Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
48 Misafir (40 Mobil) - 8 Masaüstü40 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
498.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir süre o alandan uzaklaşın ve başka görevlere, aktivitelere odaklanın. Valentine ve Strawberry arası beliriyor diyorlar fakat belirmesi tamamen şans faktörüne bağlı bu yüzden bir süre ara verip sonra dönmeniz sizin faydanıza. Chapter 6'dan sonra belirmiyor diyorlar yani hala şansınız var.
  • Mesaj atarkende aklımdan geçmişti, doğru söylüyorsunuz haritanın daha açılmayan yerleri var, bi süre oralarda takılayım hatta 5 gün geçmesi lazım diyen var üstünden. Biraz uzak yerlerde Av’a çıkayım camp kurayım belli bir zaman geçireyim tekrar bakarım.
    Fikrini paylaştığın için Teşekkür Ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaz lambası yani ışık, nereden bulabiliriz, bende yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

At a gittiğiniz zaman bıçak kısmından lantern i seçmeniz gerekiyor
    Üzerimde yok, herhangi bir dükkandan bulabilir miyiz, ya da oyunca bulabileceğimiz bir konum falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iceberg987

Ya arkadaslar ben bu dead eye olayını yapamıyorum. R1 ve r2 ye hafif dokunup çekeceksin diyorlar olmadı. R3 ve l3 e basınca mod açılıyor ama işaretleme yapamıyorum. YouTube da bu konuya dair tus kombinasyonunu gosteren video bulamadım. Yardımcı olursanız rdr 2 de keşfedilmemiş hazineler bulasını
    Çatışma esnasında L2 ye basılı tutarak
    R3 'e basınca dead eye ekranı gelir
    R1 ile vuracağın hedefleri işaretle
    R2 ile ateş etmeyi başlat
    Dead eye tuş kombinasyonu bu şekilde
    L3 ve R3 aynı anda basınca iz sürme ve etraftaki canlıları görme yani eagle eye modu oluyor dead eye değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 6 Temmuz 2019; 13:58:56 >

Orijinalden alıntı: WonderCouple

Eşimin yaptığı red dead redemption 2 incelemesi.
    Oyunu almayı düşünen varsa ikna kabiliyeti yüksektir :)
    Çok güzel bir inceleme olmuş bence bu oyun şuanda PlayStation tarihindeki en güzel grafiklere sahip oyun hele gün batımını izlemek, yağmurlu bir günde at sürmek yağmur yağarken güzel bir kulaklık takmak çok keyifli oyunun müzikleri atmosferi efsane gerçekten bundan daha iyi ne yapılabilir ki dedim. Senaryo olarak dutchın oyunun ortasından sonlara doğru olan tavrı ve kelimelerinden oyunun sonunu tahmin etmiştim. Ancak Micah gerçekten sürpriz oldu ve şok etti oyun bende ''Last of us'' tadı bıraktı.. Oyunu bitirdikten sonra western filmi izlemek isteyen arkadaşlara affedilmeyen ve kasabadaki yabancı filmlerini şiddetle tavsiye ederim

• Oyuna 3. Chapter’da ara vermiştim 6-7 ay oynamadım, tekrar kaldığım yerden başlayınca hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor, güncellemelerdenmidir nedir ilk çıktığında ki tat yok nedense.Hep sorun.

Treasure Map sorununu anlattığınız gibi çözdüm şimdi de Geyik avı sorunu başladı. Bir türlü spawn olmuyor. Youtube’da bütün videoları izledim ama nafile. Bulunduğu yerlere gidiyorum yemi bırakıyorum devamlı At’lar geliyor

Bu Video da ki gibi ben yem bıraktığım zaman sürekli At’lar spawn oluyor. Geyik gelse bile dişi geyik geliyor, bana antler lazım yani boynuzu, bu durumda erkek geyik (Geyik diyorum ama Sığın diye geçiyormuş bu tür) spawn olması gerek.
    Yine spawn olabilecek her yere gittim iki gündür bununla uğraşıyorum, acaba bir iki görev yapsam tekrarmı baksam diye düşünüyorum ama fark eden bir şey olacağını sanmıyorum çünkü kamp kurup gün döngüsünü tamamlıyorum. Benim gibi saatlerce oyunda bu hayvanı arayan oldumu bulduysa nasıl buldu bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    AchievementSquadyoutube
    Red Dead Redemption 2 - Western Bull Moose Location - Grizzlies East / O'Creagh's Run
    https://www.youtube.com/watch?v=A0_AXJsVVog

Western Bull Moose beni de deli etmişti. Yukarıda ki videoda gösterilen yere git dediklerini aynı yap mutlaka geliyor.
    Yukarıda ki yerde de 10 kere boynuzsuz olanı karşıma çıktı inadına diğeri çıkmıyordu ama videoda anlattığı gibi tekrar tekrar oyunu yükleyince çıktı. Farklı günlerde dene karşına orada çıkacak seninde. Videoda belirttiği belli bir saat aralığı var tam o civarda gelmişti bana. Son kalan hayvandı 1 hafta bunun için dağ bayır kar çamur dolaştım.

