Şimdi Ara

turkceoyunyama.com Adresinden yama indirmeyin virüslüdür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu siteye girip bir yama indireyim dedim ve indirdikten sonra, Kaspersky virüs uyarısı verdi ve dosyayı sildi.
    https://www.virustotal.com/gui/

    Bende bunun üzerine inen dosyayı daha güçlü antivirüs (Gdata gibi) uygulamalar neden bulamıyor diye merak edip, sisteme sanal Windows kurdum. Ardından Bu yamayı orada kurup içeriğini (geçici temp klasörüne attığı kurulum içeriğini) tekrar taradım. Buda yamanın içeriğinde karşılaştığım tarama sonucu;
    https://www.virustotal.com/gui/

    Arkadaşlar sakın bu turkceoyunyama.com sitesine girip de dosya filan indirmeyin. İçerisinde hiç bir oyunun Türkçe yaması yoktur. Hepsinde de mining virusü vardır. Sizin pc nizi kazı yapmak için kullanıp CPU nuzu tam güç de kullanarak size daha çok elektrik faturaları gelmesine sebep olur. Lütfen tanıdıklarınıza bunu anlatın böyle şerefsizlerin milletin rızkına göz dikmesine engel olalım!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 21 Şubat 2019; 3:37:12 >



  • Hocam şöyle bir durum var. Eğer ki aradığınız bir program, oyun, yama artık her neyse bilindik sitelerde olmadığı halde sadece bir sitede varsa ve site reklam vb doluysa indirdiğiniz dosya çok küçük boyutlu bir exe dosyasıysa veya kurulum aşamasına geçtiğinizde alakasız bir şeyse kesin virüstür. Olayları şu normalde mevcutt olmayan bir yama, program, oyunu insanların arayacağını bildikleri için varmış gibi site açıyorlar insanları düşürüyorlar.
    Arkadaşlar merhaba, böyle bilgilendirmeler yapmanız gerçekten takdire şayan. Bu site ve Türkçe yamaları yapan ekiplerin siteleri dışında, gerçek Türkçe yamaları bile paylaşan sitelere çok dikkat etmelisiniz. Yine de tüm yamaları, yapan ekibin sitesinden indirmenizi tavsiye ederiz. Bu günden itibaren, yapacağımız tüm yamaların altına, VirusTotal tarama raporu da ekleyip, herkesin güvenle indirmesini sağlayacağız. Bu tür paylaşımlar için hepinize teşekkür ederiz.
    Ne alakasi var? GTA 5i cok iyi ingilizcen olsa bile anlayamayabilirsin. Cok ince espriler, cok kullanilmayan tabirler, sokak agizi vesaire girla. Diyaloglarin HEPSİNİ anlamak sonradan ing ogrenen biri icin cok zor. Onun disinda witcher, pillars of eternity, diginity original sin gibi rpg oyunlari da sanatsal bir dil kullaniyor diyebiliriz. Bunlari da tamamen anlamak zor. Yoksa herkes attack, stop, move falan bu kelimeleri biliyor merak etme sen.
  • Bilgilendirme için teşekkürler... Geçenlerde Rise Of Industry Türkçe yama aramıştım hiç bir yerde yoktu tek bu site de vardı huy kaptığım için indirmemiştim, iyiki de indirmemişim.
  • Diyelim ki bir arkadaşımız kurdu. Nasıl temizleyebilir?
  • JAX kullanıcısına yanıt
    hard core format
  • bu siteden geçen hafta just cause 4 türkçe altyazı indirip yüklemiştim. oyun da türkçe olmadı. üstüne bilgisayar garipleşti. eset anti virüs yükledim. virüs buldu. temizledim. o kurulum dosyalarının tamamını temizledim düzeldi.
    Böyle bir o.... çocukluğu ben hayatımda görmedim. o siteye güvenmeyin.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:49:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JAX

