Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gölün batı kıyısında tam yeri için youtube e isabella horse yaz
  • şu herkesin arap atı sevdasını anlamıyorum

hızlı at istiyorsanız nokota ve missouri fox trotter en hızlıları

arabian değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Gideceğin yeri işaretle haritadan, sinematik kameraya geçip gideceğin hızı ayarlayıp x e basılı tut. Bu şekilde sadece ana yollardan gider dağ bayır olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

şu herkesin arap atı sevdasını anlamıyorum

hızlı at istiyorsanız nokota ve missouri fox trotter en hızlıları

arabian değil
    Katılıyorum Arap atı ağaca taşa toslamaya programlı resmen. Turkoman atına geçince çarpmalarım neredeyse bitti. Arap geçemeyeceği yerlerden kaçmak yerine engele çekiyor kendini turko ise sıyırıp süreceği atın... diye sövercesine kişniyor. Korkak da değil yeteri kadar tutuyor seni üstünde. Turkomandan sonra başka ata hiç ihtiyaç duymadım ucuz da hem alın farkedin nasıl.

• defected kullanıcısına yanıt
    Rose Gray'e bir noktaya kadar tahammül edilebiliyor fakat beyaz ve siyah olanları acayip dengesiz hayvanlar, zırt pırt bir yerlere çarpıp üstünden düşürüyorlar, bir yılan görse anında şoka giriyorlar. Başta kullanmak güzel geliyor fakat dengesiz bir hayvan olduğundan bir süre sonra sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 20 Kasım 2018; 17:49:14 >
  • Kar beyazi arabiani hic bir ata degismem varsin korkak olsun

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    X e basılı tutmasına gerek yok hızı ayarlaması yeter at durmadan gidiyo r1 lede yavaşlatıyo yada durduruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Rose Gray'e bir noktaya kadar tahammül edilebiliyor fakat beyaz ve siyah olanları acayip dengesiz hayvanlar, zırt pırt bir yerlere çarpıp üstünden düşürüyorlar, bir yılan görse anında şoka giriyorlar. Başta kullanmak güzel geliyor fakat dengesiz bir hayvan olduğundan bir süre sonra sıkıyor.

valla ben tiger stripe mustang’e biniyorum

çok tatlı hayvan :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

Ekrenı Bağladıktan sonra ps4 ün açma tuşuna kapalıyken 4-5 saniye basılı tutun. Ps4 açıldıktan sonra gelen menüden çıkın. Otomatik olarak ekranı algılayacak ps4.

Alıntıları Göster
    Güvenli mod ile denedim yine olmuyor TV ayarlarından kaynaklı normal kanallarda her türlü ekran çözünürlüğü var HDMI sadece 4:3 ve tam ekran idare edeceğim artık yeni TV alana kadar.

• Skin deep için Satchel'ı açıp Break Down yapmamız gerekiyor mu küçük hayvanlar için ? Yoksa avlamak yeterli mi

• defected kullanıcısına yanıt
    Gold Turkoman'a geçtim bende, yelesini kuyruğunu, eyerini her şeyini sarı yaptım. Arap kadar deli değil daha kontrollü at.
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Derisi yüzülmeyen o tip küçük hayvanları toplamak yeterli oluyor, Compendium sayfasında Collected yazıyor.
  • Ön sipariş koduyla gelen atı kullanıyordum. At deli etti beni. Daha yorulmadan garip sesler çıkarmaya başlıyor, yoruldu mu diye staminasına bakıyorum sürekli sesten dolayı. Dikkatimi dağıtıyor. Bütün hayvanlardan korkuyor.
  • saçmalık...

chapter 3 de pocket mirror u buldum..ama molly kampta yoktu..chapter 4 oldu 5 oldu hala yok..ve chapter sonunda molly kampa geldi..sinematik girdi ihanetinden dolayı kadını vurdular..2 chapter cebimde ayna gezdim halbuki.şimdi update getirseler noolcak ne işime yarayacak kaybolan karakterler için..görev elimde patladı resmen.
  • Beyler oyunu bitirdim fakat anlamadığım birşey var ;

Neden oyunda Armadillo bölgesine hiç görev koymamışlar? Onlinea mı saklamışlar anlamadım. Keşke ordada bir iki görev olsaydı ya özlemimizi giderseydik..

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Muhtemelen online için yoksa boşa yapılmış bir harita olur hiç birşey yapılmıyor. Bir de şöyle bir düşünce var ki inşallah bu gerçek olur :D çok düşük bir ihtimal tabiki ilk oyun DLC olarak belki yeniden gelebilir deniyor. Çünkü tüm harita hazır karakter de hazır zaten.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt

Öyle birşey olursa varya buralar yıkılır Ama zannetmiyorum ya büyük ihtimalle online icin saklamışlardır o bölgeyi. [\spoiler]

• Oyunun haritası New Austin ve Blackwater ilave edilmediğinde GTA5'den daha küçük oluyormuş.

GTA5 (120km2) ve RDR1 (70km2) için yapılan bu ölçeklendirmeyi baz alarakhttps://cs1.gtaall.com/attachments/4dc09/2013-11/original/a84309d2b980275e8f280210a7b1195a79212def/1177-gta-5-rdr-comp.jpg

Kabaca şöyle bir karşılaştırma yapmışlarhttps://i.hizliresim.com/7a2Q3r.jpg

RDR2'nin haritası ise aşağı yukarı 80km2 gibi bir şey yapıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 20 Kasım 2018; 21:11:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Ön sipariş koduyla gelen atı kullanıyordum. At deli etti beni. Daha yorulmadan garip sesler çıkarmaya başlıyor, yoruldu mu diye staminasına bakıyorum sürekli sesten dolayı. Dikkatimi dağıtıyor. Bütün hayvanlardan korkuyor.
    Hocam ara sıra sevin atınızı siz sevgisiz bırakmışsınız belli

• 4.Chapter'ın sonu, 5.Chapter'ın hemen başı hakkında sormak istediğim bir soru var.

4.Chapter'daki son banka görevinden önce bir sürü perfect skin hayvan avlamıştım, kamp ve satchel craftlamak için kullanacaktım ama apar topar banka görevine götürdüler. Haliyle o görevden sonra 4.Chapter da sona erdi 5.Chapter'a geçtik. Şimdi o skinler ve craft imkanım gitti mi? Bu herhangi bir trophy'i eklier mi? Kampın tüm geliştirmelerini yaptım bu arada, sadece yataş döşek oturma yerleri falan ve satchellar kalmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.