çeteye dahil olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

bizim çete yine şekilli valla..

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

hey profiteer , sana bir şey söyleyeceğim.benden daha iyi olduğunu sanıyorsun.benim geldiğim yerde , ya rahip olursun ya da haydut.sen kendi yolunu seçtin, ben kendiminkini.benimki daha zordu.rahip olmak için annemi ve babamı terk ettim.10 ya da 12 yaşındaydım , ama denedim , ama işe yaramadı.

şimdi sen öleceksin ve rahibin ben olacağım

hi ha ho hım nını hi ha ho

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

hey profiteer , sana bir şey söyleyeceğim.benden daha iyi olduğunu sanıyorsun.benim geldiğim yerde , ya rahip olursun ya da haydut.sen kendi yolunu seçtin, ben kendiminkini.benimki daha zordu.rahip olmak için annemi ve babamı terk ettim.10 ya da 12 yaşındaydım , ama denedim , ama işe yaramadı.

İyi,kötü,çirkinden bir replik.

Çirkin rahip olan kardeşine sarf etmişti bu sözleri....

• İyi,kötü,çirkinden bir replik.

Çirkin rahip olan kardeşine sarf etmişti bu sözleri....

helal ringo

ellerim kaşınıyor çıksada oynasak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 10 Mayıs 2010; 16:55:18 >
  • ne filmdir o da yahu. aklıma geldikçe açar arada izlerim. en azından bazı sahneleri.. üçlemenin diğer filmlerini de izleyin izlemediyseniz.
  • quote:

quote:

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

yeh yeşilormancini seni haklayıp o altın külçeni çalacağım silahını ve ellerini iyi hazırla kim daha hızlıymış çok yakında göreceğiz

meydan okumalar başladı bile

• quote:

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

hey amigo

• quote:

quote:

quote:

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

yeh yeşilormancini seni haklayıp o altın külçeni çalacağım silahını ve ellerini iyi hazırla kim daha hızlıymış çok yakında göreceğiz

meydan okumalar başladı bile

bu barda bela istemiyorum gidin sorununuzu dışarıda çözün

• quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

rude.
    yado1907
    diavoloo
    profiteer

YeaHhAa

hey amigo

burhan yine devam BC2'ler elimizde patladı ama bu oyun alınır herkes alıyor valla çeteyide kurduk alayına ölüm :p

quote:

Orijinalden alıntı: antking

bu barda bela istemiyorum gidin sorununuzu dışarıda çözün

Şerif geldi

ulan daha oyunu almadan oyuna kaptırdık kendimizi oyun çıksa kim bilir ne olur evde sağlam biblo vazo felan bile kalmaz vahşi batıya döner ortalık hep ev hem forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Mayıs 2010; 17:08:49 >

• @profiteer

ya abi çıksında varsın sen öldür beni be...
    bu arada oyun muhtemelen tuzlu olacak. 114 tl. ön sipariş ise .
    shoptodan da bekleyemem takasa gireceğim bakalım Allah cebimize zeval vermesin diyeceğim ama yeni oyunlarda durmuyor ki....
  • höyt

Geldim, var mı bi durum?? Sıkayım kafasına
  • @rude.

İsmail abi yok şuan bir durum gerekirse ben sana dumanla haber veririm

@yesilormancini
    sorma arkadaşım yaa cep delik cepken delik cebim 50 TL param var birde TCDD akbilim başka birşeyim yok maaşı aldık aldığımız gibi valide sultan el koydu
    artık avans mavans alırsam GOW III' e kıyıp takasla alıcam
  • bence bu oyuna her kuruş helal gibi duruyor

@profiteer şerifden ziyade işletmeci olarak düşündüm kendimi hani masalar şişeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

bence bu oyuna her kuruş helal gibi duruyor

@profiteer şerifden ziyade işletmeci olarak düşündüm kendimi hani masalar şişeler

ozaman, hancı bana ordan sert birşeyler çek

ayrıca oyun çok kötü berbat olacakmış... ıykhHh.. ee kaka oyun..

belki biraz ucuza çıkar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.