Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
277
Favori
474.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 aylık bir süreç söz konusu Türkçe altyazı için umut olabilir Mustafa yiğit Türkçe yapalım görün tr'de nasıl sattığını gta 5 satışları malum gibi bir demeç'te bulunmuş sürekli irtibat halindelermiş Türkçe altyazı olacak haberi gelsin anında ön sipariş veririm inşallah beklediğimize değer önümüzde 80 saatlik bir oyun var sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bay.bıyık B kullanıcısına yanıt
    Eğer Mustafa Yiğit gerçekten böyle bir şey dediyse Rockstar a harbiden helal olsun ciddi uğraşıyolar demektir. GTA 5 TR de gerçekten çok sattı.
  • ve altyazı inşallah olursa sadece PS4 versiyonu için olacaktır öyle olmasını diliyorum açıkçası. Xbox tr nin hiç bir oyun için Türkçe altyazı çabası olmaması, beni sinir ediyor.

Sonucta Playstation TR ekibi görüşme halinde neden Xbox için de uğraşsınlar. Ya da bu xbox tr ekibi neden Playstation TR ekibi ile bir ortak çalışma yapmıyor. Sony olmasa Türkçe oyun göreceğimiz yok.
  • GTA serisi ülkemizde en çok satılan oyunların arasında. Bence gelmemesi için bir sebep yok. Rockstar her ne kadar paraya doymuş bir şirket olsa da yani Türkiye'den para kazansak kazanmasak da ne olur gibi tavırları var mıdır, yok mudur bilemeyiz. Mustafa Yiğit umarım kendisinin söylediği gibi üstlerine gidiyoruz, yapıyoruz elimizden gelenini dediklerinde doğruyu söylüyordur.

Exclusive oyunlar dışında hiç bir oyunun bu kadar Türkçe altyazı olmasını istememiştim bu oyun bir başka güzel o yüzden yeri çok ayrı bende umarım gelir hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Eğer Mustafa Yiğit gerçekten böyle bir şey dediyse Rockstar a harbiden helal olsun ciddi uğraşıyolar demektir. GTA 5 TR de gerçekten çok sattı.

şimdi şöyle ki ps türkiye , türkiye'de rockstar games ve 2k games'in dağıtım haklarını aldı

Normalde başkasının dağıtımı olsa ps türkiyenin başvuru şansı olmazdı ama aynı sony'in exc. oyunları gibi rockstar games oyunlarının da dağıtımı playstation türkiyeye kalınca türkçe için başvuru yapabiliyoruz.Kendi sony'in oyunu olsa direk kabul edilir başvuru sonuçta kendi firmaları ama rockstar games için biraz daha zorlu bir yol oluyor.Hemen kabul de etmiyorlar.Başvuru 6 ay önce yapılmasına rağmen daha olumlu olumsuz bir cevap gelmemiş.Bizim umudumuz o olumlu yanıt işte

rockstar'ın türkiye için uğraştığı bir şey yok yani

ps türkiye bunu başarsa bile zaten xbox tarafı yine ingilizce oynayacak onları ilgilendiren bir olay değil yani bu başvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Şubat 2018; 12:56:26 >

• bu oyunda mafia 3 gibi olmazsa hic sasirmam mafia 2 gibi efsane oyunun mafia 3 gibi oyun cikararak adini kirletti insallah bu efsane boyle olmaz
  • İlk oyunu oynayan arkadaşlar bilir sırf görev yapmayıp atımı alıp dağa bayıra çıkar manzaranın atmosferinin esen rüzgarın mızıka eşliğinde çalan tema müziğini dinlerdim. Görevleri o kadar çeşitli ki çok güzeldi herşeyiyle bitirdim anlamadığım halde keyif aldım. İşte bu yüzden 2. Oyun Türkçe olursa tadından yenmez görevler atmosfer ağır bir hikaye banka soygunları gangster savaşları düellolar poker kumarhanler kadınlar avcılık daha niceleri merakla bekliyoruz umarım Türkçe olur

• Benim asıl merak ettiğim konu; Rockstar ilk konsollara oyunlarını getiriyor ya. Kendisi istediği için böyle yapıyorlar? yoksa Microsoft ve Sony 1 yıl mı 2 yıl mı artık sözleşme yapıp time exclusive felan mı yaptırıyorlar? Çünkü bu oyun konsol satışını arttırıcak şimdi.

Bu arada ilk oyun toplamda kaç milyon sattı? bilen birisi varsa yazarsa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Benim asıl merak ettiğim konu; Rockstar ilk konsollara oyunlarını getiriyor ya. Kendisi istediği için böyle yapıyorlar? yoksa Microsoft ve Sony 1 yıl mı 2 yıl mı artık sözleşme yapıp time exclusive felan mı yaptırıyorlar? Çünkü bu oyun konsol satışını arttırıcak şimdi.

Bu arada ilk oyun toplamda kaç milyon sattı? bilen birisi varsa yazarsa güzel olur.

2010 'da çıktı ve sadece 2 senede 15 milyon civarı satmış..Ondan sonra ki 6 senede ne kadar sattı bir bilgi yok herhalde.

diğer meselede bir anlaşma yok sanırım kendi kafasına göre çıkartıyor veya çıkartmıyor.Adamlar paraya doydukları için nazlı bir firma biraz.Pek umurlarında değil pc tarafından gelen tepkiler falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Şubat 2018; 13:46:20 >
  • RDR zaten hiç PC sistemine çıkmadı ve konsollara özel olarak kaldı.

