Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.964
Cevap
273
Favori
465.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanılmış oyunu jelatinle sarmak da nasıl bir mantıktır, ikinci el diye sat o zaman arkadaş, şu konsol oyun satıcısı satanlardan birşey almamayı öğrenemicem heralde direkt iade
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    İnsanoğlundan herşey beklenir.
  • Yani ölü fiyata falan da almadım 230 lira bayıldım 2 senelik oyuna, dolu fiyattan şunu yapmaya utanırsın biraz, bi daha töbe overgame gibi yerler dışında almaya
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Valla ben sasirmam hocam türk esnafi hepsi icin demiyorum ama boyle curuk elmalar cok var.İciniz rahat etmeyecekse iade edebiliyorsaniz iade edin.
  • Hepsiburdadaki satıcılarda genelde çok karşılaştığım bir durum, kontrol mekanizmaları ve yaptırımları bence yetersiz. N11 ve Trendyol da başıma gelmedi. Hb de bilinen satıcı değilse uzak durun
  • Ps4 Pro'da fps droplar yaşıyorum. Bazı günler hiçbir sorun olmuyor bazı günler droplar meydana geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş anlamıyorum dün trader görevi için supply görevi aldım elk öldür diyordu aldım görevi aldıktan sonra haritada kırmızı renkte iki oyuncu göründü neyse dedim göreve devam ettim. Öldürdüm istediği hayvanı ama npc'nin yanına gidince sarı işaret yoktu hayvanı koyabileceğim haritada bu arada bunlar yaşanırken hayvan patisine benzer bir işaret vardı gittim baktım npc ölmüş bu npcyi alınca görev tekrardan tetiklendi acaba oyun bugamı girdi herzamanki gibi yoksa oyundaki online oyuncular mı öldürdü adamı anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyuna yeni nesil güncellemesi geldi mi? RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] 

• Legendary hayvan postu ne işe yarıyor? Legendary bizon avladım, bi parçasıyla craft yaptım ama postu kaldı. Üstüne gelince ya satılır ya craft yapılır diyor ama craft yapacak bir şey bulamadım oyunda. İlk sayfadaki rehbere de göz gezdirdim, bilgi yok gibi.

• Trader idi sanırım, şahsın adı. Belli bir bölümden sonra o açılıyor ve ona götürdüğünüz takdirde legendary kıyafetler, set vs yapıyor.

Düzenleme: doğru isim; 'trapper'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 3 Şubat 2021; 20:22:22 >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt

Trappere gittim hocam, orda bizonun başka malzemesiyle bi şey craftladım, kalıcı olarak - %10 drain rate gibi bi şey verdi. Legendary kurtta da ona gitmiştim. Ama postları kullanamıyorum. Oyun sonundayım bu arada. Acaba bu postlar bizim dutchla olan kamptaki geliştirmelerde mi kullanılıyordu?

• Hee olabilir hocam. İnan hatırlayamadım. Oyunu 200 saate yakın oynadım ama uzun zaman geçti. Kusura bakmayın.
  • BayCicik kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam teşekkür ederim yine de

• RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]
  • Şu ana kadar oynadığım en güzel oyundu. Keşke hikaye bitmeseydi dedim. Sizce %100 bitirmeye mi uğraşayım yoksa online kısmını mı deneyeyim?
  • 2 si de
  • Online kısmına kesinlikle gir bak derim.
  • Online’ı tek başıma oynasam sıkıcı olur mu?
  • Benim için olmadı ama sizi bilemem.
  • valla sen tek oynuyorsun aga bir ara geliyodun günlükleri yaparken ama günlükte yalan oldu gerçi
  • 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.