Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isimsizpost

oyun satışları inanılmaz derecede iyi gidiyormuş herkes çıldırmış şekilde RDR alıyormuş yapımcıları bile şaşırmış :) ne bu RDR manyaklığı ?
    satış rakamınıda belirteyim 2 milyonu geçti

Oynarsan anlarsın göreve bağlı değilsin istediğini yap gez toz çok zevkli
  • Nosferatu*

Biraz araştırdım oyun tanıtımlarında Western GTA denmiş ve GTA harflerinin geçmiş olması nedeniyle insanlar sanıyorum ki dalmış oyuna herkes GTA tipi oyun arıyor. Özellikle genç ve genç öncesi blu çağındaki arkadaşlar tapıyor GTA ya ve GTA türündeki her oyun iş yapar günümüzde

Not: Günümüzdeki en popüler oyun GTA ve artık dağılmış olan IW nin COD oyunları, mantık olarak bunları ele aldım.

Şahsi görüşüm gerek yaş gerekse oyun zevkim açısından PC de Sunset Riders oynamayı tercih ederim ben :) birde SSF4 denen başbelam var:) kısacası Arcade oyuncusuna hitap etmiyor.

Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

oyunun bu gece %100'ünü bitirdim, çoğu %100 bitirmede insan sıkılıp canına tak etsede bu oyun bambaşka, hiç bir challenge yada yan görevde sıkıldığımı bile hatırlamıyorum, bu saatten sonra artık multiplayer deneyimine yöneleceğiz....

%100 bitirdiysen kaç tane giysi açılıyor oyunun sonunda söyleyebilirmisin ? Aslında benim istediğim Deadly Assassin kıyafeti. Coğu yerde pre-order versiyonunda var diyo..

Deadly Assassin kostümü sadece oyunu Pre-Order yoluyla alanlara, Walton's Gang kostümü ise oyunun PS3 versiyonunda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 9 Haziran 2010; 9:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

Nosferatu*

Biraz araştırdım oyun tanıtımlarında Western GTA denmiş ve GTA harflerinin geçmiş olması nedeniyle insanlar sanıyorum ki dalmış oyuna herkes GTA tipi oyun arıyor. Özellikle genç ve genç öncesi blu çağındaki arkadaşlar tapıyor GTA ya ve GTA türündeki her oyun iş yapar günümüzde

Not: Günümüzdeki en popüler oyun GTA ve artık dağılmış olan IW nin COD oyunları, mantık olarak bunları ele aldım.

Şahsi görüşüm gerek yaş gerekse oyun zevkim açısından PC de Sunset Riders oynamayı tercih ederim ben :) birde SSF4 denen başbelam var:) kısacası Arcade oyuncusuna hitap etmiyor.

Syg.

Yaş kaç hocam. Hayır benim 35 ve bu tür oyunları her zaman sevmişimdir. Bence olayı genç ve ötesi diye değil tarza duyulan sempati olarak değerlendirmek daha doğru.. Çok gördüm int cafelerde 7-17 arası yaşlarda gençlerin CS oyunları ile akşamı ettiğini. Ha şu da var 2 tane yiğenim 10 yaş civarında ikisi de bana geldiklerinde kurulmuşlar gibi GTA'da GTA diye ölüyorlar. Ama gelen diğer yiğenlerimden CS, COD isteyeni de olmuyor değil. Bence tamamen zevk meselesi..

Bu arada Sunset Riders'ı hatırladım :) Atari salonlarında azmı jeton harcamadık arkadaşlarla. Süper oyundu gerçekten.. Emule programlarıyla açmıştım yıllar önce PC'de oynamıştım. Belkide bu oyun yüzünden RDR'yi bu kadar çok sevdim. Eski günlerin anısına bu da benden

Saol Pinky üzüldüm şimdi fw li makine olmasaydı orjinale akardık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 9 Haziran 2010; 9:53:21 >

• skywalkerhan yaş 30 aynen benim yeğende çıldırıyor GTA ve COD için ama doğru yolu gösterdim ufaklığa geçen tatile geldiğinde Uncharted 2 oynattım. Verdiği tepki şu oldu "COD'da oyun mu yaw" :)
    ben çok denedim hacı bu tip oyunları olmuyor sıkıyor beni, bana Uncharted de, Dead Space de,SSF de, Tekken de, Killzone de,MGS de canımı ye de GTA tipi oyunlar beni sarmıyor :( ama biliyorum şuan dünyadaki en popüler oyun olduğunu .

Not: Sunset Riders'in inekli versiyonuda vardı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar bi efsane geliyor verilen her kuruşu hakedecek bir oyun geliyor az kaldı

Verdiğim 3 tl ye helal olsun . mükkemmel bi oyun.
  • Ya deli oldum birsürü şey yaptım save ettim hep diğer save'imi açıyor oyun. 3 tane treasure aldım birsürü hayvan öldürdüm ama hep önceki save'imden devam ettiriyor, dediklerimi yaptıktan sonra save etmeme rağmen. HDD'den oynuyorum oyunu. Save'imi HDD'de görebiliyorum ama neden açmıyo istediğim save'i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ya deli oldum birsürü şey yaptım save ettim hep diğer save'imi açıyor oyun. 3 tane treasure aldım birsürü hayvan öldürdüm ama hep önceki save'imden devam ettiriyor, dediklerimi yaptıktan sonra save etmeme rağmen. HDD'den oynuyorum oyunu. Save'imi HDD'de görebiliyorum ama neden açmıyo istediğim save'i?