BSC'de paylaşılan haberde 14 milyonu bulduğu yazılıydı. Bu sefer bu rakamı çok daha rahat aşacaktır.
  • İyiymiş şimdi kaç milyon sattı kim bilir. O zaman bu oyunda da Rockstar para paraya demicek yine rahat 5 yıl sömürücek bu oyunu.

@Sage Djavul;

Şimdi PS4 kullanıcısı kaç milyondu hocam 70 milyon olmuştu sanırım. Xbox'un da 35-40 milyon olması lazım.

PS4'de 40 milyon rahat satar gözüyle bakıyorum. Xbox tarafında da 20 milyon satar. PC'ye çıkıcak mı orası da belli değil orayı sayarsak kalp yetmiyor siz gerisini yazarsınız artık.

Ülkemiz de rahat 150-200 bin adet satacağını düşünüyorum ben.

edit: Evet RDR Pc'ye gelmedi bu saatten sonra gelmez ilk oyunu. İkinci oyununda pek geleceğini düşünmüyorum ama belli olmaz Rockstar ne yapacak merak ediyorum. Adamlar remastered bile getirmediler. L.A Noire geldi RDR gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 2 Şubat 2018; 14:0:12 >

• İlk oyun çıkmamıştı ama ikinci oyun büyük olasılıkla belli bir süre sonra çıkacaktır. Satış rekorlarını zaten altüst edecektir. Oyunun bekleyeni çok fazla, yakında Ps4 Bundle'lar falanda duyurulmaya başlar çünkü Sony ile partner konumundalar. GTA 5 kadar olmasada yıkıp geçen rakamlara imza atacaktır.

Ülkemiz içinde Sony TR ne yapıp edip en azından TR altyazı desteği sağlasın valla oynamam yanında uyurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 2 Şubat 2018; 14:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Oyun sonbahardan önce çıkmaz.

İçime doğmuş resmen.

Bu kadar beklemeye değecek bir oyun olmazsa yandın Rockstar.

• Rockstar da Ubisoft gibi Turk dusmani. O kadar dil koyarlar ama Turkce yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Rockstar da Ubisoft gibi Turk dusmani. O kadar dil koyarlar ama Turkce yoktur

rockstar'da da baya destek var alttaki gibi ama

ubisoft'Un olayı çok daha uçuk.Abuk subuk bütün diller var , 4-5 milyonluk ülkeler var , türkçe yok

aklıma direk bu caps geliyor zaten ubisoft oyunlarında

• red dead redemption remastered yapmayacaklar bence

yapsalar duyurmaları lazımdı çok geç kaldılar sanki bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

türkiye kendi kendine düşman olmasın orijinal içerik konusunda

20 kişi 1 tane oyun satın alıp sırayla oynuyorlar bu ülkede. bi whatsapp grubuna bakıyor iş

satmayacak ki adamın oyunu, neden uğraşsın?

sen satmayacağını bile bile ingiltere'ye turkcell t serisi telefon ihrac eder misin?

aynı mevzu zerre farkı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defected kullanıcısına yanıt
    haklısın.pri sec olayıda Türkçe gelmemesinin en büyük engeli.1 kişi alıyor.resmi satış 1.ama 100 kişinin elinden geçiyor evine giriyor o oyun.satış rakamları düşük gözüküyor.yoksa her firmanın oyunlarına ilgi çok ülkede
    fakat oyun fiyatlarından dolayı yapacak birşey yok.Pri Sec işi yasakta değil.Sony yasaklarsa yapacak birşey yok.o yüzden yapılmasında sorun yok
    Bu arada Ubisoft gerçekten Türk düşmanı
    Pri Sec al sat vb işleri yapsan da Türkiye de resmi satış rakamları kötü değil.Türkçe altyazıya yeter isterlese..
    Maliyeti kurtarır satış rakamları her türlü.Gidip Knack e yaparsan kurtarmaz doğal olarak
    Batman,AC,GTA,RDR,Tomb Raider,Mafia,Hitman,Wolfenstein vb oyunlara Türkçe yapacaksın.gör sonra satışları
    GTA V, Uncharted 4 den fazla satıyor bu ülkede.herkes biliyor.RDR 2 de öyle olacak.Hala Türkçe getirmezlerse onlarda Ubisoft gibi artniyetli ve Türk düşmanıdır bence.Ubisoft zaten onaylı bu konuda.Rainbow ve Assassin serisini herkes alıyor resmi olarak PS4 ün çıkısından beri.

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

türkiye kendi kendine düşman olmasın orijinal içerik konusunda

20 kişi 1 tane oyun satın alıp sırayla oynuyorlar bu ülkede. bi whatsapp grubuna bakıyor iş

satmayacak ki adamın oyunu, neden uğraşsın?

sen satmayacağını bile bile ingiltere'ye turkcell t serisi telefon ihrac eder misin?

aynı mevzu zerre farkı yok

benim hala yıllardır anlayamadığım yegane mevzu şu ki allahın altyazısı kaç para maliyet çıkartabilir arkadaş?

bu rockstar dediğin firma multi milyar dolarlık firmalardan anasını satayım.Yapacakları tek şey kıçı kırık bir altyazı eklemek

illaki ülkemizde en az 200 bin satar . Sadece ps4'e hitap eden uncharted 4 bile 100 bin satmışken bu oyun rahat 200 bin satar.Maliyeti çıkmaz mı ki anlamıyorum arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Şubat 2018; 14:32:53 >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Siz ise şunu anlamıyorsunuz,heriflerin oyunları özellikle GTA serisi Türkiyede orjinal oynanmıyor,adamlar babasının hayrına Türkçe destek verecek mi sanıyorsun? Önce orjinal oyun oynamayı öğrenin sonra Türkçe destek isteyin.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.