Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
261.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yeni aldım videolarda izlediğim bişeyi sorcaktım. R tuşuna basınca nişan alırkan slow motiona geciyor orda 3 yeri işaretliyor adam slow motion bitince 3 yere ateş ediyor bunu nasıl yapıyor umarım anlamışsınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

oyunu yeni aldım videolarda izlediğim bişeyi sorcaktım. R tuşuna basınca nişan alırkan slow motiona geciyor orda 3 yeri işaretliyor adam slow motion bitince 3 yere ateş ediyor bunu nasıl yapıyor umarım anlamışsınızdır

Arkadaşım o senin bahsettiğin şu olsa gerek;

Sol alttaki radar'ın yanında kırmızı bir bar var.O dolunca "R3"düğmesine bastıktan sonra slow motion moduna geçiyor.Ondan sonra istediğin yere nişan alıp tuşuna basıp hemen ye'de basınca iş halledilmiş oluyor.
    Not:Bunu ilerideki görevler'de daha ayrıntılı bir şekil'de görebileceksiniz.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Bozuk DLC yi 2 kez PS Store'a koyma başarısını gösteren Rockstar ve Sony'yi tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bozuk DLC yi 2 kez PS Store'a koyma başarısını gösteren Rockstar ve Sony'yi tebrik ederim

İlk çıkan DLC aldım bir sorun yoktu ikinci çıkanı almadım bozuk olan ikinci çıkan DLC mi?
  • Hunting and Trading adlı ücretsiz DLC.1 ay önce Store'dan kaldırıldı,bir hafta önce aynısı yeniden konuldu.Millet indirdi,şimdi indiren çoğu kişide saçmasapan sorun oluyor.Bugün 59 MB lık yeni sürümünü yayınladılar,bunda da sorunlar devam ediyor.
  • hiç para vermeden oyuna herhangibi dlc ek paket indirebilirmiyiz peki? malum durumlar kötü zaten kredi kartımda yok
    bedava inen dlc paket varmı hiç
  • @denizgoren

Outlaws to the end co-op paketi belejjj.
    Multide 6 tane görevi 2-4 oyuncu ile yapabiliyorsun.

Hunters&Traders belejjj. Kılık kıyafet ve single player'e birkaç görev ekliyor kıyafetleri açmak için.
    Maaa, arkadaşlar sorunlu olduğunu söylüyor. (Ben herhangi bir sorun yaşamadım)
  • oyunu sanırım satıcam NAT3 bağlantım kimse girmiyor oyuna tekim oylama var oyun şimdimi başlasın diye oyunda tekim bekledim 2-3dk çıktım free roam girdim bi adam vardı afk idi kısaca single bitirip satıcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Amra

@denizgoren

Hunters&Traders belejjj. Kılık kıyafet ve single player'e birkaç görev ekliyor kıyafetleri açmak için.

psn den mi indiriyoruz bu paketleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

@denizgoren

psn den mi indiriyoruz bu paketleri?

Evet oyunun ana menüsünden de Psn'ye bağlanıp indirebilirsiniz
  • arkadaşlar bende bu oyuna sahibim uzun süredir ancak battlefield oynamaktan bunu çok oynuyamıyordum ama artık vakit ayırabiliyorum... benide ekler misiniz şu an oyunun hikayesini oynuyorum tabi ki arada da online'a bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

ego55 senin oyunun bölge kodu kaçki usta ?

BLUS :(

US'de kredi kartı falan geçmiyor.TR PSN'dekilerde UK 'ye göre

kardeş merhaba,
    US de kredi kartı geçmiyor demişsin de,
    benim ilk aldığım hesap US idi ve kredi kartı ile hem oyun hemde bir sürü DLC indirdim ben,
    hatta o zamanlarda gene arkadaşlar diyordu kart kabul etmiyor diye,ama ben çatır çatır indirdim
    daha sonra UK hesabı alınca bıraktım ama o hesabı

saygılarımla

• Eskiden oluyordu artık olmuyor.
  • quote:

oyunu sanırım satıcam NAT3 bağlantım kimse girmiyor oyuna tekim oylama var oyun şimdimi başlasın diye oyunda tekim bekledim 2-3dk çıktım free roam girdim bi adam vardı afk idi kısaca single bitirip satıcam galiba

Oyun sardıysa satmak yerine NAT Type'ı değiştirecek çözüm aramak (modemi değiştirmek, port açmak v.b. bunlarla ilgili detaylı bilgiler yine DH Forum'un ilgili bölümlerinde var) daha anlamlı değil mi? NAT Type diğer oyunlar için de onlineda sorun yaratacak. Online oynamayı sevmiyorsanız o başka tabii...
  • quote:

quote:

oyunu sanırım satıcam NAT3 bağlantım kimse girmiyor oyuna tekim oylama var oyun şimdimi başlasın diye oyunda tekim bekledim 2-3dk çıktım free roam girdim bi adam vardı afk idi kısaca single bitirip satıcam galiba

Oyun sardıysa satmak yerine NAT Type'ı değiştirecek çözüm aramak (modemi değiştirmek, port açmak v.b. bunlarla ilgili detaylı bilgiler yine DH Forum'un ilgili bölümlerinde var) daha anlamlı değil mi? NAT Type diğer oyunlar için de onlineda sorun yaratacak. Online oynamayı sevmiyorsanız o başka tabii...

Online oynamayı çok seviyorum sevdiğim oyunlar genelde problem çıkarmıyor fakat bunu sevdim ama nat3 vs diyor modem konusunda pek bilgim yok modemi değiştiremem sanırım şifreyide bilmiyorum Off of ne yapacağım ben

• Undead Nightmare DLC sinde 4 kişilik multiplayer coop zombie modu da var.Belirli bir süre dalgalar halinde gelen zombilere karşı direnmeye çalışıyoruz.Silahları yerden,mezarlardan veya tabutların içinden buluyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=7SqOxfDDTO4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 22 Ekim 2010; 0:23:16 >
  • arkadaşlar liar's dice ile poker'in amacı nedir acil lazım söylermisiniz?
  • salı günü akşam hemen indireğim UNDEAD NIGHTMAREYI

BU ek paketi bekliyorum sanki hiç zaman geçmiyor kafayı sıyırcam resmen , perşembe günü okul yarım gün okuldan gelince akşama kadar yardırcam nightmare de oley oley oley

keşke hemen 26 sı olsa kafayı sıyırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar liar's dice ile poker'in amacı nedir acil lazım söylermisiniz?

Şu konudaki ilgili oyunlarla ilgili trophylere bak, ben bişeyler yazmıştım işine yarar belki...
  • hangi konu dostum :D
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.