Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bölümler niye hiç ilerlemiyor yahu oyunun %20 sine geldim bölüm 2 deyim galiba hala oyunu bitirmiş yada baya ilerlemiş arkadaşlar bi bakarmı sıkıntı mı oldu bende yoksa bölümler baya uzun mu

john marston ben ve 2 kişi daha bir tane sıvı tankeri raylara bıraktık daha sonra orda soygun yaptık peşimize takıldılar onları atlattık bende burda bıraktım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

1--fence denen satıcı/alıcı ne zaman açılıyor? chapter 2 bitti 3. bölümdeyim..

2-abigale den görev alınca balık tutma olayı açılıyor dediler..bende hala abigale görev falan vermedi..

3-silah inventory i kısaca biri özet geçebilir mi...mesela her türden kaç silaha sahip olabiliyoruz? mesela benim revolver vardı..bi görevde öldürdüğüm adamdan bir pistol düştü..onu almak için revolver bırakmak zorunda kaldım

4-sağlık stamina dead barlarımın etrafındaki dairesel beyaz çizgi mi benim sağlığımı gösteriyor?yoksa kalp şeklinin doluluğu mu hala çözemedim:)

5-sağlık için en idela item nedir onu kısayola ekleyeyim..çatışma anında bulana kadar öldürüyorlar..

cevap verceek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    1- Chapter 2'de, Rhodes adlı kasabada yer alıyor. Görevi beklemeden de gidebilirsin.
    2- Balık tutma da chapter 2'de açılıyor, ana görev.
    3- Silahlarda bir sınır yok sanırım, farklı türdeki tüm silahları yanında taşıyabiliyorsun gibi gözüküyor zira şu an 16 adet silaha sahibim.
    4- Aslında hem işaretler hem de dairesel barlar senin sağlık, stamina ve dead eye seviyen. Koşmaya başladığında, dead eye kullandığında ve hasar gördüğünde ilk önce dairesel bar azalıyor, o bitince simgeler azalmaya başlıyor ama dairesel bar kendi kendine doluyor, simgeler ise yiyecek ve kamp kurarak yükseliyor. Ek olarak kalp işareti açlığı da gösteriyor, o yavaş yavaş azalır. Açken çatışmada kalmak kötü oluyor.
    5- Health Tonic üçünü de geliştiriyor, ama çatışma esnasında oyun zaten yardım ediyor. Sağ alt köşede "Remedy" diye bir seçenek çıkar, aksiyon esnasında kendini tedavi edersin.

• İlk oyunda herhangi bir yere kamp kurup fast travel yapabiliyorduk.Bu oyunda öyle bir şey yok mu? Arthur'un çadırından fast travel yapabildiğimizi biliyorum.Ama boş bir arazideysem nasıl fast travel yapabilirim?
  • Ne yaptıysam şu beyaz atı yakalıyamadım sakinleştirdim dakikalarca uysallaştı felan bindiğim gibi sütünden attı peşinden koştum izleri takip ettim buldum saatlerce uğraştım nerdeyse yok üstünden atıyor. Kement attım yakaladım tutamıyorum kaçıyor varmk bunu yakalamanın bi yolu arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold olayında videolardakini yapıyorum ama tekrar gold bar cıkmıyor nerde hata yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    R1e basacaksınız.

• Başlarda otomatik oluyordu sonra niye değişti acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

gold olayında videolardakini yapıyorum ama tekrar gold bar cıkmıyor nerde hata yapıyorum acaba?
    şerif yerindeki sandığı açıp gold bar'ı almadan save çek ben öyle yaptım 30k altın kastım bıraktım sonra.
  • çok tşk ederim eline sağlık cevaplar için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat.1907

Ne yaptıysam şu beyaz atı yakalıyamadım sakinleştirdim dakikalarca uysallaştı felan bindiğim gibi sütünden attı peşinden koştum izleri takip ettim buldum saatlerce uğraştım nerdeyse yok üstünden atıyor. Kement attım yakaladım tutamıyorum kaçıyor varmk bunu yakalamanın bi yolu arkadaşlar.
    çok zor yahu bende yakalayamadım 1 saat uğraştım yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

gold olayında videolardakini yapıyorum ama tekrar gold bar cıkmıyor nerde hata yapıyorum acaba?
    30 tane gold bar çıkartırsan oyunun ne anlamı kalıyor ki, oyundaki hayat, yokluk, açlık oyunun kendisi zaten, hile yapmakla aynı şey bunu yapmak.

