Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun hangi yılda çıktığı önemli değil çıktığı dönemde ki kartlara göre optimizasyon/Fps değeri önemli. Ve ben o zamanda dönemim üst sefment kartını kullanıyordum. Mevcut durumu Çok iyi hatırlıyorum, bu kadar büyük bir kargaşa yaşanmamıştı. RTX 2080 kullandığım için sizin videolarda izlediğiniz ve ona göre tahmin ettiğiniz değerleri ben zaten deneyerek görebiliyorum. 2K’da alt/üst değerleri belli. Herkesin kendi has bir konfor alanı vardır, size 55FPS sıkıntısız gelebilir , bu değer bana göre daha yüksek olabilir. Ben bunu göz önünde bulundurup kendi adıma yorum yapıyorum. Fakat Gerek yurtdışı forumlar gerekse Redditte benimle aynı düşüncede olup Optimizasyonu beğenmeyen azımsanmayacak bir kitle bulunuyor, onuda bir kenara koyuyorum oyun motorunda işlemci ve ekran kartı tarafında sorun olduğunu kanıtlayan testler yapıldı. Rockstar en son yamada işlemci ve özellikle Nvidia kartlarda ki problemleri çözmek için caba sarf ettiğini belirtti.
    Uzun lafın kısası umarım bir an önce oyunda ki can sıkıcı problem aşılır. Açıkcası oyunu aldım fakat yamalarla ile durumu düzeltmelerini bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • walküre kullanıcısına yanıt
    Yahu niye sinirlerini geriyorsun. Adam anlamıyor ve bazı başkaları da anlayamayacak. Yorulma, uğraşma. Senin, ekibinin işi ortada. Eserleriniz konuşuyor zaten. Dikkat ediyorum kendini hırpalıyorsun. İnan sıradan bir kullanıcı olarak üzülüyorum. Bu tür olumsuz eleştiri ve trollüklere yanıt vermemen daha iyi olmaz mı?
  • Merhaba, böyle düşünen pek çok kişi olduğu için ortak bir cevap vereyim. Arkadaşlar, bu tür işlerde, iki günde bir gelişme olmaz. Kaldı ki daha birkaç gün önce yazmak yerine bir podcast paylaşıp uzuun uzuun anlattım. Ama birkaç gün içerisinde başka bilgilendirmeler de paylaşacağım.

    Kimsenin kaçıp gittiği veya sizi beklettiği yok. Şu an terim çevirileri yapılıyor. Bizim de kendimize göre yaptığımız planlarımız var :)
  • Adam gibi uğraşıp yapmazsan elbette aynı olmaz. EA oyunları neden seneler geçse de aynı akılcılığa sahip. 2019 yılı kötü bir yıl mı ki

    1000$ kartlar sürünüyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZiveR

    Oyunun hangi yılda çıktığı önemli değil çıktığı dönemde ki kartlara göre optimizasyon/Fps değeri önemli. Ve ben o zamanda dönemim üst sefment kartını kullanıyordum. Mevcut durumu Çok iyi hatırlıyorum, bu kadar büyük bir kargaşa yaşanmamıştı. RTX 2080 kullandığım için sizin videolarda izlediğiniz ve ona göre tahmin ettiğiniz değerleri ben zaten deneyerek görebiliyorum. 2K’da alt/üst değerleri belli. Herkesin kendi has bir konfor alanı vardır, size 55FPS sıkıntısız gelebilir , bu değer bana göre daha yüksek olabilir. Ben bunu göz önünde bulundurup kendi adıma yorum yapıyorum. Fakat Gerek yurtdışı forumlar gerekse Redditte benimle aynı düşüncede olup Optimizasyonu beğenmeyen azımsanmayacak bir kitle bulunuyor, onuda bir kenara koyuyorum oyun motorunda işlemci ve ekran kartı tarafında sorun olduğunu kanıtlayan testler yapıldı. Rockstar en son yamada işlemci ve özellikle Nvidia kartlarda ki problemleri çözmek için caba sarf ettiğini belirtti.
    Uzun lafın kısası umarım bir an önce oyunda ki can sıkıcı problem aşılır. Açıkcası oyunu aldım fakat yamalarla ile durumu düzeltmelerini bekliyorum.
    Oyun sorunlu çıkış yaptı evet. Nvidia ekran kartları zaten çakılmış durumda. RX 570 ile ultra da Vulkan ile 40 FPS aldığım için mutluyum ben. Sorunlar Nvidia kartlarda var.

