Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24" 1080p 1ms 144hz monitörde oynuyorum. PS4 Slim. Sen pro da sıkıntı yaşıyorsan bizi bir düşün.
  • home robery rocky seven görevini yapabilen var mı? syacağım ev kilitli..youtube da da bir çözüm bulamadım
  • lothraine kullanıcısına yanıt
    Bende de Asusun 144mhzlik 1ms tepkimeli monitörü var TV de standart bir SEG marka birşey. kasmaları daha mı az hissederim diyorsunuz ASUS monitörde ?

Pro almadığıma çok pişman olmak istemiyorum FPS düşüşü açısından ama gördümki PRO versiyonundada kasanlar oluyormuş. İnşlallah bir optimizasyon güncellemesi gelir. oyunu almadım bu yüzden daha uncharted ve last of us serileriini bitirmeyi planlıyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

24" 1080p 1ms 144hz monitörde oynuyorum. PS4 Slim. Sen pro da sıkıntı yaşıyorsan bizi bir düşün.
    Yasamiyorum ki simdiye kadar birkac kez fps nin dustugunu hissettim onun disinda gayet akici. 50-60 saat oyun surem olmustur. Sadece monitorume alistigim icin TV de tuhaf hissettim. Dayima Allah Allah bu niye donuyor diyorum hani ne donmasi diyor. Goreceli bir sey bu olay..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Bende de Asusun 144mhzlik 1ms tepkimeli monitörü var TV de standart bir SEG marka birşey. kasmaları daha mı az hissederim diyorsunuz ASUS monitörde ?

Pro almadığıma çok pişman olmak istemiyorum FPS düşüşü açısından ama gördümki PRO versiyonundada kasanlar oluyormuş. İnşlallah bir optimizasyon güncellemesi gelir. oyunu almadım bu yüzden daha uncharted ve last of us serileriini bitirmeyi planlıyorum o yüzden.
    Deneyin benim tecrube ettigim bir olay bu. Bende ki monitor de sizin monitor gibi iyi degil 23 inc 1080p 60hz 2ms bir monitor. Goruntuden, akiciliktan her halinden memnunum.

Anladım deniyeceğim önümüzdeki haftalarda. Fakat sizde PRO var yanlış anlamadıysam sizde zaten çoğu yerde sabit 30 alacaksınız. Ve benim deneyimime göre PS konsolonun 30fps'i bilgisayarın 60fpsi gibi birşey. ama SLIM versiyonlarındaki en güzel mistik manzaranın tadına varacağı yerd e20 fps alıyormuş.
    Ben biraz keyif adamıyım eğer şehiriçi manzara çok hoşuma giderse kıpırdatmadan izleyebilirim uzun süre:)
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    24'' 1080p 144hz 1ms monitorde oynuyorum. PS4 Slim. Beni rahatsiz edecek derecede bazi yerlerde FPS düşüşü oluyor. Daha önceki mesajimda da bahsettim. Bu sistemde spider man de god of war da uncharted 4 te oynadim. spider man haric diger oyunlarda cok cok nadir fps düşüşleri oluyordu ama anlik. spider man de hic yasamadim. diger oyunlarda da rdr2 deki gibi belli yerde surekli fps dususu olmamisti. rdr2 de bahsettigim gibi kasabalarda fps dususu sürekli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Standart fps kontrole alın ayarı L3 ile çok kolay yoksa x ile uğraşılmaz. Ben oyuna girdiğim gibi değiştim onu çok zor öyle x ile koşmak. Bloodborneda da öyleydi kontrol etmesi baya zor oluyor o şekil.

