Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • billi hapishaneden kurtarma görevini maskeyle yapsak bountyden kurtulur muyuz boşa 300 dolar ödemek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün nihayet chapter 6 ya geçtim, chaper 3 den rushladım resmen artık dayanamadım.Bir çok görev duruyor, bu at konusuna gri arabian en iyi at diyorlar kullanıyorum chapter 3 ten beri ama turkoman bana daha iyi geldi, ne ayıdan kaçıyor, ne kurttan resmen dün ayı kovaladık.

1 göreve giderken 40 tane anlık olayla uğraşmaktan oyunu bitiremiyorum, sürekli bir aksiyon içine girmek çok yordu beni
  • CheKD kullanıcısına yanıt

Hocam yapmadım ama ben 6 chapter dayim kapm craflama açık görünüyor benden. Kasabın yanına gittiğimde hayvan derilerini verdiğimde yapabilirim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 21 Kasım 2018; 11:19:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RDR ONLINE çıkışına bir haftadan az kaldı,ufacık bir bilgi bile yok. Şimdiye video gelmeli ve hype treni çoktan haraket etmeliydi....

Bu sessizliğin bir anlamı olmalı ama korkutmuyorda değil...

• RDR Remastered ile birlikte duyurulacak bence.o yüzden bekliyorlardır oyunu bitirmeyen bitirsin diye.
    bir umut işte benimkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 21 Kasım 2018; 11:56:53 >
  • Farklı şehirlerde farklı elbiseler mi var ? en iyileri nerde böyle ise ? Chapter 2 deyim hala ve baya yavaştan alıyorum oyunu .
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    şapka,palto,yelek,ayakkabı felan her şehirde aynı ürünler gibi geldi bana
    sadece şehirden şehire outfits ler değişiyor.
    zaten 4-5 tane outfits ancak var her dükkanda.armadillo ile saint denisteki takımlar arasında fark var sadece örneğin.
    elbiseler hep benzer.mağazada satılanları beğenmedim o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 21 Kasım 2018; 12:24:40 >

• Evet dediğiniz gibi, ben kamp görünümü ile ilgili olan değişikliklerle beraber gitti diye düşündüm bir an fakat kendim de bazılarını Chapter 6'da yapmıştım.
  • %100 bitiren kimse yok mu hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim ben, gün içerisinde rehbere ilgili başlığı da ekleyeceğim.
  • Kaç saat sürdü 150 var mı?
  • 150 rahat vardır, özellikle Collectables ve Player başlıkları ölüm gibi çok uzun sürüyorlar. Onlar biterse bitirmiş gibi sayılıyorsun zaten.
  • Chapter 3ten 4 görev yaptım. Oyunun sonuna çok var mı? Bitmesini istemiyorum ağırdan alayım yarıyı geçtiysem.

• Spoiler sayılmaz random olaylardan biri.

Adamın biri yardım istedi, kolundan yaralanmıştı. St. Denis deki doktora yetiştirdim. Doktor kolunu kesti adamın. Çıktım gittim.

Aradan baya uzun zaman geçti. Şehirde biri idam ediliyordu. Bir baktım benim yardım ettiğim kolu kesilen adamı asıyolar. Birşey yapmadım ve adam idam edildi. Oradaki polise Arthur., Bu adama kolu için yardım etmiştim biliyomusun dedi şaşkın ifadeyle.

Düşündüm de acaba adamı idamdan kurtarma şansım var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 21 Kasım 2018; 13:35:18 >

• Linç yermiyim bilmiyorum ama ben oyunu şu an için çok beğenmedim arkadaşlar :)

Chapter 3ün ilk bölümlerine kadar geldim. Nedenine gelirsek oyun "güzel" bir GTA kopyası olmuş bence. Dediğim gibi "güzel" bir kopya ama GTA'da yaptığım şeylerin bire bir aynısını burada yapmak beni soğutuyor oyundan.
    1-Göreve giderken at üstünde geçen konuşmalar, GTA'nın klasik araba içindeki konuşmaları.
    2-Yine bolca kovalama sahneleri.
    3-Bazı görevler direk GTA V'den alıntı gibi nerdeyse. Özellikle gece uyuyan iki adamın evini soyduğumuz görev V bile değil baya SA'daki görevin aynısı oyunun başında böyle bir görev vardı :)
    GTA Series Videosyoutube
    GTA San Andreas Remastered - Mission #10 - Home Invasion (Xbox 360 / PS3)
    https://www.youtube.com/watch?v=7FqYcZZ94Xg

Oyunlarda gerçekciliği seven biri olarak detaylar çok hoşuma gitti ve ufak şeylerle uğraşması gerçekten çok eğlenceli şunuda söylemek lazım "yaşayan açık dünya" olayını bu sefer tam anlamıyla yapmış Rockstar tebrik etmek lazım. Ancak şimdilik görev tasarımları beni çok soğuttu oyundan her görevde GTA V geliyor aklıma umarım oyun ileride açılıyordur. Tekrar yenilemekte fayda var oyun kötü değil ama bu kadar abartılacak kadarda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 21 Kasım 2018; 14:13:31 >

• TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız böyle bir oyun için ne gerek var diyaloga falan dümdüz bastı gitti oynarız oyunu.Koklaşa koklaşa sonuçta konuşa konuşa değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ItsCawfeee

Haklısınız böyle bir oyun için ne gerek var diyaloga falan dümdüz bastı gitti oynarız oyunu.Koklaşa koklaşa sonuçta konuşa konuşa değil.
    Diyalog olmasın demiyorum ama oyun bazen seni çok fazla kendi istediği yola sokuyor. Kampa girince otomatik görev alıyor ve hop bir anda at arabasında buluyorum kendimi, halbuki başka planım vardı benim. Sonra dakikalarca konuşa konuşa git gel soğutuyor beni oyundan. Oyun gereğinden fazla yola sokmuş gibi hissediyorum bizi en azından görevlere kendimiz gitseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 21 Kasım 2018; 14:12:29 >

• kampa girince otomatik görev almak diye bir şey yok.hem o konuşmalar havadan sudan başlıyor ve genelde görevle ilgili oluyor.hoseyle ayı avına giderken avlanma ile ilgili, tuzak kurmakla ilgili bilgi veriyor. gta 5 in neresinde ayı avı muhabbeti döndü..

Evin soyulduğu görevdede eğer gündüz yapmayı seçerseniz tamamen farklı ilerliyor görev.hatta bu göreve giderken
    ayıyı naaptın diye soruyor, ayıyı avlayıp,avlamadığnıza göre tamamen değişiyor muhabbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 21 Kasım 2018; 14:57:59 >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Daha oldukça fazla var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun yuzundenps4 aldim

Baska oyun oynamak gelmio icimden

Spiderman bile sarmio

..

Benim.gibi olan cok vardir.

Yeni bi nesil oyunculuk baslatmistir.

Dogrumu.benim gibi hissesenler var mi.ya da yok mu.

Son olarak haritada bu hazina haritasi aldim..haritada gorunmuo.ne zaman gorunur

• 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.