< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (858. sayfa)
-
-
Bu büyük balık yakalarken ne kadar süre beklemek gerekiyor arkadaşlar 10 dk bekledim ne gelen var ne giden
Edit: klavye mouse ile yakalayamadığım balığı gamepad ile tek seferde yakaladım çok ilginç :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 9 Ağustos 2024; 23:0:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oyun kapandı mı?
online açıyorum karakter seçiyorum hoş geldiniz diyor o ekranda kalıyor
-
Enter'e bas. TR yama kuruluysa o tuş gözükmüyor başlangıçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çıkar ama Rockstar'ın önceliği Gta serisi. Hatta Rockstar son zamanlarda işleri o kadar yavaşlattı ki Gta online muhabbetinden dolayı RDR 2 dışında yeni oyun yapmayı bırak, Gta 5 için DLC bile yapmadılar çünkü Online'ın kaymağını yemeye alıştılar. Gta 6'da online serverler tutarsa, çok uzun bir süre RDR 3 göremeyiz.
-
olmuyor
tr yama varsa açılmaz açılsa da banlanır diyorlar, sanırım ondan oluyor
-
Yama varken açılıyor ben 2 seneden fazla yamalı oynadım ban yemedim. Yine de risk yok değil %0.01 ihtimal var.
Belgeler/rdr2 içerisindeki settings klasörünü silip girmeyi dene.
-
Dün akşam 4070 ti süper ile başladım. Biraz geç başladığım için uyku bastırdı ve bugüne aktardım. John Marston'u kurtardık en son. Grafikler dehşet. 2 sene önce 1660 ti ile bitirmiştim ve o zaman bile hayran kalmıştım. Puslu grafikleri de kartın gücü sayesinde çözebildim. Optimize ayarlar kullanıp fpsyi 60'a sabitleyince kartın yüzde 70'ini kullanıyor ama bir iki detayı daha açabilirim gibi. Tree Tesselation mesela? Ne dersiniz değer bir ayar mı? Youtube'da veya Reddit'te farkı gösterir incelemeler göremedim. Bir de aydınlatma ayarını medium yaparsanız yüzde 40 fps kazanırsınız dedikleri için o ayarı medium yaptım ama ultra mı yapsam? Kartın halihazırda yüzde 30'u boşta çünkü. Acaba aydınlatma detayını kısarak çok yazık ediyor muyum? Dlss açmıyorum bu arada native 2k.
-
2k'da 4060ti sistemde bile medium değil benim bu oyun. oto ayarlamıyor mu ya da nvapp programı kur o ayarlıyor.
-
Kendi her seyi ultraya atti zaten onu kastetmedim. Optimize ayar paylasmislar redditte onu uyguladim. Aydinlatma ve su detayi medium ve tree tesselation kapali. Geri kalan her sey full.
ben de diyorum ki bu program reddit'ten iyi biliyor yeni çıktı beta.
3080 bu. eve gidince RDR2'ye ne ayar yapmış resim atayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Ekim 2024; 10:12:13 > -
Tamam deneyeyim. Nvidianin kendi resmi uygulamasi zaten. Aksam olsa da eve gitsem.
4060ti'de böyle ayarlamış ayrıca sürücü için ayar yapılıyor oyuna göre onu da şöyle tam göstereyim.
kaç fps alıyoruz bu ayarlarda baktım 65-75 arası ama tabi sahneye göre değişebilir. 4060ti ve bu ayarlara göre gayet iyi. resmi bu uygulama ile aldım ama yukarıdaki fps gpu cpu kullanım bilgilerini resme almıyor onu da yapsa süper olacakmış.
-
Tree tess. gereksiz bencede en önemlisi resolution scale bunu nekadar arttırabilirseniz o kadar iyi bende 6700xt den 7900xt ye geçiş yaptım yakın zamanda yine başlarım hatta res. scale baya arttırıp üstüne afmf2 açmayı düşünüyorum. Sizde 1.500 - 1.750 ye doğru gidin.
Teşekkürler epey uğraş verdirdim. Ben Dlss kesinlikle açma taraftarı değilim oyunun flu ve blurlu görünmesine sebep oluyor bence. Bende Msaa 4x ve resolution scale kapalı. 1.250 yaptığımda bile sağlam kasma yaptı çünkü. Acaba msaa'dan kısıp scalei mi arttırsam daha mı verimli olur? Çünkü az da olsa şapka kenarlarında falan kılcal kırılmalar seziyorum. Tabii masaüstüne çok yakın oturuyor oluşumun da etkisi var. Biraz mesafe koyabilsem arama daha verimli olacak.
-
Scale arttırınca birde üstüne msaa çok olur tabi dlss açıp scale arttırınca dlss çözünürlüğü düşürmemiş olur onu deneyin.
Dlss ile scale ayni anda arttiriliyorsa cok iyi olur suan kafama cok yatti bu. Aksam deneyeyim. Ben ikisini bir aktif edemem diye dusunuyordum her ne kadar denemek aklima gelmemis olsa da.
Fsr da oluyor ama nvidia yasaklar markası belli olmaz olmuyorsa fsr ile yaparsınız fsr versiyonu yükseltilmişti oyunun.
grafik olarak bu oyunu geçen oyunlar geldi de bu oyun kadar da mükemmel gözüken oyun gelmedi
-
Olağanüstü bir şey gerçekten de. Oyun demeye dilim varmıyor. Zerre kadar acele etmeden dip köşe dolaşarak oynuyorum. Şu bir gerçek ki ikinci bir kez oynamak gerekiyormuş bu oyunu. Yığınla detay yakalanıyor. Sadie Adler'in oyun başında kurtardığımız kadın olduğunu ilk oynanışta çakamamışım mesela, ya da çaktıysam da iki sene geçtiği için unutmuşum. Görevleri gördükçe hatırlıyorum. Düşündüğümden daha akılda kalıcıymış bu yönden de ki ben çok unutkanımdır. Kesinlikle yardıra yardıra oynanacak bir oyun değil. Kampta ağır ağır dolaşıp konuşmalara şahit olmak bile büyük keyif. Bir de Abigail Marston benim bu oyundaki platonik aşkım. John'un eşi olduğu için romantizm dönmüyor zaten ve bu sayede tam da o ruha uygun bir yapısı var. Çok güzel modellemişler kadını.
Grafiksel detaylar ise bambaşka bir olay. Ekran görüntüsü alıp duruyorum. Gece vakti sokakları aydınlatan çıra ışıkları mı dersin yağmurdan balçığa dönmüş topraktan yansıyan ay ışığı mı dersin adamlar asla eskimeyecek türden bir grafik tercihi yapmışlar. Hani hiç öyle ray tracing olaylarına falan da girmeden yapmışlar bunu ki üstte de arkadaş demiş daha iyi grafiklisi geldi ama bu kadar mükemmel gözükeni gelmedi diye. Buna sonuna kadar katılıyorum. Komple bir bütün olarak çok güzel görünüyor oyun. Zaten çıkışında bu oyunu adamakıllı oynayabilen olmuş mudur bilmiyorum. 2024 kartları ancak hakkından geliyor msaaydı resolution scaledi derken.
Türkçe yama olarak da faydam olsun madem ki şu aşağıda paylaştığım yamayı kullanıyorum. Direkt ana klasöre yapıştırıyorsunuz ve font sorunu yok. Evet girişte herhangi bir uygulamadan font fix açmanız da gerekmiyor. Tamamen el çevirisi.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-redemption-2-orijinal-font-duezenlenmis-tuerkce-yama.3229527/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X