Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar oyunda tıpkı filmlerde ki gibi tehlikeli kafa derisi yüzen kızıl derililer var mi ve onlarla catisiyor muyuz?

Ilk oyunun sonlarında sadece gorevde rastliyorduk ve vahşi bati demek kafa derisi yuzen kizil derili demek..

Ayrıca online da arazi alıp at çiftliği ya da misir tarlasi kurma gibi olaylar olur mu sizce?

Son olarak buharlı tren sesini her duyuşunda aklina gelen benim gibi dinozorlara ayrı selam olsun

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 17 Kasım 2018; 3:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1...tüm sigara kartlarını topladım fakat send mail aktif olmuyor istasyonlarda...
    2..fence de ki bir kaç talisman için materyaller lazım..bunun için tren soymam gerekiyor..nasıl soyacağım...gidiyorum istasyona kalkmasını bekliyorum..bekle bekle bekle kalkmıyor tren
    3..haritamda arada bir gwyne hughes ve winton holmes diye 2 görev çıkıyor..dolar işaretleri var..bounty görevi gibi işaret...ama ne zaman haritamda belirse kilitli simgesi var üzerinde...neden?

kafamda bounty yok ve chapter 4 deyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

Selamlar oyunda tıpkı filmlerde ki gibi tehlikeli kafa derisi yüzen kızıl derililer var mi ve onlarla catisiyor muyuz?

Ilk oyunun sonlarında sadece gorevde rastliyorduk ve vahşi bati demek kafa derisi yuzen kizil derili demek..

Ayrıca online da arazi alıp at çiftliği ya da misir tarlasi kurma gibi olaylar olur mu sizce?

Son olarak buharlı tren sesini her duyuşunda aklina gelen benim gibi dinozorlara ayrı selam olsun

oyunda zenci köle bile yok.. sivil savaş bitmiş.. araba yeni icat edilmiş , o dönemler..kızıl derili görüyoruz biraz ama öyle 4. chapter'dayım her yeri dolaştım.. haritanın öbür kısmına geçmeden.. yok abi öyle birşey.. keşke kızıl derililerin olduğu zamanları , kölelerin olduğu dönemlerin anlatan bir oyun daha yapsalar güzel olur

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Hayır bıçağın olduğu yerden seçiliyor muhtemelen yanlış baktığınız İçin bulamamışsınızdır çünkü bırakılabilir olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    oyunu bitirmediyseniz söyleyeceklerimde spoiler var ve gittikçe oyunun sonuna yaklaşan spoilerlar .

öncelikle tabiki ilk amaçları geçim sağlayacak kadar para kazanmak ve kendi güvenliklerini sağlamakken tamamen Dutch'ın intikamına dönüşen olayların olması, Dutch'ın akıl sağlığının gittikçe bozulduğunu farketmesi ve merhametini kaybettiğini görmesi, masum insanları öldürmeye başlamasının Arthur'a ters gelmesi, ki buna yaşlı bir kadın ve genç bir kız da dahil, bunlar yanında bazen işlediği cinayetlerin vaşiliğinin artması, daha da beteri Hosea ve Arthur'un çok sevdiği (yani aralarında harcandığını düşündüğü masum bir çocuk olarak gördiği) Lenny'nin ölümlerinden onu sorumlu tutması, çetedeki ölümlerin artması ve Dutch'ın umursamazlığı, kritik bir anda Arthur'u ölüme terketmesi sonrasında birşey yokmuş gibi davranması ki aynı şeyi John için de yaptı. En son ise Dutch'ın bağış paralarını çaldığını öğrenmesi. Diğer taraftan bir de Micah boyutu var ters tavırları ve başına buyruk davranıp sorun yaratması. Üstüne de ekibi ispiyonlayan kişinin o olduğunu öğrenmesi. gibi bir de bir çok ufak olaylar olaylar :D nedeni çok yani hocam

• stun kullanıcısına yanıt
    Seriyi daha da geri saracaklarını zannetmiyorum ama şöyle Arthur'un ya da ne bileyim Dutch'ın daha toy yaşlarda olduğu babalarının çetelerinde seyahat ettikleri bir hikaye olsa ve o çetede yine Arthur gibi başka bir karaktere hayat versek falan güzel olabilir. Çünkü vahşi batı aslında bence çok dolu bir mecra ve oyun dünyası bu konuda çok yetersiz. Yani RDR oyunları dışında benim bildiğim bir Call of Juarez Gunslinger var oldukça keyifli bir oyundur bir de çok eski Gun diye bir oyun var. RDR bu seriyi bitirmeyip devam ettirse ve vahşi batıdaki her unsuru kullanırsa çok güzel olur. Sanmıyorum gerçi böyle birşey olacağını ama. Yani en iyi ihtimalle bağlantılı olmadan belki farklı bir hikayeyle anlatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

Selamlar oyunda tıpkı filmlerde ki gibi tehlikeli kafa derisi yüzen kızıl derililer var mi ve onlarla catisiyor muyuz?

