Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.320
Cevap
148
Favori
814.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gidişle bende ödeyeceğim zaten. Ölünce de para kaybediyoruz en azından şimdiden verelim de kurtulalım.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    ben kimseye boyun eğmem
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Görevi başlatmak için haritanın bir ucundan bir ucuna at sürün, tam gorev noktasına yaklaşmışken kör kurşuna hedef olun ondan sonra göreyim sizi 😅 Bir taraftan kanun adamları bir taraftan avcılar 404 gibi yapışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olaya renk katıyor onlar :D baktım haritada gözüküyor veya bana sesleniyor, pusuyorum bi taşın arkasına pat küt... loot loot loot

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    :D

• arkadaşlar online dan atma sorunu yaşayanlar için bir kaç gün öncesine kadar bende atma olmuyordu geçen atma olmaya başladı sürekli hatta hiç girmediği bile oluyordu dns ayarlarıma uzun zamandır bakmıyordum baktığımda google dns ayarlıymış bunu otomatiğe alınca atma sorunu geçti kaç saat oynadım atmadı sorun belki google dns dende olabilir başka dns deneyin bende otomatiğe alınca geçti siz google dns dışında farklı dns de deneyebilirsiniz.
  • VenomSV kullanıcısına yanıt

Blackwater için kefaret ödeyemezsin dostum.Orası yasak bölge arthur için.O yüzden oraya adımını attığında , orada barınma şansın yok.İstediğin kadar adam vur bitmiyorlar.Akışına bırak oyunu , zaman sana herşeyi gösterecek.
  • Herkese selamlar, yazılanların çoğunu okuYorum, rdr2 Onlineyi steamdan aldığımdan beri Haftaiçi akşam 8-9 dan gece 2 lere kadar, haftasonu cumartesi öğlenden pazar gece yarılarına kadar oynuyorum, bık-a-mıyorum oyundan🤗 Story bölümünü biraz oynadım ama ingilizcem çok olmadığı için türkçe yamayı beklicem. 34 yaşındayım, 10 yıldır pc piyasasından uzaktım, ta ki kendime sağlam bi sistem toplayana kadar. Çoğu yeni çıkan oyunları yükledim, Biraz oynadım da. Ta ki rdr2 yi alana kadar... Aldığımdan beri başka oyun oynamıyorum.
    Oyundaki kopma olayı bazen 3-4 saat hiç kopmuyo, bazende 10 dakka sonra kopuyo, ama genelde 1-2 kez koptuktan sonra kolay kolay kopma yaşamıyom. Ttnet fiber kullanıyom. Herhangi bi ayar yapmadım, Rockstar buna çözüm bulacaktır diye düşünüyorum.
    Grafiklerle alakalı bi bilgi vermek istiyom, belki bilmeyenleriniz vardır, Ayarlarda En çok fps düşüren özellikleri resim olarak atıyorum, buna ek olarak lighting quality resimde %2.5 lerde ama bu gündüz testi. Akşam olduğunda şehirdeyseniz sokak lambalarından geçerken ciddi fps düşüren bi ayar bu. Yani lighting quality geceleyin %30 larda etkileyen bi ayar. Ben ultradan high e çektim. Tabi kartınızın gücüne göre medium falanda olur. Resimde attıklarım ve yazdığım haricinde fps düşüren başka bi etken yok. Çoğu kişi Görüntü bulanıklığından şikayet etmiş ama ben 2k da oynadığım için bahsedildiği kadar rahatsız olmadım. Sadece nvidia keskinleştirme %15 yaptım, netlik daha iyi oldu. Oyunlarda 60 fps nin altı benim göz zevkime hitap etmiyo. 4k da görüntü daha iyi ama benim rtx 2080ti ekran kartım var, bu kartla bile 4k da ultrayı bırak high a bile çıkamıyom. 4k olması için diğer ayarları çok düşürmem gerekiyo, bu da bence hoş değil, ki monitörüm 2k zaten.
    Bide oyunda reflection quality muhteşem bişey, ultra olduğunda oyunun tüm Yansıma görüntüsü değişiyo, benim gibi manzara seyretmeyi, güneşin doğarken ve batarken ağaçların arasından yansıyan Işık süzmelerini seviyorsanız mutlaka bu ayarı ultra yapın. Farkı çok net anlıcaksınız.
    Son olarak online de türk oyuncu hiç bulamıyom, eklemek İsteyen varsa "Deepvirtue" iyi günler.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• NOT; Grafik konusunda rdr2 bölge bölge fps ler değişiyo. Gta5 çimenlerde olduğu gibi. benchmark testleride bu yüzden var aslında. Her bölgede fps test ediyo. O şekilde test etmek daha mantıklı. Mesela ben gündüz new austin de gezerKen 80-90 fps alıyom, ama strawberry ye girdiğimde 55-60 fps lere düşüyom, saint deniste akşam oluyo Sokak lambalırından geçerken 50-60 fps ye düşüyom. Sinematik modlarda 100-110 fps Çıkıyo vs.

• kalıcı olarak bounty ve trader yapmak isteyen varsa ekleyebilir sc: thumbp

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Zaten diğer bölgedeki bounty’yi ödedim sadece orada aranıyorum. Oda oyun başındaki malum olaylardan dolayı. Dediğin gibi oyunda ilerledikçe göreceğim.

• Gün geçmiyor ki yeni bir hata almayayım onlineda. 5-10 dk sonrasında game error FFFF diye bir hata verip masaüstüne atıyor. Anlamını bilen var mı?

Bir diğer sorumda; Amd ile vulkanda oyuna ilk girişte ses var görüntü yok, alt-tab yapınca düzeliyor ve bir daha da olmuyor. dx12 de bu durum yok. Sadece vulkanda ve her oyuna girişte bir defaya mahsus oluyor. vulkan ve amdnin son sürücüsünü kullanan herkeste mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 23 Ocak 2020; 13:39:27 >
  • Red dead Online da trader ve collector rollerini rank20 (Max)yapmanızı tavsiye ederim.hem haritayı karış karış geziyorsunuz. Hem Westeran dünyasını yaşıyorsunuz hem de görev takip etmeden oyunun özgürce zevkini çıkarıyorsunuz. Ve en sonunda diyosunuzki. Adamlar Yapmış Hocam..

• chambernight C kullanıcısına yanıt
    Kesintisiz bi 2 saat oynasak diyecez de, ah o disconnetlerin gözü çıksın

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Bende yeni bir hata baş gösterdi profili yükleyemiyor. Online da hata verdi her zaman ki gibi geri girmeye çalıştım profil hatası dedi karakter oluşturmamı istedi geri çıktım eski save yüklensin mi dedi yükle dedim gene başa sardı.
  • Rdr2 Steam Sayfasında Hatamı Var Acaba

450 Liralık Ultimate Sürümle Standart Sürün Aynı Fiyat Gibi Çok Yakın,Yoksa Normalmi...

• Roronoa Zoro kullanıcısına yanıt
    İndirim vardır hocam sanmıyorum

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    İndirim Varda Bu Kadar İnermi Acaba Hocam, Düz Sürümle Aynı Gibi Fiyat Tuhafıma Gitti İndirim Bile OLsa
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ay ışığı bir efsane oyunda
  • Roronoa Zoro kullanıcısına yanıt
    Hakikaten indirim var, keşke oyuna sahip olana üstüne para verip ultimate'e yükseltme olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.