Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (670. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç ekran görüntüm daha vardı ancak onların paşa gönlü upload olmak istemedi.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 28 Eylül 2020; 0:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her gün şu yamayı şikayet edenlerin kulaklarını öyle bir çınlatıyorum ki...
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Beleşe alalım diye şikayet ettiler şimdi 1000 tlde verseler alamazlar :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu şikayet edenlere ön ayak olup mail yoluyla başvuru rehberi hazırlayan birisi vardı. Kendisi konuyu favori konular listesinden görüp gelmiş.

o şikayet edenler şimdi oyuna girip ateş ede ede ilerleyebilirler.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ama yamaları parayla satıyorlar.Yapımcının izni olmadan.Hakka giriyorlar.Miş miş miş de muş muş muş
  • Tr yama gelecek diye oyunu bıraktım giresim gelmiyor 300tl boşa gitti beleşciler sağolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O şahsı biliyorum ama ismini söylemeye gerek yok bu konularda kendisini alıntıladıkmı bir kaç gün uzaklaştırma yiyebiliyoruz o yüzden ben blokların kendisini
    Hayatımda bu kadar kendi insanına düşman birisini görmedim bu insanların Türkçe oynamaması için elinden geleni yapıyor kahveden adam toplar gibi şikayete adam topluyor
    Yama için ayriyeten açılan forumda fazlasıyla aktif kendileri

• R-10 kullanıcısına yanıt
    İşin komiği de ne biliyor musunuz hocam o şahıslar oyunu 15 liralık çalıntı hesaplarla oynayacaktı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 28 Eylül 2020; 11:41:57 >
  • Arkadaşlar türkçe yama ile oynamak isteyenler benim gibi yapabilirler.

Youtube'dan red dead redeption 2 altyazılı hikayesini indirip telefona attım, google playstoredan Kmplayer indirip video açıp altyazıya zoomladım(altyazıya zoomlayacak başka uygulamada kullanılabilir), böylece monitörün altına koyup türkçe yamayla oynayabilirsiniz, video zamanını senkronize etmek çokda zor değil, deneme amaçlı yaptım şuanlık başka bir oyun oynuyorum onu bitirince bu şekilde rdr2'ye başlayacağım.

Video linki:
    Türkçe Oyun Filmi - Vlogyoutube
    Red Dead Redemption 2 - Türkçe Altyazılı Bütün Hikaye (1/4)
    https://www.youtube.com/watch?v=mBRwqcaJNCA&feature=youtu.be

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• ya bu online modu için ne zaman adam akıllı bir genişleme paketi çıkacak?
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam tat veriyor mu böyle deneyeyim mi? Ve bilgi için çok teşekkürler.

• Beyler CPU da geldi rtx 3080 ile akşam akacağım. Ultra ayarlarda 😎

Üreticisinin izni olmadan bir üründen kar amacı güdülemez, hem etik olarak yanlış hem de yasalara aykırı. Keşke siz o yamayı aldıktan sonra insanlar şikayet etseydi de Take-Two topluca kulağınızı çınlatsaydı sizin. Yeterli düzeyde İngilizcem var, insanları aşağılayan bir grubun yamasına 50TL vermeye muhtaç insanları görünce gülesim geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 28 Eylül 2020; 12:59:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Üreticisinin izni olmadan bir üründen kar amacı güdülemez, hem etik olarak yanlış hem de yasalara aykırı. Keşke siz o yamayı aldıktan sonra insanlar şikayet etseydi de Take-Two topluca kulağınızı çınlatsaydı sizin. Yeterli düzeyde İngilizcem var, insanları aşağılayan bir grubun yamasına 50TL vermeye muhtaç insanları görünce gülesim geliyor.
    tek kelimeyle SANANE?

istersem 100 lira veririm seni ilgilendiren nokta ne?