    Forumlarda gördüm bende optimizasyonu normal diyende var kötü diyende var. Ama GTA 5 ile kıyaslamak bana doğru gelmiyor. Zira GTA serisi PC ye de çıkıyor. RDR serisi konsola özel olduğu için ilk defa geldi PC ye. Bunu da göz önüne alarak düşünüyorum hep.

    Oyuncular genel olarak hep 60 FPS istedikleri için ve RTX 2080 de 60 FPS ile oynattığı için bence gayet güzel. Gönül ister ki 100 FPS versin ama olmamış. PC ye geldiği için bence sevinmeliyiz. 2 3 güncelleme durumu düzeltirler. Ben 50 FPS nin üstüne çıksam RX 570 ile yeter bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Adam gibi uğraşıp yapmazsan elbette aynı olmaz. EA oyunları neden seneler geçse de aynı akılcılığa sahip. 2019 yılı kötü bir yıl mı ki

    1000$ kartlar sürünüyor resmen
    2018 2019 yılında çıkan bir çok oyundan daha iyi bence optimizasyonu. Bu yüzden dedim. :) Üstelik RDR nin farkı, konsol oyunu olması. Diğer oyunlar mesela Odyssey, seri olarak her sene PC yede çıkıyor. Ama Origins e Odyssey e bakıyorum çöp optimizasyon. Veya Ghost recon Breakpoint mesela. Her oyunu PC ye de çıkıyor ama optimizasyonları çöp. :)

    Bunu demeye çalıştım aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gta da ilk çıktığında aynı rdr2 nin sorunları vardı. patchlerle beraber zamanla düzeldi. içiniz rahat olsun. 2 yada 3 patch ile rdr2 de aynı optimizasyona kavuşur.
  • walküre kullanıcısına yanıt
    yüzdelikleri ne zaman paylaşacaksınız, bu arada yamalar için teşekkürler ADAMSINIZ
  • Gençler, kısaca Her şey çok güzel olacak. Merak etmeyin bu oyunun Türkçe yaması çıkacak.

    Görkem şuanda son sürat Mad Max de. Discord da 7 24 neredeyse Mad Max oynuyor durumunda. Mad Max çevirisini yayınladiğında rahatlayacak derdim tabi ama RDR 2 var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 19 Kasım 2019; 16:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik konularını buraya taşınmasa süper olacak, zaten rdr2 ana konusunda bu konu inanılmaz fazla devam ediyor, oyunla ilgili bilgiden çok ekran görüntü ayarı mevzusu dönüyor.

    burada sadece çeviri ile ilgili konular konuşulsa çok daha iyi olur. BENCE
  • Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    Çeviriyi beklemediğinizi söylemiştiniz ama hala konudasınız. O nasıl olacak.
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=FDLpVDs7NjI al bak bakalım fps kaç kere 60ı görüyor.
  • Bunun gerçek olma ihtimali nedir bana fake gibi geldi ? ekran görüntüsü vs yok sanırım tıklanma için yapılmış


    Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    Bunun gerçek olma ihtimali nedir bana fake gibi geldi ? ekran görüntüsü vs yok sanırım tıklanma için yapılmış


    Sitede hitman 2 türkçe yaması paylaşılmış. Bildiğim kadarıyla bu forumda halen çeviri aşamasında. Sitenin güvenilirliğini görmek için o yamayı deneyebilirsin. Çalışıyorsa rdr2de gelebilir neden olmasın. Onlardan biri değilim reklam olmasın fikrimi paylaştım sadece :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com/viruslu-site--140711596
    https://forum.donanimhaber.com/turkceoyunyama-com-adresinden-yama-indirmeyin-virusludur--136991320

    Akıl var mantık var. Burada yayınlanmamış yamaların ne işi var adı sandı duyulmamış sitelerde.
  • Bulaşma o siteye. Virüs yemesin bilgisayarın :)
  • Bir de PS4 de çıktığından beridir yapıyoruz demişler nasil işsiz bunlar anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    Bunun gerçek olma ihtimali nedir bana fake gibi geldi ? ekran görüntüsü vs yok sanırım tıklanma için yapılmış



    Maşallah Rage 2 ve Greedfall'ı da çevirip yayınlamışlar.

    Ben Rage2'yi indirip deneyeceğim.Bakalım nasıl bişey yamaları.Birde virus programı kurum işimi garandiye alayım yamayı kurarken.

    Eheheh virüs doluymuş.Yukarıda link atmış birileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 20 Kasım 2019; 10:35:20 >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.