Oyun açılıdığında tekrardan en son kaydetttiğiniz save alıyormusunuz oyunu?Yoksa otomatik açılandan mı devam ediyorsunuz?
  • quote:

Ya deli oldum birsürü şey yaptım save ettim hep diğer save'imi açıyor oyun. 3 tane treasure aldım birsürü hayvan öldürdüm ama hep önceki save'imden devam ettiriyor, dediklerimi yaptıktan sonra save etmeme rağmen. HDD'den oynuyorum oyunu. Save'imi HDD'de görebiliyorum ama neden açmıyo istediğim save'i?

aynısı bende de oldu sinir oldum 2 haftadır oynamıyorum oyunu
  • isimsizpost; sende ağırlıklı PS3 oyunu saymışsın

Valla ben illa tür ayırmıyorum aslına bakarsan hoşuma giden -her yönden tabi- oyunu alır oynarım.. Aslında iyi bir oyuncu isen her oyunu her platformda imkan dahilinde oynamak lazım..

Arkadaşlar şu Marshall kıyafetini 24 saatlik game periodunda tüm hideoutları basarak alabiliyoruz diyor bi çözüm sitesinde. Ben bunu oyundaki 1 günlük zaman olarak düşündüm, Yani kaydettiniz mesela gece 12'de oyun içerisindeki 24 saatlik dilim içerisinde görevi yaparsanız giysi açılaca diye düşündüm. Ama arkadaşım oyunu oynadığın toplam saat bazında 24 saati tamamlamak olduğunu söylüyor hangisi doğru eğer arkadaşın dediğiyse benim oyunu oynama sürem 2 günü geçti. Oyunu oynama süresi olarak ise çok kötü açamıyacaz öyle ise giysiyi. Açanlar %100 bitirenler bilgi verirse çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Yokmudur çözümü ya :D

• @skywalkerhan

Arkadaşın yanlış söylüyor toplam oynadığın süre değil oyunu durdurduğun zaman saatine bak oradaki 24 saat içinde 5 çeteyide temizlemen lazım bende 2 gün önce açtım o kostümü oyunu oynayış sürem toplam da 30 saat civarıydı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@skywalkerhan

Arkadaşın yanlış söylüyor toplam oynadığın süre değil oyunu durdurduğun zaman saatine bak oradaki 24 saat içinde 5 çeteyide temizlemen lazım bende 2 gün önce açtım o kostümü oyunu oynayış sürem toplam da 30 saat civarıydı yani.

Bende öyle olduğunu düşünüyordum zaten.. Saol bugün bitiriyim o kıyafetin işini :D
  • %97.8

sadece Hunting Challange lar kaldı.çok uyuz ya pıçakla Puma öldür. bögg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Çözdüm sorunu oyun esnasında starta basıp game seçeneğinden load ediyormuşuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

%97.8

sen asıl bıçakla ayı öldürü gör
  • bende bugün başladım, süper bi oyun olmuş gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

oyunun bu gece %100'ünü bitirdim, çoğu %100 bitirmede insan sıkılıp canına tak etsede bu oyun bambaşka, hiç bir challenge yada yan görevde sıkıldığımı bile hatırlamıyorum, bu saatten sonra artık multiplayer deneyimine yöneleceğiz....

%100 bitirdiysen kaç tane giysi açılıyor oyunun sonunda söyleyebilirmisin ? Aslında benim istediğim Deadly Assassin kıyafeti. Coğu yerde pre-order versiyonunda var diyo..

Deadly Assassin kostümü sadece oyunu Pre-Order yoluyla alanlara, Walton's Gang kostümü ise oyunun PS3 versiyonunda var.

ilk yaptığım outfit görevi Deadly Assassin ve sadece oyunun Limited Edition versiyonunu alanlarda kod olarak geliyor (Shopto.net'ten preorder yaparak aldım ama normal versiyonu preorder yapsanız bile bu elbise, at ve silah kodları gelmiyordu) , bu kodla beraber oyunun en iyi atı War Horse şifresi ve Golden Guns koduda geliyor, özellikle War horse ve deadly assassin oyunu çok daha kolay kılıyor beyler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

%97.8

sen asıl bıçakla ayı öldürü gör

Kolay onlar, attan inmeden bıçak sallayabiliyosunuz...
  • ayıları avlarken bir kaç el ateş edip enerjisini düşürdükten sonra tek bıçaklada indirebilirsiniz, tüm enerjisini bıçak darbeleriyle indirmenize gerek yok arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.