Hocam özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim imzanızdaki şeyler beni benden aldı da :D |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (684. sayfa)

-
-
-
oyun bendede çöküyor.
Yukarıdaki arkadaşların dedği gibi deneyeceğim tarihi 2019 a alacağım.
yarım saat içerisinde buraya yorum yazmaz isem işe yaramış demektir.
Zabaha kadar oyundayım.
-
Korsan sürüm daha performanslı geldi bana.
-
Tarih olayını yapınca çökmeden 2 saat falan oynadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Ekim 2020; 0:29:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: whisper242Tarih olayını yapınca çökmeden 2 saat falan oynadım.
crack fix yaptığınız halde mi tarihi geri aldınız?
-
hangi sürüm hocam? bende repack indiriyorum da. malum hız 8mb.
-
Ben orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: freqXBen orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.
çözdüm türkçe yama mevzusu küştürmüş sizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2020; 1:45:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: freqXBen orjinalini 2 saat zor dayanıp sıkılıp sildim. Millet korsanını indiriyor. Saçma sapan dağ bayır oyunu.
kardeş oyunu sildiğini daha erken yazsaydın ya indirmezdik boşa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Starbornçözdüm türkçe yama mevzusu küştürmüş sizi
Alıntıları GösterTürkçe de olsa oynamazdım. Tarzım değil. Daha GTA tarzı bir eğlence beklemiştim. Gta'nın çakması olmanın yanı sıra ulaşımın at üzerinde olması, uzak mesafeler, ağır hareketler, yavaş konuşmalar filan gerçekçi olsa da sıkıcı geldi bana.
Sevenlerine saygım var ama hem indirirken hem de oynarken bol sabır dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: freqXTürkçe de olsa oynamazdım. Tarzım değil. Daha GTA tarzı bir eğlence beklemiştim. Gta'nın çakması olmanın yanı sıra ulaşımın at üzerinde olması, uzak mesafeler, ağır hareketler, yavaş konuşmalar filan gerçekçi olsa da sıkıcı geldi bana.
Sevenlerine saygım var ama hem indirirken hem de oynarken bol sabır dilerim.
Alıntıları Gösterbanada biraz ağır geldi ama atmosfer çok keyifli. türkçe olarak oynansa dahada keyiflenecek
-
GTA'nı çakması mı?
-
Vahşi batı temalı en iyi oyuna GTA çakması demek, daha neler göreceğiz bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2020; 11:24:37 > -
Witcheri tam 5 kere silip yükledim ama yok olmuyor. Ne kadar denersem deneyeyim bir türlü ısınamıyorum oyuna. Ama RDR2’yi hayatsız gibi oynadım. Yedim içtim RDR2 oynadım. İnanılmaz keyif aldım. Sadece at mevzusuna günlerimi verdim. Avlanmak, doğada koşturmak.. Hele o yan görevler beni benden alıyordu, ana görev yapasım gelmiyordu. Abartısız oynadığım en iyi oyundu. Orjinalini çıkar çıkmaz oynamaya başlamıştım ve optimizasyon yerlerdeydi. Nelere tahammül etmedim. Böyle şey dünyaya bir kere gelir derler ya, öyle bir oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiGo -- 24 Ekim 2020; 11:46:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Repack in i7 7700hq 5400 rpm diske 11 saatte kurdu. İndirmesi bile bu kadar sürmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 24 Ekim 2020; 11:59:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crack fix yapmadım sadece tarihi geri almıştım. Yeni gördüm crack fix çıktığını akşam bir de öyle deneyip yazarım sonucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Ekim 2020; 13:4:37 > -
Repack sürümünde denedim.
-
Oyuna çok sıkıcı diyenler abartmıyormuş. Ben hayatımda bu kadar yavaş ve sıkıcı bir oyun oynamadım. İlk oyunda ağırdı fakat bu oyun iyice abartmış. Yavaş ve hikaye odaklı oyunları severim fakat bu oyun değil vahşi batı simülasyonu.
Not: Bu yorum 2 saat oynamayla yapılan bir yorum değildir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X