Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
823.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar rdr 2 de online nasıl güzel mi ? Oynayan var mı ? Neler yapıyoruz anlatacak biri var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Hocam görsel ekliyorum bu sanırım.

Bende bunu buldum hocam bu ayarda 40 fps in altına düşmedi ortalama 45-55 arası gidip geliyor. İşlemcim eski olduğu için bende 60 fps vermez diye tahmin ediyorum , yakında onu da yükselticem zaten
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Şuan oyuna girebilen var mı? ne GTA ne de RDR açılmıyor Rockstar Launchera giremiyorum bi türlü
  • Merhabalar, umarım cevap alabilirim bir sorunum var. Oyunu geçen Epic indirimlerinden satın aldım. Laptop'ta oynuyorum ve ikinci bir monitörüm var, daha büyük olduğu için oyunları onda oynamayı tercih ediyorum. Ancak çözünürlüğü farklı (laptop ekranı 1920x1080'ken ikinci monitörüm 1440x900). Oyun Vulkan API'deyken ikinci monitörü algılamıyor, çözünürlük ayarı kilitli, monitör seçme ayarı kilitli. Windows'tan laptop ekranını kapatıp oyunu ikinci monitörde açtığımda 1920x1080'de açılıyor ve büyük bir kısım ekranın dışına taşıyor. Her şeyi denedim, sadece DX12'yi seçersem ayarlayabiliyorum ancak bu sefer de performans diplere düşüyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bilen birisi vardır umarım.

• WRRKRR kullanıcısına yanıt
    Hocam cok anlamam ama bence islemciyle oek alakasi yok.

Ee bu ayarlar nasil oldu hocam sendekiyle farki nasil oldu?

Birde 45-55 fps iyi bence ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WRRKRR kullanıcısına yanıt
    Bende de rx570 8g i5 4460 12gb ram var oyunu daha almadım ama size yakın olur benimde herhalde iyi fikir verdi yorumunuz sağ olun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Bende de rx570 8g i5 4460 12gb ram var oyunu daha almadım ama size yakın olur benimde herhalde iyi fikir verdi yorumunuz sağ olun hocam
    Ne demek hocam
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Kasaba ve şehirlerdeki fps düşüşünün en büyük sebebi işlemci. İşlemciniz iyi bir işlemci değilse valentine, s. Denis gibi yerlerde 10-15 fps kadar düşüş gösterir bu da kasma hissi yaratır. Rx 570e sahip olan arkadaşlar fpsi 50ye sabitleyip oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 18 Mayıs 2020; 19:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Hocam cok anlamam ama bence islemciyle oek alakasi yok.

Ee bu ayarlar nasil oldu hocam sendekiyle farki nasil oldu?

Birde 45-55 fps iyi bence ya.
    Hocam daha denemedim ama sizin attığınız ayarlar daha yüksek geldi, göz attığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Kasaba ve şehirlerdeki fps düşüşünün en büyük sebebi işlemci. İşlemciniz iyi bir işlemci değilse valentine, s. Denis gibi yerlerde 10-15 fps kadar düşüş gösterir bu da kasma hissi yaratır. Rx 570e sahip olan arkadaşlar fpsi 50ye sabitleyip oynayın.
    İşlemci ile alakalı değil öyle olsa bende öyle olurdu hikayenin yarısında sistem değiştirdim İ5 3330 dan R7 3700x e geçtim öyle ahım şahım fark yok gpuya bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Injoker

Merhabalar, umarım cevap alabilirim bir sorunum var. Oyunu geçen Epic indirimlerinden satın aldım. Laptop'ta oynuyorum ve ikinci bir monitörüm var, daha büyük olduğu için oyunları onda oynamayı tercih ediyorum. Ancak çözünürlüğü farklı (laptop ekranı 1920x1080'ken ikinci monitörüm 1440x900). Oyun Vulkan API'deyken ikinci monitörü algılamıyor, çözünürlük ayarı kilitli, monitör seçme ayarı kilitli. Windows'tan laptop ekranını kapatıp oyunu ikinci monitörde açtığımda 1920x1080'de açılıyor ve büyük bir kısım ekranın dışına taşıyor. Her şeyi denedim, sadece DX12'yi seçersem ayarlayabiliyorum ancak bu sefer de performans diplere düşüyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bilen birisi vardır umarım.
    selam. hocam forumda daha önceden benzer sorunlar yaşayanlar oldu bende dahil. kendi çözümlerimi size sunayım bi deneyin.
    öncelikle laptopun on board ekran kartını aygıt yöneticisinden bi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin ve oyuna tekrar girin bakalım vulkan etkin olacak mı.
    eğer vulkan etkin ve çözünürlük, refresh rate kilitli haldeyse şunu deneyin.
    oyuna girin dx 12 seçin ve kesinlikle windowed borderless seçin çözünürlüğü ve hzyi ayarlayın. kaydedip çıkın. sonra tekrar oyuna girip sadece aşağıdan directx i vulkan yapın ve kaydedip çıkın tekrar oyuna girin düzelmesi lazım, bu arada ki aşamada oyunun settings dosyasında api kısmını elle değiştirip girmeyi de deneyebilirsiniz. dx12 ve vulkanlı şu kombinasyonları windowed borderless seçili olarak bi kaç kez denerseniz mutlaka çözersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