Oyunda denk gelmesi en zor hayvanlardan bir tanesi bu, sürekli denemekten başka çareniz yok. Arkadaş video atmış onu da deneyin olmazsa, mutlaka çıkar ama uzun sürebilir.
  • Youtube izleme geçmişinde var izlemişim bu video’yu hatta beğenmişim denerim diye, Denemişimdirde muhakkak ama ısrarcı olmadım demek, akşam yine deniycem. Kampta tek upgrade bu hayvanın boynuzu kaldı 3 yıldız olmasına da gerek yok galiba boynuzu lazım olduğu için, karşıma bir kere çıktı bu geyik çıkmadı değil ama 2 yıldız olduğu için avlamamıştım
    Gerçi Trapper’da gerekli bir kıyafet için 3 tane bu hayvanın perfect pelt’ini istiyormuş o ayrı konu. Hatta o kolay boynuzsuzu denk geliyor devamlı boynuzluyu bulmak zor.
    Birde bu save edip tekrar başlatma olayı şöyle mi; belirtilen noktaya gidip bir kere save ettik, çıkmayınca tekrar aynı save ile mi başlıycaz yoksa onuda save edip bir önce ki save ile mi başlıycaz orayı biraz karıştırdım

Kamp ile fazla uğraşmadım ama zoologist kupası için bir tek bu hayvan kalmıştı. Sen 2 saat aradım yazmışsın ama ben 2 hafta aramışımdır. Sonra bu video ile uzun uğraşlar sonucu alabildim. Tek zorlandığım hayvan bu oldu. Gördüğüm de tüm şarjörü üstüne boşalttım :)
    Birde bataklıktaki efsanevi balık çıkmadı bende hala da çıkmıyor. Ondan ümidi kestim artık. Neyse ki o olmadan da görev tamamlanıyor.

• Save olayını nasıl yapıcam oraya gidip bir kez save edicem çıkmazsa aynı save üzerindenmi başlatıcam yoksa saveleri çoğalta çoğalta gidip her defasında bir öncekindenmi başlatıcam. Valla 2 gündür uğraşıyorum, mesajda lafın gelişi demiş olabilirim , hikayede ilerlemiyorum bulamıyorum diye. Daha Legendery Hayvanlar ile Balıklar var, Kamp craft’ı bitsin onlara başlayı daha sonra hikayeye devam edicem. Arada da tabi platin almak için elimden geleni yapıyorum fakat zoologist’den daha zor kupa var görevleri Gold olarak bitirmek bunu başaramayabilirim işte!!!

Birde zoologist kupasında Study yapmak yeterlimi yoksa Track yapmak yani av izi sürmekte gerekiyormu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 8 Temmuz 2019; 16:13:37 >

Ben save yapıp, o save dosyasını yükledim. Ama belirtilen saat aralığına dikkat et saat 3 ve ya 5 civarı çıkıyor meret. sen 2 gibi başlarsan saat yavaş yavaş 5 e doğru kayıyor ve mutlaka yakalıyorsun.
    Allah kolaylık versin :))

EDIT: Tamam buldum gerekli malzeme bulunup craft edilmesi lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 11 Temmuz 2019; 22:53:19 >
  • original soundtrack:

Spotify
    The Music of Red Dead Redemption 2 (Original Soundtrack)
    https://open.spotify.com/album/5Oli3gQJrHdahY7FDEoofW?si=4SAGuNOYQFybkLOTxEmxZA

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

original soundtrack:

Spotify
    The Music of Red Dead Redemption 2 (Original Soundtrack)
    https://open.spotify.com/album/5Oli3gQJrHdahY7FDEoofW?si=4SAGuNOYQFybkLOTxEmxZA
    Cok sukur cikardilar sonunda, senesi geldi resmen oyunun.

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Cok sukur cikardilar sonunda, senesi geldi resmen oyunun.

Alıntıları Göster
    Çok eksik çok. YouTube da 30 tane müzik varken burada sadece 13 tane var sanırım. Müthiş sahnelerde çalan mükemmel soundtrackler vardı hiçbiri yok. Çok beklentiye girmiştim oysa ki.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.