Bilmem kaç K gold kasıyorsanız bence bu oyunu anlamıyorsunuz, bilmiyorsunuz, oynamıyorsunuz.

Biz cent' in hesabını yapıyoruz ve çok mutluyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Ekim 2018; 23:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

L2 basılı tutup R1 (Show info) basılı tutuluyor böylece atı tanıyorsunuz. Sonra hız ve hızlanma gibi detaylar gözüküyor. Atı sizin yapmak içinse eski attan saddle'ı kaldırıp (remove saddle) yenisine takmanız lazım.

Alıntıları Göster
    Bir tane at buldum, hız kapasitesi 6 ama aktif olan 3 ' tü, (6 gelişirse kazanabileceği değer mi acaba?) altındaki değer de3 diye hatırlıyorum. Neyse ata yaklaşıyorum yavaş yavaş, sakinleş vs diyorum, kol deli gibi titriyor ürkütüyorsun vs neyse yaklaşa yaklaşa 2 defa bindim, 2 sinde de üzerinden attı, o kaçıyor ben kovalıyorum...

ne güzel oyun ya...

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Kamp kurmayı nasıl yapıyoruz? Normal kampımızda uyumak yeterli değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    ben bu dead eye sistemini tam anlamadım.

r3'ü basar basmaz nişangahı adamların üzerinde nereyi getirirsem otomatik seçiyor

ben bunu istemiyorum. Direk karşımda ki iki adamın kafasını işaretleyip 2 mermide işi bitirmek istiyorum, ilk oyunda bu vardı bunda yok mu o iş?

direk adamların üzerinde her yerde x x x x diye kendi otomatik seçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

çok zor yahu bende yakalayamadım 1 saat uğraştım yemedi

Alıntıları Göster
    Beni de baya koşturdu, en son at kaçarken revolver' i doğrulttum, elim tetikte, düşün düşün vazgeçtim.

Şöyle bir şey oldu, gezerken sahibini üstünden atan bir at gördüm, kontrol ettim adam ölmüş, (oracıkta soydum tabi, şu pis huyumdan nefret ediyorum) atın peşinden biraz koşup yakaladım. Yarış atı ve oldukça hızlı, dişi, ahırdaki atlarımdan iyi, satışta fiyatı 15 dolar gözüküyor.

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    6.kementte yakaladım iyi uğraştırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Beni de baya koşturdu, en son at kaçarken revolver' i doğrulttum, elim tetikte, düşün düşün vazgeçtim.

Şöyle bir şey oldu, gezerken sahibini üstünden atan bir at gördüm, kontrol ettim adam ölmüş, (oracıkta soydum tabi, şu pis huyumdan nefret ediyorum) atın peşinden biraz koşup yakaladım. Yarış atı ve oldukça hızlı, dişi, ahırdaki atlarımdan iyi, satışta fiyatı 15 dolar gözüküyor.

Alıntıları Göster
    bende düşündüm onu hocam ulan dedim çekeyim vurayım şunu kaçıp duruyor sonra vazgeçtim

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

bende düşündüm onu hocam ulan dedim çekeyim vurayım şunu kaçıp duruyor sonra vazgeçtim

Alıntıları Göster
    ne oyun ya...
  • Oyundan çıkmadan önce düşman çetenin kampını buldum, 4-5 kişi vardı, temiz mühimmat toplarım dedim, hepsini temizledim, lootlamadan destek geldi oracıkta harcadılar beni.
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.