Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
483.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Hocam harfiyen dediklerinizi yapıyorum ancak yorsam da beceremedim. Belki de dediğiniz kişiyle tanışmamış olabilirim onu hatırlamıyorum belki de ondan yakalamıyor
    Hocam siz yan görevde mi tutmaya çalışıyorsunuz balığı hani şu ayağı sakat askerle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler oyunu bayağı çözdüm aynen öyleymiş

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Yok haritada kendi kendime tutmak istiyorum
    Jaysosyoutube
    Red Dead Redemption 2: Stranger mission.A fisher of fish
    https://youtu.be/l5KqrNgULHU

• Efsanevi Balık avlarken balık oltaya takıldıktan sonra yapmanız gereken tek şey sağ analoğu hızlıca çevirmek, tabi sağ analoğu kafamıza göre de çevirmiycez, dikkat etmemiz gerekenler şunlar:
    1- Balık oltaya geldiği zaman R2’yi bırakın sol analog ile balık çırpınırken balığı kontrol edin, bunu yaparken bir yandandan boşaltma yapıyor misineyi, ara ara sağ analog ile misineyi tutun. Çok tutarsanızda kaçar 1-2 saniyelik zamanlarla sağ analoğu aşağı çekerek tutun misineyi, bu şekilde aralıklarla tekrarlayın. Buraya kadar olan kısım balığı kontrol etmek.
    2- Balık çırpınmayı bırakınca sağ analoğu hızlıca çevirin küçük balıklarda bu işlem çabucak oluyor, balık büyük olduğu için size çekmiyormuşunuz hissi verebilir, yanılmayın sağ analoğu çevirmeye devam edin, Balık çırpınınca 1. İşlemleri tekrar yapın, çırpınmayı bırakınca tekrar 2. İşlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 19 Ağustos 2019; 9:38:48 >

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Sağolun bu şekil deneyeceğim

• Oyunu ilk çıktığı günden beri Hdr kapalı olarak oynuyordum. Dün tekrar Hdr özelliğini açıp öyle oynadım. Hdr li çok güzel geldi gözüme acaba bi güncelleme falanmı geldi ??

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Online'da hiçbir şey anlayamadım bir iş adamının görevini yaptık hırsızları rayda bırakmak yerine yardım ettik 100 Gold Nugget verdi sonra Fence'e gittim satmak için fakat hiçbir şey gözükmedi at satın aldım stable'da tek o var ıslık çaldığımda o geliyor ama online hikaye görevlerinde oyunun başındaki o b.ktan at geliyor hep ayrıca kıyafet ödüllerini vesaire de vermiyor tüm zevkimi baltaladı online çok daha umutluydum
    Şu sorunun neden kaynaklandığını bilen yok mu ?

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Şu sorunun neden kaynaklandığını bilen yok mu ?

Alıntıları Göster
    Şu at olayı benimde başımın belası. Gittim tonla para verip at aldım,hiçbir hikaye görevinde gelmiyor...Onun yerine eşşekten dönme,at kılıklı bir yaratık ile oynamak zorunda kalıyorum...Yokmudur bu sorunun çaresi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 20 Ağustos 2019; 18:51:49 >
  • Dpad'den sol yapıp Stable seçeneğinden aldığınız atı seçerseniz sorun çıkacağını sanmam, at ölürse ikinci atınız veya standart atı yolluyor oyun. Ayrıca ahırlara gidip seçtiğiniz atı ana atınız olarak seçerseniz de sorun çıkmaz.

