Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thriller89

2016 benimki. 500gb olan. Kasa aynı. Slim kasa.

Alıntıları Göster
    Nesini anlamıyorsun, seninki 2016 yani eski kasa işte. Pro almasan bile sürümünü yükseltmen gerekir. Benimki pro değil ama tekrar ediyim bahsettiğin düşüşü zerre yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lothraine

PS store a gir altta kod girme bolumu var oraya gir.
    Yazdım hocam. Şimdi tekrar oyundayım. Otomatik olarak gelmedi. Stable’a ve gunsmith’e gidince de bedava bir şey çıkmadı...

• Oyuna güncelleme geldi mi ? Blur efektinden dolayı ara vermiştim PS4 pro da. Güncelleme ile güzeltilince chapter 4 ten devam edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Yazdım hocam. Şimdi tekrar oyundayım. Otomatik olarak gelmedi. Stable’a ve gunsmith’e gidince de bedava bir şey çıkmadı...

Alıntıları Göster
    Eklentiyi indirip kurdu degil mi? Kurduysa oyunu resetleyin gelmesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Nesini anlamıyorsun, seninki 2016 yani eski kasa işte. Pro almasan bile sürümünü yükseltmen gerekir. Benimki pro değil ama tekrar ediyim bahsettiğin düşüşü zerre yaşamıyorum.

http://www.wikizeroo.net/m/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi5tLndpa2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9QbGF5U3RhdGlvbl80X21vZGVscw

Alıntıları Göster
    İkisi de aynı kasa. 500gb olduğu için kodu farklı. Performans olarak farklı olma ihtimalleri yok. Harddisk kapasitesi dışında bir değişiklik Yapılmadı. Eski fat kasalardan sonra yapılmıştı iyileştirmeler. Onlar da performansı etkilemiyor. Güç tüketimi VS konularda düzenlemeler yapıldı ve kronik mavi ışık hatası giderildi.

Bundle yapılınca da farklı model kodu oluyor. Bu yeni kasa, hemen bunu almalıyız anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 26 Kasım 2018; 18:23:22 >

• sertacr88 kullanıcısına yanıt
    40 saat oynadım 1080p supersamplng off akıyo fps düşüşü drop felan denk gelmdm.

• 1 aydır birilerinin fps sorunu konuşuluyor, iyi konuşulsun da çözüm burada değil ki, olsaydı zaten çoktan çözülmüştü.
  • Oyuna 26 ekimde başladım 9 kasımda total yüzde 88 ile bitirdim.

Son 5 yılın en iyi hikayesi ve müziğine sahip oyunu diyebilirim.ve özgünlüğü, içine çekmesi.

Bazı kusurlarını oyunun işleyişi örtbas ediyor. (at, arthurun yavaşlığı,şehir içi fps düşüşleri)

Bir hikayeyi oynadıgımız için bu durum çokta sıkıntı yapmıyor tad almaya bakarak oynadığım için nadir olarak bayıyor. Belki online da bu hantallık sıkabilir.benim için önemli olan hikaye kısmıydı.

Sonuç itibariyle story kısmı bir başyapıt. Bir daha ne zaman böyle bir oyun oynarım bilmiyorum.o konuda üzgünüm.

• hey misters ben bu john ile serbest dolaşma takılma isteğimi yapamıyorum gidip arthur ile yeniden başlayacağım çünkü bu john görüntü, karakter, hikaye olarak bana uygun gelmiyor adamın ailesi var çiftliği falan var ne biliyim arthur gibi yalnız sert görünümlü bir karakter değil onunla böyle gidip çatışmak avlanmak falan gezmek falan absürd kalıyor sanki yani benim görüşüm böyle :)
  • Tekrar başka birini seçme şansın yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ‘Red Dead Online’ Beta Begins Roll-Out Tuesday

https://variety.com/2018/gaming/news/red-dead-online-beta-date-1203036161/

• secme yok hikaye boyle
  • Ultimate alanlar bu gece başlar.

Bizde yarın gece...

Düzeltme: Ultimate alanlar yarın 16:30 da başlıyomuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Kasım 2018; 20:45:42 >
  • Bu gece açılır mı direk oyun?
  • ''bütün etleri pişir'' seçeneği gelsin oyuna artık yaw...

bu gece oyunu bitirmeyi düşünüyorum..bitirincede challenge strangersleri falan tamamlarım diyorum...oyunu bitirmeden şunları bitir yoksa geri dönüşü yok falan tarzında tavsiyeleriniz var mı? keşke bitirmeseydim demeyeyim sonra..eski save kayıtlarımda yok üstüne kaydedede kaydede oynamışım...
  • Bu oyunda anladığım kadarıyla kaçırılabilir görevler varmış.Ben chapter 3 e geldim oldukça uzun bir oyun oynamaya pek fırsat olmuyor. Tek seferde bitirmişken herşeyi tamamen yapayım diyorum. Bu görevlerin adlarını bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Monitörde denedinizmi peki hiç? ortalama 25e iner tamamda slayt gösterisi gibi olmuyor herhalde gece yağmurlu havada değil mi ?
    Yok hocam sadece hissettiriyo ama hemen düzeliyo bende böyle,monitörde denemedim.

• yarın ultimate alanlar.diğer gün oyunu ilk gün oynamaya başlayanlar girebiliyormuş beta ya.
    birden yığılma olmasın diye yapmış gibiler.birde
    online beta da olan ilerlemeler sıfırlanacak diyorlardı full sürüm çıkınca.resmi açıklama var mı bu konuda?
  • dinasour bones görevi de tamam
  • Online ekibimiz için alımlar devam ediyor

https://forum.donanimhaber.com/juggernaut-red-dead-online--132668022
  • 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.