Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Undead'e kaldığım yerden devam ediyorum,sıkıcı geldi pek beğenmedim.

aslında güzel bir dlc , oyun ilerleyince dahada sarmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

co-op nasıl oynanıyor.(co-op dlc'yi indirdim.)

.
  • oyunu yeni oynamaya başladım, multisinde bana resmen bi eşşek verdi bu oyun ya, ilerledikçe mi bi at açılacak???
    free room da serbest adam öldürmece oynadım, birde takım oyunu vardı, 2 grup olduk biri kale savunuyor diğerleri kalaye saldıroyor, başka oyun modları varmı? şu oyun modları hakkında bilgi verirmisiniz???
  • 46.8 yaptık. Oyun oldukça uzun.İnada bindi iş biraz.Yarına kaldığımız yerden devam.Undead Nightmare hazırda bekliyor ve bana sanki o daha başarılıymış gibi geliyor.Bittikten sonra göreceğiz.Beklesin zombiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2011; 0:40:01 >
  • Multisi nasıl bu oyunun? Gorev falan mı yoksa oyuncular birbirine karsı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

co-op nasıl oynanıyor.(co-op dlc'yi indirdim.)

.

Select tuşuna basıp co-op modunu seçmen gerek. 6 tane bölüm vardı galiba coop oynayabileceğin (En az 2 kişi olmanız gerek oynamak için) . Bütün coop görevlerini tamamlarsan da advanced coop görevleri açılıyor. Bunun diğerlerinden farkı advanced target mode ile ateş ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

Multisi nasıl bu oyunun? Gorev falan mı yoksa oyuncular birbirine karsı mı?

Ne ararsan.Görevlerde var.Karşılıklı oyunlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

Multisi nasıl bu oyunun? Gorev falan mı yoksa oyuncular birbirine karsı mı?

Ne ararsan.Görevlerde var.Karşılıklı oyunlarda...

İYİYMİŞ. bi bakalım.
  • meksikaya geçtim o güzel şarkı eşliğinde bitmesine daha çokmu? genelde ana görevleri yapıyorum birde haritada en son baktığımda harf kalmadı ya bug oldu yada birşey kaçırıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

meksikaya geçtim o güzel şarkı eşliğinde bitmesine daha çokmu? genelde ana görevleri yapıyorum birde haritada en son baktığımda harf kalmadı ya bug oldu yada birşey kaçırıyorum?

daha var oyunun bitmesine
  • Arkadaşlar, oyunu hala oynayan çok var gt lerimizi ekleyip beraber bir takım olarak online oynasak, ne dersiniz zevkli olacak gibi
  • şu oyunda kamp nasıl kuruluyor? satın almam gerekiyor galiba, ama gidiyorum almak için kapm ile ilgili birşey çıkmıyo, oyunun başında sayılırım bazı bölümleri geçmem mi gerekiyor? veya kamp içn ne almam gerekiyor stordan?
    bu kampı hem kayıt noktası olarak kullanabiliyormuşuz, hemde istediğimiz zaman hemen o noktaya ulaşabiliyormuşuz, kayıt yapacağım zaman illa bi ev armama gerek kalmayacak hemen oraya gidip kayıt yapabilirim tab, şu kampı yaparsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 15 Aralık 2011; 21:00:08 >
  • oyuna yeni başlayan arkadaşlar oyunu bitirmeye acele etmeyin sakın bütün yan görevleri bütün rankları bitirmeye çalışın,,,, ben gecen yıl ilk başladıgımda 36 saat oynadım oyun yüzde 98 de bitti yine de doyamadım oyuna , undead nightmare de çok güzel bi oyun hiç ek paket gibi değil mutlaka onu da oynayın

keşke 2.bolumu de yapsalar ama nasıl bağlıyacaklar nolucak nası olucak hiç bilmiorum, inşallah yaparlar devam oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos06

oyuna yeni başlayan arkadaşlar oyunu bitirmeye acele etmeyin sakın bütün yan görevleri bütün rankları bitirmeye çalışın,,,, ben gecen yıl ilk başladıgımda 36 saat oynadım oyun yüzde 98 de bitti yine de doyamadım oyuna , undead nightmare de çok güzel bi oyun hiç ek paket gibi değil mutlaka onu da oynayın

keşke 2.bolumu de yapsalar ama nasıl bağlıyacaklar nolucak nası olucak hiç bilmiorum, inşallah yaparlar devam oyunu

hocam şu kamp işini bi anlatsan

• çözdüm
  • Oyunu bitirdim fakat hala Liar's Dice ve Black Jack oynamak için oyunu açarım.
  • Gençler oyunu yeni aldım biri bana biraz anlatsın oyunu.
    Yani ana görevleri nerden alıyoruz falan. Şu kadın var ana görevler onun verdikleri mi ? Birde oyunda save olayı nasıl. Ölüyorum ne zamandayım neydeyim belli değil Karmaşık biraz oyun biri bana anlatsın. Ama allahı var inanılmaz zevkli bir oyun Zar zor gözlerim ağrıdı diye kalktım başından
  • Selectten auto save i işaretler her görev sonrası kayıt eder...

Ana görevler zaten belli ilk başda kızla olanlar.
  • Ben böyle zevkli oyun görmedim gençler. Herkes oynamalı bunu. Benim bu oyuna notum 100 üzerinden 500...
  • arkadaşlar oyunun sonunda oc alma gibi bir durum oluyor mu bizim oğlan ne yapicak şimdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.