Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
262.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Level 50 olmak çok kolay,sadece biraz zaman istiyor.Level 50 olduktan sonra isteyenler legendary moduna geçebiliyor.Bu ne demek;bütün silahlar,atlar vs. sıfırlanıyor.Level 0 dan tekrar başlıyorsun ve level yazan yerde legendary moduna geçtiğini gösteren yeni rank simgesi geliyor.

50 level e ben sadece gang match oynıyarak geldim freeroamda toplasam 3 saat takılmısımdır level atlamak istiyordum ama freeroamda botları öldürerek gelmedim hep gavurları öldürdüm haklı olarak gurunu yaşaıyorum ve bana nemi kazandırdır sürekli çatışarak level atladıgım için genelde ben birinci oluyorum
  • Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Tebrikler

eyvallah armag3don inanmıyorum ben kaç saat oynamısım 137 SAAT oynadım ama genelde hep mp oynadıgım için SİNGLE PLAYER bitmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

online modda 24. leveldeyim 50. levele gelince online modun zevki kalıyormu artık son levelya?
    bide gansterlerin basıldığı mekanlar hep aynı sıkıldım yokmu değişik gangster mekanı? bazı ganster bölgelerine gidiyorum ama ortada gangster yok bunun nedeni nedir??

level 50 olan bir RDR oyuncusu olarak hemen konuya el atayım

level 50 olunca zirveye ulaşmanın verdiği haz ile rank kasmayı bırakıp MESELA PARA ÇALMA MODUNDA PARAYI ÇALIP sandıga gelmeye çalışmayıp SAKLANIP ELEMANLARI VURUYORUM YADA KENDİ BASEMDE DÜŞMANLARI ÖLDÜRÜP çantamızı koruyorum , dinamit ile MOLOTOF da gelişiyorum . LEMAT REVOLAR kullanıyorum , GANG MAÇLARI bırakıp , FREE ROAM DA ÇETEMLE TAKILIP sniper tüfek kullanıyom ,

BİRDE GANSTER YOK DEMİSSİN BUNU ANLAYAMADIM AÇARMISIN KONUYU BİRAZ .

zaten zombi ek paketi çıkacak onu mutlaka satın al bunun yanında benim gibi zombi ile LEGENS AND Killer pack inide alırsın

gang yok demedim botların mekanı hep aynı sıkıldım aynı mekanlardan mesela en gelişmiş kasaba var biliyorsunuz orada hiç gangster çetesi yok bot yani
    bide bazı botların mekanına gidiyorum gang amlemi olan yer yani orada hiç bot çıkmıyor ?

• http://www.gametrailers.com/video/dlc-official-red-dead/706004

yok arkadaş bu devirde Rockstar'dan başkası yalan
  • RDR Yİ almayı düşünüyorum. single olarak sararmı oyun. herkes online oynuyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

RDR Yİ almayı düşünüyorum. single olarak sararmı oyun. herkes online oynuyor sanırım.

Tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

RDR Yİ almayı düşünüyorum. single olarak sararmı oyun. herkes online oynuyor sanırım.

Düşünmeden al süper oyun çıkan ilk DLC aldım poker bilse ikinci DLC alıcaktım zombie DLC de gelicek arşivlik oyun
  • quote:

quote:

quote:

online modda 24. leveldeyim 50. levele gelince online modun zevki kalıyormu artık son levelya?
    bide gansterlerin basıldığı mekanlar hep aynı sıkıldım yokmu değişik gangster mekanı? bazı ganster bölgelerine gidiyorum ama ortada gangster yok bunun nedeni nedir??

level 50 olan bir RDR oyuncusu olarak hemen konuya el atayım

level 50 olunca zirveye ulaşmanın verdiği haz ile rank kasmayı bırakıp MESELA PARA ÇALMA MODUNDA PARAYI ÇALIP sandıga gelmeye çalışmayıp SAKLANIP ELEMANLARI VURUYORUM YADA KENDİ BASEMDE DÜŞMANLARI ÖLDÜRÜP çantamızı koruyorum , dinamit ile MOLOTOF da gelişiyorum . LEMAT REVOLAR kullanıyorum , GANG MAÇLARI bırakıp , FREE ROAM DA ÇETEMLE TAKILIP sniper tüfek kullanıyom ,

BİRDE GANSTER YOK DEMİSSİN BUNU ANLAYAMADIM AÇARMISIN KONUYU BİRAZ .

zaten zombi ek paketi çıkacak onu mutlaka satın al bunun yanında benim gibi zombi ile LEGENS AND Killer pack inide alırsın

gang yok demedim botların mekanı hep aynı sıkıldım aynı mekanlardan mesela en gelişmiş kasaba var biliyorsunuz orada hiç gangster çetesi yok bot yani
    bide bazı botların mekanına gidiyorum gang amlemi olan yer yani orada hiç bot çıkmıyor ?

onlar yanılmıyorsam dlclrle geliyor yeni avlanma mekanları ganghideoutlar felan

• DLC lerle yeni karakterler onlinede yeni harita yeni ek silah balta gibi oyunu degişik bir atmosfere sokuyor
  • dayanamıom agalar bu hafta sonu 50 tl verip uk psn kart alcam 20 poundluk legens ve killer paketini indircem kalan 10 pound lada ilerde çıkacak zombi ek paketi alcam dayanamıom
  • quote:

dayanamıom agalar bu hafta sonu 50 tl verip uk psn kart alcam 20 poundluk legens ve killer paketini indircem kalan 10 pound lada ilerde çıkacak zombi ek paketi alcam dayanamıom

Sakin ol şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

dayanamıom agalar bu hafta sonu 50 tl verip uk psn kart alcam 20 poundluk legens ve killer paketini indircem kalan 10 pound lada ilerde çıkacak zombi ek paketi alcam dayanamıom

Sakin ol şampiyon

elimde değil dostum kafayı sıyırcam bekle bekle gelmedi bu zombi ek paketi bende legen and killeri aynı anda indircektim ama dayanamıom legendi indircem hafta sonu

• quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

elimde değil dostum kafayı sıyırcam bekle bekle gelmedi bu zombi ek paketi bende legen and killeri aynı anda indircektim ama dayanamıom legendi indircem hafta sonu

Oyunumum bölge kodu yüzünden eklenti alamıyom ben napim

• ego55 senin oyunun bölge kodu kaçki usta ?
  • quote:

ego55 senin oyunun bölge kodu kaçki usta ?

BLUS :(

US'de kredi kartı falan geçmiyor.TR PSN'dekilerde UK 'ye göre
  • quote:

quote:

üzüldüm be dostum umarım elinden iyi bir fiyata cıkartık BLES olanından alırsın
  • quote:

quote:

quote:

üzüldüm be dostum umarım elinden iyi bir fiyata cıkartık BLES olanından alırsın

Valla bilmiyorum belki US kart alırım bölge kodu benimkinden olanlarla yada internetten walkthroungh izlicez xd

• aslında iyi olur us psn kart al dostum zombisiz gecmez bu red dead

bu aksam itibari ile red dead single modunda hikaye bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 14 Ekim 2010; 23:56:25 >
  • evet arkadaşlar RED DEAD REDEMPTION UNDEAD NIGHTMARE EK PAKETİ RESMİ ÇIKIŞ TARIHI EKİM 26 2010 DA BUDA RESMİ SİTEDEKİ LİNKİ
    http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/10601/undead_nightmare_is_coming_october_26th
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.