Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
824.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haritada ücra noktalarda genelde Legendary Animal'lara yakın oluyorlar anladığım kadarıyla. Logosu da pati izi. Hosea'nın ilk görevinden sonra zaten otomatik çıkıyor diye biliyorum. Ben Chapter 2'deyim daha, en az 2 tanesine gittim. Birisi Strawberry'nin biraz batısında, birisi doğusunda hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Chapter 3 teyim bende hala trapper denen bşy yok

Alıntıları Göster
    1.chapter bitip kırsala inince açılıyor aslında trapper lar.Harita çok olan bir yer değil.Belli kısımlarda mevcut.Pati içinde dolar işareti olan bir simgesi vardı haritada yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

gogleden arat haritalardan bulursun sana yakın olana gide bilirsin

Alıntıları Göster
    Map i açıyorum hiç biyerde gözükmüyor açık mı değil acaba dedim öyle yapıp gider bakarım artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Haritada ücra noktalarda genelde Legendary Animal'lara yakın oluyorlar anladığım kadarıyla. Logosu da pati izi. Hosea'nın ilk görevinden sonra zaten otomatik çıkıyor diye biliyorum. Ben Chapter 2'deyim daha, en az 2 tanesine gittim. Birisi Strawberry'nin biraz batısında, birisi doğusunda hatta.
    Hosea görevini yaptım ama ayıyı öldüremeden o öldürdüydü bi sonraki gidişimde aradım taradım bulamadım uçtu gitti bidaha gitmedim bende ondan mı açılmadı acaba? Gerçi hosea görevinden sonra beyaz at çıktı ama 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Yanlış anlamışsındır oyunda 1000$ eden post yok. Satmak için haritada Trapper isimli satıcıları bulmalısın, normal havyan postlarını kasaplarada satabilirsin ama Trapper sana giysiler vs hazırlayacak. Ancak kamptaki Pearson'unda post ihtiyacı olacak kamp güncellemeleri ve senin üstündeki eşya deposu güncellemesi için. Aşağıda liste bıraktım inceleyebilirsin.
    https://www.gosunoob.com/red-dead-redemption-2/crafting-ingredients-pearson-trapper/
    Hoseanın yalancısıyız hocam tesekkür ederim

• Ben defalarca ölümsüzlüğe denk geldim.Adamı bağlayıp suya atıyorum boğulup ölmüyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Map i açıyorum hiç biyerde gözükmüyor açık mı değil acaba dedim öyle yapıp gider bakarım artık :)

Alıntıları Göster
    yanına gitmeden mapta gözükmez gogleden bak oyunda haritandan işaretle oraya gidince görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

E tuşuna basıp kendin araçtan inmeyi dene dostum belki düzelir.
    yok işlemedi hiç bir tuş. o sorunu aştım. grafik ayarlarını düşürdüm devam etti. anlamadım nedir sorun, 50+ fps var neden oyun kitleniyor anlamadım. nvidia geforce optimum ayarlarıyla oynuyorum imzamda ki sistem ile ancak yinede ilerki bölümlede de aynı duruma düştüm. etrafta dolaşabiliyorum ancak hiç bir şeyle etkileşime giremiyorum ata binemiyorum görev için konuşmam gerek kişiyle konuşamıyorum, esc tuşuna basınca menu gelmiyor. oyun dediğin kasar çöker ama hikayeyi kitlemek nedir. optimizasyon çok sorunlu keşke almasaydım. bıraktım oynamayı patch bekliyorum düzelirse oynucam yoksa leş gibi grafikle oynamaya değmiyor.

edit: acaba ssd ye kurmadığım için mi oluyor. ssdye kursam düzelebilir. ssdde 150 gb yer yok o sıkıntı ama bi deneyeyim
    edit 2: steam üzerinde dosyaları kontrol ettirdim ve 7 küsür gb tekrar indirdi. ilginç bir şekilde sorunlar kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocqo -- 10 Aralık 2019; 17:18:22 >

• Rocqo kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam. Benim HDD'de kurulu, bir kez bile böyle bir buga girmedi. Farklı bir durum vardır.
  • ya bu avcılık işini gereksiz kasmış oyun. trapperdan bir kıyafet seti almak için istediği derilere bakın. en kolay hayvanın perfect derisini bulmak bile eziyet. bir kez öldün mü bir daha zar zor spawn oluyor uyu kalk anca 1 tane buluyorsun o da şansına perfect değil... bu kadar kasmanın ne anlamı var acaba.
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Oyun bitmek üzere arkadaslar hesabımı satmak istesem nasıl satabilirim ayrı bir email adresi almıştım bu oyun icin direk email ve şifre versem oluyor değil mi

• Sapphire nitro rx 580 8gb special editionla sabit 85 derece ısıda normalmi bişey olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Bu oyuna has benchmarklarla pc toplamayın yanıltıcı olur. Optimizasyon terk bir oyun yapan rockstar, konsoldan rastgele portlamış.
    Gerçi ps4 proda da 4k oynarken fps düşüşleri çok belli oluyordu. Yani bu oyun optimizasyonu konsolda da sorunluydu. Özellikle Pc tarafında tüm bu olup bitenler Rockstar'a yakışmadı.
    Oyun öyle bir optimizasyona sahip ki grafikleri en düşükte olsa bile fps deli gibi artmıyor. Normalde aralarında uçurum olan kartlar çok benzer performans veriyor. Oyun ilk çıktığında insanlar oyuna girmek için bios güncelliyordu yoksa açılmıyordu. Üzerine tez yazılacak bir port var oyunda .

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.