Orijinalden alıntı: Lion_Army

O görevi Arthur ile yapmazsan bir daha karşına çıkmaz. Denemedim ama Stable’ye gidip o At’ı kaydedersen yani oraya koyup Arthur ölene kadar başka At ile devam edip,Arthur öldükten sonra Stable’de olurmu oraya gelirmi bilmiyorum. Ben o At’ı aldım getirdim kampa koydum sonra ilgilenmedim bile :) vahşi doğa da bulunuyormu onu da bilmiyorum. Vahşi doğa da olsa ama ben rastlarım Horseman cahallange son görevi 9 tane vahşi doğa atını evcilleştir görevi çünkü. Satıldığınıda zannetmiyorum. Benimde aklıma takılan ben o At’ı Study yaptımmı acaba benimde aklıma o takıldı şimdi.
    Onu ben koydum stable a yok kalmıyor, doğadada görmedim hiç ondan en azından aynı renk görmedim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Dpad'den sol yapıp Stable seçeneğinden aldığınız atı seçerseniz sorun çıkacağını sanmam, at ölürse ikinci atınız veya standart atı yolluyor oyun. Ayrıca ahırlara gidip seçtiğiniz atı ana atınız olarak seçerseniz de sorun çıkmaz.
    Hallettim hocam çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abidinkaya -- 20 Ağustos 2019; 17:57:25 >
  • Dead eye’a grince direk otomatik işaretleme yapıyor sistem. Yani kendim işaretleme yapıp istediğim yerden vuramıyorum, direk otomatik nişanlanan yere vurmak zorunda kalıyorum. Var mı çözümü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6:30'dan sonrası spoiler dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Ağustos 2019; 8:18:7 >

• maicole kullanıcısına yanıt
    "Dead Eye'ın üç aşaması var. İlkinde hedef değdiği her şeyi işaretliyor ta ki R2'ye basana kadar veya mermi bitene kadar, ikinci aşama da ise oyuncuya istediği hedefi işaretlemesine izin veriyor. Hedefi işaretlemek için R1'e basıyorsunuz ve hedef işaretleniyor, siz R2'ye basana kadar veya mermi bitene kadar işaretlemenize izin veriyor oyun sonrasında otomatik olarak tüm hedeflediğiniz noktalara ateş ediyorsunuz. Son aşama da ise hedeflere ölümcül atış yapabileceğiniz, kafa, kasık ve benzeri bölgeler kırmızı olarak belirmeye başlıyor ve hedeflerin neresine sıkacağını daha iyi biliyorsunuz."

Oyunu çıktığı an satın almıştım bayram tatilinde anca başlayabildim bahsettiğiniz konudan ben de muzdarip olmuştum, işaretleme yapamıyordum, sonra araştırdım biraz. Geçmiş sayfalarda tesadüfen denk geldiğim bir yazıydı.

Orijinalden alıntı: _Ritter_

"Dead Eye'ın üç aşaması var. İlkinde hedef değdiği her şeyi işaretliyor ta ki R2'ye basana kadar veya mermi bitene kadar, ikinci aşama da ise oyuncuya istediği hedefi işaretlemesine izin veriyor. Hedefi işaretlemek için R1'e basıyorsunuz ve hedef işaretleniyor, siz R2'ye basana kadar veya mermi bitene kadar işaretlemenize izin veriyor oyun sonrasında otomatik olarak tüm hedeflediğiniz noktalara ateş ediyorsunuz. Son aşama da ise hedeflere ölümcül atış yapabileceğiniz, kafa, kasık ve benzeri bölgeler kırmızı olarak belirmeye başlıyor ve hedeflerin neresine sıkacağını daha iyi biliyorsunuz."

Oyunu çıktığı an satın almıştım bayram tatilinde anca başlayabildim bahsettiğiniz konudan ben de muzdarip olmuştum, işaretleme yapamıyordum, sonra araştırdım biraz. Geçmiş sayfalarda tesadüfen denk geldiğim bir yazıydı.
    Ben oyunu bitirmiştim zaten, bir kere daha oynayayım dedim. Oyunda hikayede ilerledikçe kendiliğinden gelişiyor dead eye kullanımı sanırın. Dün bir görevden sonra dediğim şekilde dead eyeda işaretleme yapma özelliği açıldı.

• Arkadaşlar Merhaba,

Oyunu yeni satın aldım Ps4 Pro kullanıcısıyım bana grafikleri kötü geldi oyunun acaba bir tek bende mi böyle bilmiyorum

Spidermanı bitirdikten sonra başladım onun grafikleri daha gerçekçi geldi.

Bende adamların sakallarında,saçlarında,atların kuyrugunda yelelerinde sorun var.Sanki Pc'de kenar yumuşatmayı düşürürsünüz ya

öyle gözüküyorlar pürüzsüz değil delikli delikli herkeste böyle mi ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.