Böyle bir oyun Rockstar’ın duruşuna ters olurdu. Rockstar oyunlarında hep bir kapitalizm eleştirisi vardır ve bu oyunda da fazlasıyla mevcut. Böyle bir oyunun Kızılderilileri öcü gibi gösterip onlara karşı savaşmamızı istemesini bekleyemezsiniz. Aksine oyunda kızılderililerle birlikte kanun koyuculara ve sanayicilere karşı savaştığımız çok dokunaklı diyaloglar ve bölümler mevcut. O yüzden Red Dead’i Western filmlerinin oyun versiyonu gibi düşünmemek lazım.

• Oyundaki FPS düşüşleri Rockstar değil de başka bir firmanın oyununda olsaydı, şuan oyun dünyasında bütün gündem buydu ve yerden yere vuruluyordu.
  • mustytsum kullanıcısına yanıt
    Oyunda ana hikaye görevi yapın tekrar bölgeye gidin gelecektir, aynısı başıma geldi, görev yapınca tekrar karşıma çıktı,

• Rockstar'ın genel olarak Amerika'ya dair her şeyi eleştirme takıntısı, oyunun yapısı ve geçtiği dönem itibariyle o filmlerde soluduğunuz vahşi batıyı bu oyunda bulmanız mümkün değil. Rockstar'ın da böyle bir derdinin olduğunu sanmıyorum. Oyunda adı var kendisi yok maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

1...tüm sigara kartlarını topladım fakat send mail aktif olmuyor istasyonlarda...
    2..fence de ki bir kaç talisman için materyaller lazım..bunun için tren soymam gerekiyor..nasıl soyacağım...gidiyorum istasyona kalkmasını bekliyorum..bekle bekle bekle kalkmıyor tren
    3..haritamda arada bir gwyne hughes ve winton holmes diye 2 görev çıkıyor..dolar işaretleri var..bounty görevi gibi işaret...ama ne zaman haritamda belirse kilitli simgesi var üzerinde...neden?

kafamda bounty yok ve chapter 4 deyim...
    arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen müsait olan varsa..

bunlara ek olarak kaptaki arkadaşlarımın istedikleri itemleri buldum..fakat give request seçeneği gri..yani aktif değil itemleri veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemre -- 17 Kasım 2018; 11:9:15 >
  • ana görevler haricindeki herşeyi 2 kez seslendirmişler

rockstar’dan daha manyak bir firma yok ve olamaz sanırım

..

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Kasım 2018; 12:21:25 >
  • Sen yerlileri öcu gibi gosteren abd yapimi filmlerdeki gibi seyler bekliyorsan oyle seyler yok bulamazssin, tam aksine rockstar abdnin gercek sahipleri olan yerlilerin ozgurluk mucadelesini islemis, kapitalizmin cirkinliklerine vurgu yapmis

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de taktin fps ye , bu mukemmel oyunun tadini cikar bence

Easssyyy dostum easssyy

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Hocam tren soyma işini ben şöyle yaptım.
    1. Wallace station gidin. Orda riggs station için bilet alın .
    2. Trenle yolculuk yaptınız ve riggs istasyonuna geldiniz. Hemen maskenizi takın silahını çıkarıp soygun işlemine başlayın. Bulunduğunuz yer şehirden uzak olduğundan ve tren durduğundan kaçmanız çok daha kolay olacaktır. Kaçarkende tren yolunu izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 17 Kasım 2018; 11:52:29 >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    60 Hz, başka sorun olsa gerek.
    Bende takılmanın t' si yok, akıcı her yerde, büyük şehirde de, dağda da.
  • 8. gambler challenge’ı yapmanız bütün gününüzü alabilir bilginiz olsun

ona göre bilgisayarda falan film açıp izlerken yapın

sadece çarpıya basacaksınız çünkü oyuna hiçbir etkiniz yok

%100 şansa dayalı

bu arada masaya kasapta çalışan eleman oturdu bi ara

sabah kadar oynadı

güneş doğunca;

“ben kalkayım artık, hayvanlar kendi kendini kesemez”

dedi ve gitti.

oyundaki her karakter resmen orada yaşıyor gibi.

tüm zamanların en iyi oyunu bu.

inanılmaz ya.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Kasım 2018; 12:21:56 >
  • oyun beni deli ediyor bu gün :)))

hala sigara kartlarını postalama seçeneği çıkmıyor..üstüne bi de molly kayıp..chapter 4 de aramadığım yer kalmadı..altı üstü istediği aynayı vereceğim görevi tamamlayacağım :))
  • Bu tip konuları SPOILER içerisine almak gerçekten çok kolay arkadaşlar.

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Bazen aranıyorsan yada gündüz/gece olayına göre fark edebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.