Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mollyi aramaya gerek yok hocam siz görev yapmaya devam edin. kampa bir sonraki gelişinizde kampta olacaktir. sigara kartlarindanda eksikmi var acaba sol yön tuşu ile gorev tasklarina bi bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Herşeyede spoilermi koyacağız . Abartmayın lütfen. Spoilerlık bir şey yok yazımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ana görevin nasıl yapılacağı mı spoiler değil? Tamam, anladım.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Ne ana görevi kardeşim yazdıklarımı yanlış okumuşsunuz. Ben en kolay nasıl tren soyulur hakkında bilgi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 17 Kasım 2018; 12:40:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun sonu çok saçma bitmedi mi ?

Dutch neden micahi vurdu ? Tum paralari birakip gitti ?

• John'un çiftliğini geliştiremiyor muyuz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 17 Kasım 2018; 13:2:29 >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Görevleri yaptıkça gelişiyor senin birşey yapmana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Görevleri yaptıkça gelişiyor senin birşey yapmana gerek yok.
    Keşke geliştirebilseydi hocam,zaman vs. geçerdi .
  • ana görevler kısa ve sıradan.çatışmalar tekdüze dead eye dışında farklılık yok.görevler oyuncuyu serbest bırakmıyor kendi istediği gibi yaptırıyor.ya arkadaş 8 seneden beri o kadar kişi yapa yapa bunu mu yaptınız.neymiş bir ton detay varmış.yemişim detayını.yağmur yağıyor dürbünle gökyüzüne bakıyorsun camı ıslanmıyor hani detay?o zaman tuvalete de gitsin seks de yapsın bana detayla gelme listeyi uzatırım.avcı mısın kovboy musun çetenin amelesi mısın bir karar ver.doğa harika ama boş.bu oynanabilirlik gta'ya olur fakat buna uymuyor.çatışmalar çok basit.biraz yenilik değişik şeyler yok.ana görevler rezalet.kısacası doğa atmosferi harika ve dead eye olayı zevkli bir de oyunun fizikleri.gerisi tırt..7,5 /10

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

mollyi aramaya gerek yok hocam siz görev yapmaya devam edin. kampa bir sonraki gelişinizde kampta olacaktir. sigara kartlarindanda eksikmi var acaba sol yön tuşu ile gorev tasklarina bi bakin
    hocam reddit te biraaz araştırdım..maalesef bunlar birer bug...

bahsettiğim gwyn hughes ve diğer ismini unuttuğum 2 kilitli görev zaten önceden yaptığımız debt görevleri..ama bir süre sonra haritada bu 2 görev tekrar beliriyor ama kilitlii..epey kişinin başına gelmiş bir bug...

molly konusu da öyle..cahapter 4 de ve başka chapterlarda molly ve bazı görev karakterlerinin kayblduğuna dair çok post var...bana durduk yere şimdi bildirim geldi molly kampta git hediyeni ver şeklinde..banyo yaptıktn sonra çıktı alakası olabilir mi bilmiyorum..

sigara kartlarına gelince...setleri tamamladığı halde mail yollayamayan kişi sayısı epey fazla redditte..bir kaçı mail attığını rockstara ve bunun hakkında bir düzeltme update hazırladıklarını umuyorlar...

böylesi efsane oyunda üç beş bug elbette kabul edilebilir..ama hepsinin benim başıma gelmesi..işte bu lanet bir durum :))

• hocam fazla kasma çok şişirilmiş bir oyun arthur morgan hapşırıyormuş vayy detaya bak diyorlar böyle saçma bir şey

• enesemre kullanıcısına yanıt
    kamptaki kişilerin herzaman kampta bulunmamalari bence bug deyil hocam her karakterin gün içinde döngüleri yaptiği işler var. bu yüzden her zaman ayni yerde olmuyorlar.

sigara kartlari için starange görevini başlattinmi peki hocam. birde mutlaka yön tuşu ile sola basip kart görevindeki tasklari kontrol et. menüden bakarsan yaniltabiliyor çünkü.mesala bir karti buldun diyelim sonra o karti satsan veya atsan bile kart bulunmuş olarak gözükuyor ama bize gerekli olan tüm kartlari üzerimize olmasi ondan gönderemiyor olabirsin.

• syeell kullanıcısına yanıt
    Sadece catismalarin basit oldugu kismina katiliyorum, bu husus harici oyunun eksigi yok kat ve kat fazlasi var

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Bende de ara ara kişiler ortadan yok oldu ama bana sonradan normal geldi. Belli chapterlar da belli zamanlarda kayıp oluyorlar sonra çıkıyorlar. Bana neredeyse can sıkıcı hiç bug gelmedi. Sigara kartları ile de hiç uğraşmadım storedan hepsini satın alarak tamamladım ve 1 kerede yolladım. o görevden kurtulduk.

• Allah aşkına takmayın şu arkadaşı 4 mesajı var birden bire gelmiş oyunu oynamış gibi kötülüyor 1-1,5 sene sonra ayıla bayıla oynarsın merak etme oyuna kin ini kasmana gerek yok pc ye çıkmadı diye
  • sadie bug una denk geldim sanırım bulamıyorum kampta mızıka yı vermek için 4.chapter da vericez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

kamptaki kişilerin herzaman kampta bulunmamalari bence bug deyil hocam her karakterin gün içinde döngüleri yaptiği işler var. bu yüzden her zaman ayni yerde olmuyorlar.

sigara kartlari için starange görevini başlattinmi peki hocam. birde mutlaka yön tuşu ile sola basip kart görevindeki tasklari kontrol et. menüden bakarsan yaniltabiliyor çünkü.mesala bir karti buldun diyelim sonra o karti satsan veya atsan bile kart bulunmuş olarak gözükuyor ama bize gerekli olan tüm kartlari üzerimize olmasi ondan gönderemiyor olabirsin.
    hocam molly nin durumu ben döngü gibi durmuyor...oyun döngüsünü baz alırsak 7-8 gündür yok..bildirim daha yeni geldi ama yine yok..eminim çıkacaktır...

sigara koleksiyonu ise çok can sıkıcı...strange görevi task bölümünde gözüküyor..tüm setler tamamlanmış gözüküyor..sadece hepsini postala seçeneğinde işaret yok..e onuda gönderemiyorum zaten..progress dan da kontrol ettim tüm kartlarım tamam...hiç kart atmadım satmadım..bazı kartlardan 5 er 6 şar tane bile oldu o kadar çok premium cigarette satın adlım ki sorma...belki chapter falan geçersem ya da bir kaç görev yaparsam bişeyler değişir diye umuyorum..ama oyunuda bitirmek istemiyorum o yüzden böyle yan görevlere kasıyorum..talismanları bitirmekti amacım..chapter 4 sonlarına geldim

• hocam fazla kasma çok şişirilmiş bir oyun arthur morgan hapşırıyormuş vayy detaya bak diyorlar böyle saçma bir şey

• Arkadaşlar haritanın sol alt bölümünde dead or alive şeklinde aramıyorum. Bunu nasıl kaldırıyoruz? Javier Escuela görevine gideceğim, gidemiyorum. Anında mıhlıyorlar.

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    yol dışından,gölden,arka taraftan dolanıp felan git.öyle yapılıyor o
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.