    Diyelim ki bir arkadaşımız kurdu. Nasıl temizleyebilir?
    Antivirus kullanabilirsin.
    Ücretsiz birşey istersen: Avast yada Avira
    Ücretli birşey istersen de : Kaspersky
    Kullanmanı öneririm, antiviruslerin bilgisayarı yavaşlattıkları doğrudur lakin oyun performansına yani fps sine etki etmez :)
  • Mafia 3 Türkçe yamayı indirmek için bende girdim. Dosyaları incelediğimde içine hem miner, hemde şifre kaydedici yüklemişler. Cimer'e şikayette bulundum. Yaptıkları tamamen dolandırıcılıktır, tüm şifreleri ve bastığınız tuşları ele geçirmek için en belalı yazılımmı yüklemişler içine. Aman dikkat edin.
  • Yama yapmayın arkadaşlar yenisini alın kullanın gıcır gıcır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar konusunda gordugum en bilgilendirici konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndireceğim risk budur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Torrent her zaman tehlikedir. Paraniz varsa orijinal oyna yoksa youtubeden izle. Sizin iyiliginz icin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef birçok crack li yada modlu,yamalı oyun program böyle virüsler taşıyor. Adam hayrına yapmıyorya buda ordan yolunu buluyor.

    AntiVirüs programıda fayda etmiyor. Çoğu bu programı kullanabilmek için antivirüs programını devre dışı bırakmalısınız diye yazıyor.

    Bunları virüssüz ve ücretsiz dağıtanlar oyununun yapımcısından bir ödeme yada satışlardan pay alıyormu.

    Birde neden bukadar site varken bu siteyi hedef gösterdiniz. Domain e mi talipsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 4 Şubat 2019; 14:35:28 >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Olay kürekli oyun değil, adamlar olmayan yamayı var gibi gösterip mining virüsü yüklüyor bilgisayara. Onun dışında kürekli oyunlarda virüs olma ihtimali çok zor, genelde repacker denilen kürekli oyunu paketleyip sıkıştıran kişiler falan koyuyor virüsü. Yoksa Scene paylaşımlarında böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezginci01

    Antivirus kullanabilirsin.
    Ücretsiz birşey istersen: Avast yada Avira
    Ücretli birşey istersen de : Kaspersky
    Kullanmanı öneririm, antiviruslerin bilgisayarı yavaşlattıkları doğrudur lakin oyun performansına yani fps sine etki etmez :)

    Alıntıları Göster
    Ben zaten anti virus kullanıyorum. Bunu sormamdaki amaç bazen belirli tipteki zararlı yazılımları pc den kaldırmak için yada temizlemek için özel yöntemler gerekebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Alim

    Torrent her zaman tehlikedir. Paraniz varsa orijinal oyna yoksa youtubeden izle. Sizin iyiliginz icin.
    Ya şimdi torrentle ne alakası var?

    Ben steamden aldığım oyuna belki türkçe yama yüklemek istedim torrentle alakam ne şimdi?

    Sahte türkçe yama sitesinin milletin bilgisayarlarına casusluk amaçlı virüs bulaştırdığı hakkında bir konu açılmış burda.

    Lütfen konuyu okuyup öyle yorum atın.
  • 3 btc miner+ 5 trojan+2-3 spy tool var. doldurmuşlar p*****.
  • İlgili site sanırsam hosting olarak Contabo'yu, NS olarak da Flaunt7'ı kullanıyor.
    İyi seviyede İngilizce bilen arkadaşlardan "Abuse" başlıklı bir mail atmalarını rica ediyorum.

    Contabo: info@contabo.com
    Flaunt7: contact@flaunt7.com
  • Ee devlet niye kapatmıyor bu siteyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1khan1

    Bilgilendirme için teşekkürler... Geçenlerde Rise Of Industry Türkçe yama aramıştım hiç bir yerde yoktu tek bu site de vardı huy kaptığım için indirmemiştim, iyiki de indirmemişim.
    Hocam şöyle bir durum var. Eğer ki aradığınız bir program, oyun, yama artık her neyse bilindik sitelerde olmadığı halde sadece bir sitede varsa ve site reklam vb doluysa indirdiğiniz dosya çok küçük boyutlu bir exe dosyasıysa veya kurulum aşamasına geçtiğinizde alakasız bir şeyse kesin virüstür. Olayları şu normalde mevcutt olmayan bir yama, program, oyunu insanların arayacağını bildikleri için varmış gibi site açıyorlar insanları düşürüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.