Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (872. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.428
Cevap
148
Favori
847.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben hem onda, hem bir de bazı egzotik kuşları bulup avlama chalange'ında çok kafayı yemiştim. Kuşları üç yıldız perfect Hunt yapmak inanılmaz zordu, ona göre özel ok üretsem bile avlayana kadar inanılmaz fail olmuştum. Minicik bir kuş olmasından ötürü lokasyonunu bulup tespit etmek ayrı mesele, perfect Hunt yapmak ayrı meseleydi.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adamlar nasıl yapmışsa önceki 6 seferde rastlamadığım bir göreve denk geldim.

Arthur ile bir kasabadan çıkıp göreve giderken yolda bizim bir çete üyemiz yolumu kesti ve bir çete üyemizin birileri tarafından kaçırıldığını onu kurtarmaya gitmemiz gerektiğini söyledi ve onu kurtarmaya gitttik. 3-4 adam öldürdük ve onu çözüp kurtardım. Daha önce 6 defa oynayıp bitirdiğim oyunda bu görevi daha önce yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

Bu arada oyunda daha öne keşke olsaydı dediğim bir olayın aslında olduğunu da yeni fark ettim. Sulak bir yerde baya bir olanırken Atı'mın kafasını yere eğip su içtiğini gördüm. Daha önce fark etmemiştim.

Yalnız oyunda son güncelleme sonrası oluşan 2 bug var. Birinde ismi lazım olmayan nefretlik çete üyemizle yaptığımız bir solgun girişiminde bir at arabasından aldığımız kasa görünmez bir nesne halinden arabadan çıkıyor. Paraları paylaşırken de paralar görünmüyor. Bir yerde Arthur ile doldurduğumuz bir banka at arabasını soymak için kapasını açıp girerken kapısı açılmamış halde görünüyor ve Arthur o halde içine girip çıkıyor. Bu iki bug daha önce yoktu.

Bu arada oyunu klavye ve fare ile oynuyorum bu defa ve bu ikisi ile oynamak daha rahatmış bazı açılardan.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Ben de 2 kez başladım ama hep oynamayı bıraktım. En son oynadığımda ayı görevi vardı ne yaptıysam ayıyı öldüremedim sildim attım oyunu. 5070 tı ile tekrar şans vermek istiyorum.

Hocam siz daha önce oynayıp bitirdiğinize emin misiniz.

Kamp neredeydi o kaçırılma olduğunda bende hatırlamadım şimdi o görevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.