Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.319
Cevap
148
Favori
814.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her şeyden önce bounty hunter'de 20 level mısın???

emote menüsü var ordan seçeceksin.
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

13 Aralıkta Gelecek Olan Moonshiners Rolü:

13 Aralıkta gelecek olan bu rol ile içki damıtımı yapabilecek ve içki kaçakçısı rolüne bürüneceksiniz. Var olan 3 rol arasında en uyumlu olduğu rol Trader rolü ve bu role giriş yapabilmeniz için Trader rolü altında ya bir satış görevi yapmış olmanız gerek ya da bu rolde en az 5.seviyede olmanız gerek.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Role giriş şartlarını sağladığınızda Cripps sizi, Emerald Ranch'de bulunan ünlü içki kaçakçısı Maggie Fike ile tanıştıracak. Maggie bağlantıları ve bilgi birikimiyle size bu rolde ilerlemeniz konusunda yardımcı olacak.

Role başlamanız için ilk olarak bir Moonshining Shack satın almanız gerecek. Bu kulübe 2 katlı olacak. Giriş katı sıradan bir ev gibi görünüyor olsa da bodrum katı içki damıtımı yapacağınız ve kaçakçılık operasyonunu idare edeceğiniz üssünüz olacak.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Moonshine damıtımı ve kaçakçılığı bu rolün tamamı değil bir parçası olacak. Bunlara ek olarak Maggie ile tek veya başkalarıyla da yapabileceğiniz hikaye görevleri olacak, bu görevleri yaparak ona intikamını alması konusunda yardımcı da olacaksınız. Rolde ilerledikçe yeni tarifler ve teknikler öğrenecek ve bunlar sayesinde rolde en tepeye ulaşacaksınız. Bunlara ek olarak kendi yer altı barınızı açabileceksiniz ve bu barı istediğiniz gibi dekore edebileceksiniz. Barınıza dans pisti ve müzik grubu da ekleyebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 4 Aralık 2019; 10:27:17 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    15 lvl ama ondan önce tekli revolver çevirme vs de açıldı onlar da yok. Emote menusune kaç kere girip baktım oralarda gözükmüyor.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    sachel e girdiğinde, dokümanlar kısmında skill page ler var. read ile onları tek tek okuman lazım.

gerçi dediğin skill okunamıyor, bug var sanırım. ama sen yine de bir gir-çık... adam bu olayı anlatıyor aşağıda:
    Tom Originsyoutube
    How to unlock and use gun tricks and flips in red dead redemption 2 Online tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=Sa_9hWHabwE

dediğin ilgili emote da 20'de açılıyor zaten, 20 olmadan yapamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Aralık 2019; 11:3:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

ben dx12ciyim hocam

Alıntıları Göster
    Vulkan ile dx12 arasında ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bunların üzerine birde rakip içki satıcıları ile mücadele edebilecekmişiz.
    Online istediğimiz yerlere gelmeye başladı.
    Çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 4 Aralık 2019; 12:52:45 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Optimize sorunu yoktu ki?

Balanced ayarlarında oynatır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Optimize sorunu yoktu ki?

Balanced ayarlarında oynatır.
    Nasıl yoktu hocam önerilen 1060 ile nasıl oynanıyordu oyun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Benim aradığım şu

One la nasıl yapılıyo bu

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    lvl 20 olmaya gerek yok. Lvl 20'ye kadar farklı 3 tane daha mı ne vardı şimdi işteyim açıp bakamıyorum. Hiç birisi yapılmıyor. Skill pagelere fln da baktım farkeden bir şey olmadı. Redditte pcde olmuyor diyenler vardı ama ortada fazla yorum olmadığı için güvenilirliği şüpheli.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    öncekileri demiyorum, senin dediğin 2 silahlı hareketi yapmak için 20 olmak lazım.

redditeki veletler sallamasınlar; pc'de yapılıyor. yapılma şekli de şu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Aralık 2019; 14:7:58 >
  • Bu beyaz atı klavyede almak zor mu? Rodeo kısmında sürekli düşürüyor 10 kere denedim sonra 5 kurt saldırdı öldürdü bidahada bulamadım atı nasıl alıcam bu atı ben

• üstündeyken sadece geri tuşuna bas, diğer yönleri hiç karıştırma...

yolda gördüğün yabani atlarla pratik yap, işi çöz, ondan sonra beyaz arabian'a git...

farklı bir bölgeye git, sonra o bölgeye dön ve atın çıktığı yere gelmeden 500 metre önce atı bırak, o bölgeye yürüyerek yavaşça yaklaş tekrar çıkacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Aralık 2019; 14:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

üstündeyken sadece geri tuşuna bas, diğer yönleri hiç karıştırma...

yolda gördüğün yabani atlarla pratik yap, işi çöz, ondan sonra beyaz arabian'a git...

farklı bir bölgeye git, sonra o bölgeye dön ve atın çıktığı yere gelmeden 500 metre önce atı bırak, o bölgeye yürüyerek yavaşça yaklaş tekrar çıkacaktır...
    Teşekkürler birde bu vulkan ile dx12 arasında ne fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Bu beyaz atı klavyede almak zor mu? Rodeo kısmında sürekli düşürüyor 10 kere denedim sonra 5 kurt saldırdı öldürdü bidahada bulamadım atı nasıl alıcam bu atı ben
    bu beyaz at single için mi? Nereden alınıyor bende alayım
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Gayet stabil akıcı şekilde. 30 fps gösterdiğine bakma :)

• Yahu o değilde oyun yarın steam'de çıkacak.
    Fiyatı dahi belli değil....
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    Temiz 300₺

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Benden 349 çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 4 Aralık 2019; 15:50:57 >
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.