ayrıca şuan take two'nun ücretli ücretsiz 10 yıllık eski türkçe yamaları bile kaldırıldı şikayet edenler sağolsun. bunun parayla ilgisi yok

türkiye'yi bir taraflarına bile takmayan bir firmanın size para yedirdiğini de sanmıyorum böyle şeyler yazmanız için. o zaman sizin amacınız ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Eylül 2020; 13:3:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sismancocuk

ya bu online modu için ne zaman adam akıllı bir genişleme paketi çıkacak?
    Adamlarin umrunda degil ki oyun cikali kac ay oldu hala heist missionlar gelmedi.Online da suan altin kasmaktan baska bir sey yok.Sacma meslekler getiriyorlar toparlanmasi lazim onlinenin bunlari 300 saat online oynamis biri olarak soyluyorum.Arada girip geziyorum.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    kâr amacı güdülemez dediğin oyunlara mod, hile eklentileri ile para kazanan yüzlerce site ve bu siteleri reklam niyetine paylaşan onlarca youtube kanalı var. take two bunların farkında ama bir şey yapıyor mu?

crack yasal mı? adamlar hangi sitenin, kimlerin oyunu kırıp paylaştığını biliyor ama bir şey yapıyor mu?

Burada Türkçe yama, sırf şikayet edildi diye kaldırıldı.

Bu firma, oyunlarının üzerinden kâr amacı güden insanlara yaptırım uygulamıyor, şikayet üzerine olaya el atıyor.

Sen buraya gelmiş, firmanın avukatlığını yapıyorsun.

quote:

Yeterli düzeyde İngilizcem var

Buradan kendi egonu tatmin etmeye çalıştığın, buradan yola çıkarak milleti aşağılamaya çalıştığın çok belli.

Hadi git CPY'yi de şikayet et sen. hadi git de oyun içi item & para ve mod satanları şikayet et şimdi de. madem avukatlığını yapıyorsun, tek taraflı yaklaşma olaya, adaletli ol az.

• Belki de hiç oynamayacaklardı bazıları gibi .Bu çeviri ücretsiz olsaydı bunların hiç biri yaşanmayacaktı.Hepsi kuru kuruya teşekkür edip indirecekti yamayı.Neyse artık yapacak bir şey yok.Ben önceden bitirmiştim zaten.Mutlaka oynanması gereken bir oyun tek diyeceğim budur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Eylül 2020; 14:17:25 >
    Fazla laga lugaya gerek yok. Saçma sapan argümanlarla gelip suçu savunma. Hile ve parayla satılan modlar da yasa dışı, aynı parayla yama satmanın yasak olduğu gibi. Bu firma oyunları üzerinden kar amacı güden insanlara yaptırım uygulamıyor diyerek bilgisizliğini tescilledin. Al sana bir örnek;

https://www.tamindir.com/haber/rockstar-open-ivun-kapatilmasi-hakkinda-aciklama-yapti_30786/

Rockstar ÜCRETSİZ mod yapma uygulaması OpenIV'ü yasaklamış, gelen tepkiler üzerine geri adım atmıştı. Suçu savunmaya devam edin. İngilizce düzeyiniz "ar yu kola" seviyesinde olduğu sürece daha çok ağlarsınız siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 28 Eylül 2020; 15:17:49 >

Ben de eleştirenlere hakaret eden bir çeviri grubunun sana para yedirdiğini sanmıyorum. Peki ya senin amacın ne? Para verip vermemen beni ilgilendirmez evet, ama sen yasaları çiğniyen bir gruba para veriyorsan ve ben bunu görüyorsam bu beni bal gibi de ilgilendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Ben de eleştirenlere hakaret eden bir çeviri grubunun sana para yedirdiğini sanmıyorum. Peki ya senin amacın ne? Para verip vermemen beni ilgilendirmez evet, ama sen yasaları çiğniyen bir gruba para veriyorsan ve ben bunu görüyorsam bu beni bal gibi de ilgilendirir.
    git başka yerde kas duyarını.

evine gelsem pc'ne baksam, telefonuna baksam allah bilir kaç tane sahte/çakma yazılım-oyun vardır burada gelmiş duyar kasıyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.