İşlemci ile alakalı değil öyle olsa bende öyle olurdu hikayenin yarısında sistem değiştirdim İ5 3330 dan R7 3700x e geçtim öyle ahım şahım fark yok gpuya bağlı.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle alakalı. Darboğaz yapıyor. Açık alanlarda gpu kullanımı %100 cpu kullanımı %50 iken valentine gibi yerlerde %80e %100 oluyor. Bu da droplara vs neden oluyor
  • Yahu bu rsl kadar gerizekalı birşey yok 2 saatir chapta i'm not robot şeysi ile uğraşıyorum şu geyta5 in beleş olmasından sonra içine ettiler yeminle. Zaten en başından chaptanın olması salakça birşey iki aşamalı doğrulama denen bşy var zaten onu yine koyarsın imansız.

• Peaky kullanıcısına yanıt
    Darboğaz dediğiniz şey farklıdır cpunun gpuya yetememesinden kaynaklanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

selam. hocam forumda daha önceden benzer sorunlar yaşayanlar oldu bende dahil. kendi çözümlerimi size sunayım bi deneyin.
    öncelikle laptopun on board ekran kartını aygıt yöneticisinden bi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin ve oyuna tekrar girin bakalım vulkan etkin olacak mı.
    eğer vulkan etkin ve çözünürlük, refresh rate kilitli haldeyse şunu deneyin.
    oyuna girin dx 12 seçin ve kesinlikle windowed borderless seçin çözünürlüğü ve hzyi ayarlayın. kaydedip çıkın. sonra tekrar oyuna girip sadece aşağıdan directx i vulkan yapın ve kaydedip çıkın tekrar oyuna girin düzelmesi lazım, bu arada ki aşamada oyunun settings dosyasında api kısmını elle değiştirip girmeyi de deneyebilirsiniz. dx12 ve vulkanlı şu kombinasyonları windowed borderless seçili olarak bi kaç kez denerseniz mutlaka çözersiniz.

Alıntıları Göster
    Maalesef hocam. İlki işe yaramadı zaten dediğiniz gibi oldu. İkinci yöntemi de bi 10-15 defa denemişimdir. Çözünürlüğü ayarladıktan sonra oyunu tekrar açıp Vulkan'ı seçtikten sonra ayarları kaydedip oyunu kendim kapatıp açarsam tekrar DX12 ile açılıyor. Restart dersem de şu şekilde oluyor durum:

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

İlla ekranın dışına taşacak yani o oyun.

Mecbur DX12 ile oynayacağım artık ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 18 Mayıs 2020; 22:24:27 >

• Social club pert mi beyler giremiyorum.

• Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Aynen bende giremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad le oynayanlar bi bakabilir mi ? Aim assist tarzı bi şey var mı oyunda seçebileceğim ayar genelde klavye mouse ile oynuyorum ama bu oyun gamepadle daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Darboğaz dediğiniz şey farklıdır cpunun gpuya yetememesinden kaynaklanır.
    e zaten işlemci %100 kullanılırsa ekran kartını yeterli besleyemez ve fps dropları oluşur. Bu da darboğaz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baribuga

Gamepad le oynayanlar bi bakabilir mi ? Aim assist tarzı bi şey var mı oyunda seçebileceğim ayar genelde klavye mouse ile oynuyorum ama bu oyun gamepadle daha iyi gibi.
    Evet ayarlarda mevcut. Ben Gamepad'i taktığımda direk aim assist açık olarak geliyor. Zaman zaman Gamepad ile zaman zaman mouse + klavye ile oynuyorum. Hiç ayar değiştirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 19 Mayıs 2020; 10:1:49 >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.