Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (684. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.328
Cevap
148
Favori
815.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Tarihi 2019 yapınca crash olmuyor.

2 kere Ps4'te bitirmeme rağmen indirip bikaç saat baktım. 3k full ayarlarda 60'ı tutturabildim ama 4k 60 olan yerler olsa da kalabalıkta yoğunlukta epey düşüyor.

Ama PS4 Prodan sonra şu grafikler acayip fark yaratmış. Tessellation draw distance netlik ve su fizikleri çok farklı. 60 fps olması ise en güzel detay. Keşke PS4te hiç oynamasaydım ama suyunu çıkardım. O yüzden bikaç saat grafikleri inceleyip sildim gitti.

Hocam özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim imzanızdaki şeyler beni benden aldı da :D

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • oyun bendede çöküyor.

Yukarıdaki arkadaşların dedği gibi deneyeceğim tarihi 2019 a alacağım.

yarım saat içerisinde buraya yorum yazmaz isem işe yaramış demektir.

Zabaha kadar oyundayım. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Korsan sürüm daha performanslı geldi bana.

• Tarih olayını yapınca çökmeden 2 saat falan oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Ekim 2020; 0:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Tarih olayını yapınca çökmeden 2 saat falan oynadım.

crack fix yaptığınız halde mi tarihi geri aldınız?

• whisper242 kullanıcısına yanıt

hangi sürüm hocam? bende repack indiriyorum da. malum hız 8mb.

• Ben orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Ben orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

çözdüm türkçe yama mevzusu küştürmüş sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2020; 1:45:34 >
  • quote:

Ben orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.

kardeş oyunu sildiğini daha erken yazsaydın ya indirmezdik boşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

çözdüm türkçe yama mevzusu küştürmüş sizi

Alıntıları Göster

Türkçe de olsa oynamazdım. Tarzım değil. Daha GTA tarzı bir eğlence beklemiştim. Gta'nın çakması olmanın yanı sıra ulaşımın at üzerinde olması, uzak mesafeler, ağır hareketler, yavaş konuşmalar filan gerçekçi olsa da sıkıcı geldi bana.

Sevenlerine saygım var ama hem indirirken hem de oynarken bol sabır dilerim.

• quote:

Türkçe de olsa oynamazdım. Tarzım değil. Daha GTA tarzı bir eğlence beklemiştim. Gta'nın çakması olmanın yanı sıra ulaşımın at üzerinde olması, uzak mesafeler, ağır hareketler, yavaş konuşmalar filan gerçekçi olsa da sıkıcı geldi bana.

Sevenlerine saygım var ama hem indirirken hem de oynarken bol sabır dilerim.

Alıntıları Göster

banada biraz ağır geldi ama atmosfer çok keyifli. türkçe olarak oynansa dahada keyiflenecek

• freqX kullanıcısına yanıt

GTA'nı çakması mı? Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Vahşi batı temalı en iyi oyuna GTA çakması demek, daha neler göreceğiz bakalım. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2020; 11:24:37 >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Witcheri tam 5 kere silip yükledim ama yok olmuyor. Ne kadar denersem deneyeyim bir türlü ısınamıyorum oyuna. Ama RDR2’yi hayatsız gibi oynadım. Yedim içtim RDR2 oynadım. İnanılmaz keyif aldım. Sadece at mevzusuna günlerimi verdim. Avlanmak, doğada koşturmak.. Hele o yan görevler beni benden alıyordu, ana görev yapasım gelmiyordu. Abartısız oynadığım en iyi oyundu. Orjinalini çıkar çıkmaz oynamaya başlamıştım ve optimizasyon yerlerdeydi. Nelere tahammül etmedim. Böyle şey dünyaya bir kere gelir derler ya, öyle bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiGo -- 24 Ekim 2020; 11:46:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Repack in i7 7700hq 5400 rpm diske 11 saatte kurdu. İndirmesi bile bu kadar sürmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 24 Ekim 2020; 11:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyseneya kullanıcısına yanıt

Crack fix yapmadım sadece tarihi geri almıştım. Yeni gördüm crack fix çıktığını akşam bir de öyle deneyip yazarım sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Ekim 2020; 13:4:37 >
  • origin90 kullanıcısına yanıt

Repack sürümünde denedim.

• Oyuna çok sıkıcı diyenler abartmıyormuş. Ben hayatımda bu kadar yavaş ve sıkıcı bir oyun oynamadım. İlk oyunda ağırdı fakat bu oyun iyice abartmış. Yavaş ve hikaye odaklı oyunları severim fakat bu oyun değil vahşi batı simülasyonu.

Not: Bu yorum 2 saat oynamayla yapılan bir yorum değildir.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.