Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 yapmak heralde baya zor olacak %96 olarak bitirdim şuan da.Oyunun en zor kupası 70 tane altın madalya almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 20 Kasım 2018; 1:20:22 >

• Atatürk çarşı kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 20 Kasım 2018; 0:54:37 >
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    ürkme olayı için, sınıfı war,savaş atı olanlardan kullanmak lazım.arap yerine turkomen tercih edilebilir.
  • arap atı tam bir gerizekalı

nazı çekilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık hocam anlamadığım yerleri sayenizde öğrenmiş oldum
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bi bakim bulmaya çalışayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece vakti ormanin icinde skunk ariyorum hava yagmurlu, yagmur siddetini arttirmaya gok gurlemeye basladi ve bir anda tam dibime yildirim dustu bizimki 3 metre havaya sicradi

Oyun halen sasirtmaya devam.ediyor

Bir de gece vakti hayalet tren gordum bu ne ola ki trolleme mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murderer_utku kullanıcısına yanıt
  • Spoiler olduğunu sanmıyorum, o sebeple spoiler içerisine almadım ancak haritada henüz geniş çaplı dolaşmamış kimseler okumazsa daha iyi olur.
    Bir şey soracağım, şimdi haritanın sağ üst köşesine doğru bir yer var, ''No weapons allowed'' diyor, yani orada silah çekemiyoruz. İnsanlar var, böyle yörük gibi. Nedir oranın olayı?
    Bir de kale var bir tane, sürekli kırmızı. Alayını indiresim var, ne tutuyorlar orda? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveTurk

Allah aşkına bilen biri yardım edebilir mi monitör bozuldu full hd 19 inch sunny TV taktım ekrana sığmıyor oyun TV seçeneklerinde sadece 4:3 ve tam ekran var 4:3 yapınca bile görüntü küçülüyor ama oyundaki yazılar gözükmüyor, ps4 ayarlarında görüntü alanı hiç bir işe yaramıyor bi rahat oynayamadım.
    Ekrenı Bağladıktan sonra ps4 ün açma tuşuna kapalıyken 4-5 saniye basılı tutun. Ps4 açıldıktan sonra gelen menüden çıkın. Otomatik olarak ekranı algılayacak ps4.
  • Bumudur!!!!
    Budurrrr.....

• AT sürerken X e basılı tutarsanız.Uçurumlardan,ağaçlardan felan at kendi kaçınıyor.inebilceği yerse iner,atlyabilceği bir engelse atlar, hiç birini yapamazsa şaha kalkıp duruyor.daha hiç atla bir şeye çarpıp veya uçurumdan düşüp ölmedim...
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dostum eline sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamı lootlayıp okları almadın mı?

(ulan ne hale geldik be :))
  • Atatürk çarşı kullanıcısına yanıt
    Bountiful kupasını alabilmek için oyunu tamamen bitirmeniz gerek. Oyun bittikten sonra Blackwater ve aşağındasında bir yeni eyalet daha açılacak.
  • Bence de kesinlikle bu :) Nefis sahneydi, film gibi.
    Müzik bu arada arkadaşlar tıklayabilirsiniz, thumbnail'ı halledemedim.
    Hrag Farrayoutube
    ("The First Shall Be Last/Saving Sean OST") Red Dead Redemption 2
    https://www.youtube.com/watch?v=MskxXXnpS5g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 20 Kasım 2018; 12:13:56 >

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. çabucak bitmemesi içinde yan görevler oldukça onları yapıp ana görevlere öyle devam etmem daha doğru dimi ?
    Bazı arkadaşlar geriye dönüp ara görevleri yapmadıgından pişmandı galiba benzer bikaç yorum okumuştum.

Varmı başka peki beyaz arap atından başka ipucu ?
  • [DHTUBE=https://youtu.be/cGQhkc5jggE]

benim neden ön izlemeli olmuyor linkim:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemre -- 20 Kasım 2018; 12:57:34 >
  • oyuna yeni başladım chapter 1 bitirdim 2 ye geçtim gerçekten harika bir giriş oldu bakalım daha ne maceralar bekliyor beni :)
  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.