Alıntıları Göster
    Ben de yapımcıların bir bildiği vardır diye düşünüp dokunmamıştım ama baya zorlandım. L3 ile devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Anladım deniyeceğim önümüzdeki haftalarda. Fakat sizde PRO var yanlış anlamadıysam sizde zaten çoğu yerde sabit 30 alacaksınız. Ve benim deneyimime göre PS konsolonun 30fps'i bilgisayarın 60fpsi gibi birşey. ama SLIM versiyonlarındaki en güzel mistik manzaranın tadına varacağı yerd e20 fps alıyormuş.
    Ben biraz keyif adamıyım eğer şehiriçi manzara çok hoşuma giderse kıpırdatmadan izleyebilirim uzun süre:)
    Evet hocam pro var bende slim de hic oynamadim o yuzden bilmiyorum ne kadar fark eder ama monitorunuz varsa muhakkak onda da bir deneyin. Fps konusunda pc nin sabit 60 fps si tabi ki cok daha iyi ama 45 50 fps arasi dalgalanan pc oyunu konsolun 30fps sine yaklasamaz. Konsolda blur efekti, ds4 un hareket hissiyati size drop hissettirmez fakat pc de oyunun takila takila oynandigini hissedersiniz. Bu da yine kendi tecrubem. Simdiye kadar fps acisindan hic sorun yasamadim oyunun tadini cikartiyorum..

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Camı kırıp girebiliyoruz diye biliyorum. Bir görevde öyle söylemişti npc.
    Bu tarz monitörler Fps ve Spor oyunlarında belli eder kendini. Daha çok multiplayer oynayan kişiler kullanır. Yani Codu ve Bf yi tv ve monitör de oynamak çok farkettiriyor. Lakin Rdr de böyle birşey yok. Örneğin bende 2014 Model Philips ve Standart PS4 var çok nadiren Fps düşüşü yaşadım. Optimizasyonu harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Kasım 2018; 15:51:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    Oyun bittikten sonra da çıkmaya devam ediyor. Bildiğim kadarıyla satınca kullanılamıyor saklaman gerekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu oyunu diğerlerinden öne çıkaran nedir. gtanın westerni olmuş bildiğin kontrollerinide pek beğenmedim

Bunlar yan görevin de yan görevi. Bence yeterliler yani 20ye yakın yaptım neredeyse ve çok enteresan hikayelere de denk geldim. Zaten 70 saat civarı hikaye yapmış adamlar daha da hikaye eksik demek pek doğru gelmedi bana ama tabi eğlenceli olduğu için buranın daha çok olmasını istiyor insan da :D
  • dimontales kullanıcısına yanıt

öldüğü yerde değil fakat mezarı mevcut yüksek bir tepede orayı ziyarete gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Bunlar yan görevin de yan görevi. Bence yeterliler yani 20ye yakın yaptım neredeyse ve çok enteresan hikayelere de denk geldim. Zaten 70 saat civarı hikaye yapmış adamlar daha da hikaye eksik demek pek doğru gelmedi bana ama tabi eğlenceli olduğu için buranın daha çok olmasını istiyor insan da :D
    Yok hocam yanlis anlasilmasin. Benim bu tema cok hosuma gittigi icin ve donemi de cok iyi yansittigindan cok fazla olmasi ve daha detayli olmasini isterdim. Kendimce serzenis yani..

• joof kullanıcısına yanıt

Başımıza bela olan o polise sürekli yerimizin bilgisini veren Micah'mış meğer. Para için sürekli ekibi satıp yerimizi söylemiş yani anlayacağın. Fakat gel de Ducth'ı inandır buna :D
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam akşam gidip 1 fatiha okumak isterim
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Koşmaya alıştım hatta dün fifaya girince bile üst üste x e bastım yanlışıkla :D ama şöyle bişey var x ile koşup r3le arkadaki adama bakarken r2yle ateş etmeyi deneyin bir :D burası çok saçma olmuş imkansıza yakın bir kombinasyon yani parmaklar birbirine giriyor.
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Bir battle royal modu olacağı söyleniyordu yani pubg gibi. Ama hiç bilgi verilmedi ve çıkmasına da az bir zaman kaldı kasım sonunda geleceği söylenmişti.
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.